Quiz kanallarımı attı!

greenleaf54

Yasaklanmış
Arkadaşlar dün akşam 30 tane toplu kanalım kapanmıştı. bugün de 5 tane kanalım kapandı. panele baktım az önce 23 tane kanalımı atmış quiz. Ne beklerken neler geldi başıma. Bu nasıl iş böyle. bir arkadaş ödeme geleceğini söylemişti. Alır mıyım bu ay ödemesini atılan kanalların.

youtube güncelleme bitene kadar kanal açmıcam 2 gün önce 25 kanal yaptım 2 kanal kaldı geriye :)

bu çok kötü oluyor varya eşinin sokağa attığı 4 çocuklu kadın gibi kalıyorsun uzun zamandır başıma gelmedi umarım bundan sonra seninde başına gelmez

Arkadaşlar dün akşam 30 tane toplu kanalım kapanmıştı. bugün de 5 tane kanalım kapandı. panele baktım az önce 23 tane kanalımı atmış quiz. Ne beklerken neler geldi başıma. Bu nasıl iş böyle. bir arkadaş ödeme geleceğini söylemişti. Alır mıyım bu ay ödemesini atılan kanalların.

hocam atılan kanalın maili geliyormu birde açık olupta atılan kanalınız varmı

adamlar isyan etti sonunda, sennmisin günde 100 200 kanal sokan dedi karşı atağa başladı

Quiz kendini sıkıntıya sokmamak için hamlelere başlıyor anlaşılan. Bence doğru olanı yapıyor, sonu Music Nation gibi olmasındansa böylesi çok daha iyi.

Benim quizde 13 tane kanalım vardı, telifli olanlarda var arasında ama henüz hiç biri atılmadı

binlerce kişiden henüz 2 kişinin ki atıldı gayet normal görüyorum durun hele ortalığı karıştırmayın :)

Quiz den atılan kanallar, kanal takipte belli oluyor mu?

martta kapanan kanalımın ödemesini bu ay sonunda yapacak onu atmasında ne yapıyorsa yapsın diyorum :D

Forumda 2 Kişi Kanalları Atıldı . Neden Benimki degil Ahmetinki Degilde Sizin . Çözemedim 2mizkide spam Ama Sizde Farklı Olan Bişey Varki Atıyolar ? Merak ettim

kanallarinın aciklamalarinda etiket varmiydi?

Kanallar bosmuydu yoksa dolu mu? 1000 gosterim basina gelir durumu neydi birde?

[MENTION=8216]greenleaf54[/MENTION] gelen mailde atılma sebebi yazması lazım, kanalı atılanlar gelen mailde ne yazdığını buraya yazabilirlermi.

Burda atilanlara su mail gelmis , sizde kontrol edin mail kutunuzu
Sir/Madame,

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program due to YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

The payment to you will not be made.
Reason: Google disqualified your views and didn't pay for ads which were displayed in these views.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Please send us your queries at*[email protected].

Burda atilanlara su mail gelmis , sizde kontrol edin mail kutunuzu
Sir/Madame,

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program due to YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

The payment to you will not be made.
Reason: Google disqualified your views and didn't pay for ads which were displayed in these views.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Please send us your queries at*[email protected].

tmm işte hile yapılmış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri