Quiz Kanal - Videoyap Botu Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Forumun eskilerinden biri olarak şunu farkettim.Bazı üstadlar gerçekten çok sıkı çalışıyor.(bakınız :D ) Günde 200-300 kanal açıyorlarmış.Ben de onların işlerinin kolaylaşmasına yönelik bir çözüm geliştirdim.Ve bunu foruma hizmet olarak sunmaya karar verdim.

Hizmet kısaca şöyle ;

1-Kanalları açıyoruz.(Sizin istediğiniz özelliklere sahip;kanal resmi,profil resmi,kanal yaşı vb)
2-Kanallara quize sokmak için gerekli şartları sağlandıktan sonra partnere ekliyoruz.(Her kanala bir dashboard şeklinde açılacak.Ayrıca vereceğiniz wm cüzdanları da eklenecek.)
3-Son olarak da yine vereceğiniz bir videoyap hesabına farklı clientlerle kanallarını bağlayacağız..

Yani size kalan tek iş kanallara video yüklemek.

FİYAT HER 1 KANAL İÇİN 12 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Toplu Alımlar İçin ;
10 Kanal : 110 TL
20 Kanal : 210 TL
30 Kanal : 310 TL
40 Kanal : 410 TL
50 Kanal : 510 TL

Son düzenleme:
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] abi onun ıcın 290 kanal normal :)

Fiyat uygun olursa ilk müşteriniz olmak isterim. Ne zamandır bu işe girmek istiyorum ama vakit darlığından ve üşengeçlikten uğraşamıyordum.

2-Kanallara quize sokmak için gerekli şartları sağlandıktan sonra partnere ekliyoruz.

bu maddeyi nasıl uygulayacaksınız. videoyap a eklemeden önce 1000 izlenme 10 üye nasıl olacak?

2-Kanallara quize sokmak için gerekli şartları sağlandıktan sonra partnere ekliyoruz.

bu maddeyi nasıl uygulayacaksınız. videoyap a eklemeden önce 1000 izlenme 10 üye nasıl olacak?

Diğer quiz kanalı satışı yapan arkadaşlar hangi metodları uyguluyorlarsa ben de aynı şekilde yapacağım hocam :)

Toplu Alımlar İçin ;
30 Kanal : 310 TL
40 Kanal : 410 TL
50 Kanal : 510 TL

Son düzenleme:
Hocam fiyat belirlendiğine gore ref verirsin tabi indirim olursa:)

Toplu Alımlar İçin ;
30 Kanal : 330 TL
40 Kanal : 450 TL
50 Kanal : 560 TL

dostum yanlış anlama ama bu fiyata kimse almaz.

benden sana neri fiyatı : 6-7 tl aralıgında tutman
yoksa kendine quiz kanal yapmaya devam edersin.

-----------------------------
bu fiyatlandırma olmamış.kanal sayısı arttıkça bir kampanya sunmuşsunuz ama 30 kanalla 10 kanalın farkı yok.40 ve 50 kanal alan 4-5 defa 10ar kanala göre zarar edecek :D

-----------------------------
bu fiyatlandırma olmamış.kanal sayısı arttıkça bir kampanya sunmuşsunuz ama 30 kanalla 10 kanalın farkı yok.40 ve 50 kanal alan 4-5 defa 10ar kanala göre zarar edecek :D

10 Kanal: 110
20 Kanal: 210
30 Kanal: 310
40 Kanal: 410
50 Kanal: 510

böyle iyi olur öneririm :D

ahhaha :D hocam hesap yaparken uykuluydum.Anlaşılan bir daha uykuluyken hesap yapmamam gerekiyor :)

10 Kanal: 110
20 Kanal: 210
30 Kanal: 310
40 Kanal: 410
50 Kanal: 510

böyle iyi olur öneririm :D

Dediğiniz gibi yaptım hocam.Teşekkürler :)

dostum yanlış anlama ama bu fiyata kimse almaz.

benden sana neri fiyatı : 6-7 tl aralıgında tutman
yoksa kendine quiz kanal yapmaya devam edersin.

Hocam öncelikle değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ama işimizin daha kaliteli ve düzenli olması için fiyatları bu aralıkta tutmak gerekiyor.Çünkü çoğu yerde bot kullanmadığımızdan çok fazla zaman kaybı oluyor.Misal dediğiniz fiyata da hizmeti sunabilirim.Ama kanallar size teslim edilene kadar sağ kalır mı orasını bilemem :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri