Quiz kanalım banlandı ne yapmalıyım?

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bu hafta içinde 10 cu kanalım banlandı ne yapmalıyım Quiz kanalıda nasıl banlanır anlamıyorum Google beni kara listeyemi aldı ne yapmalıyım?ama bi evden bi iş yerinden giriyorum yani hep böylemi olucak habire kapancakmı kanllarım :( isteğim kalmıyor vallahi

mac adresi değiştiriyomusun hocam değiştirmiyosan arada değiştirmeni öneriririm

Kardesim sen AdSense 50 videoda banlandıgında partnerde 500 videoda bile banlanmaz mantıgıyla ilerliyorsun sanırım.
Senin önce kanap kapanmalarını engellemen gerek AdSense veya partner olması kanalın kapanmamasını engellemez.

Klasik IP-Mac degistir,Cerez temizleme v.s. yap.
Arastırırsan eger forumda bircok konu var kanal kapanmaları hakkında.

hocam bot vs kullanıyorsanız token alırken ip degistirin . günlük video yükleme limitini düşürün, düzenli olarak çerez temizlemesi yapın

bot kullanıyorsan kullanma vds kullan.kanalları kendin açıyorsan her kanalda ip değiş modemi kapatıp açarak yada arayüzünden.her işini gizli sekmede yap.

merhaba arkadaşlar bu hafta içinde 10 cu kanalım banlandı ne yapmalıyım Quiz kanalıda nasıl banlanır anlamıyorum Google beni kara listeyemi aldı ne yapmalıyım?ama bi evden bi iş yerinden giriyorum yani hep böylemi olucak habire kapancakmı kanllarım :( isteğim kalmıyor vallahi

Yapacak birşey yok yenisini açıp devam edecen :D

zaten başka alıcam tekrar kanal ama bunun dışında nasıl önlem alabılırım onu öğrenmek ıstedım aldıktan sonra yıne ban yemeyeyım dıye annem :D

Hiç yardıma ihtiyacın varmış gibi durmuyorsun. Bu arada forumun seviyesini düşürme o nasıl bir konuşma şeklidir?

Banlandı değile kapandı de şuna dostum alışık değiliz ban olayına

İşte yasaklı listesini bunun için seviyorum. Artık yazdıklarını görmeyeceğim için lütfen beni alıntılayıp birşey yazma!

Hiç yardıma ihtiyacın varmış gibi durmuyorsun. Bu arada forumun seviyesini düşürme o nasıl bir konuşma şeklidir?

Adamın yaptığı ne gibi bir seviyesizlik var acaba? Gereksiz tartışma çıkarmayı bırakın şu forumda arkadaşlar.

Bu arada bazı arkadaşlar botlara karşı. Tamam botsuz yüklemek daha sağlıklı ama botu kullanmayı bildikten sonra hiç bir şey olmaz.. İki ayrı yerden kanallarına girme bunu şiddetle tavsiye ederim.. Bir ikincisi arkadaşlarında dediği gibi çerez temizli, ip resetleme gibi işlemlere büyük önem ver kardeşim..

olayı sana skype üzerinden anlattım dediğimi yaparsan kapanma yaşayacaksın olaki yaşarsan pc yi kaldır çöpe at:D

olayı sana skype üzerinden anlattım dediğimi yaparsan kapanma yaşayacaksın olaki yaşarsan pc yi kaldır çöpe at:D
turan hocam bılgısayarı camdan attım bu sefer başka bilgisayardan girdim Google dan not geldi ( bilgisayarı atsanda seni buluruz diye yaw:):D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri