Quiz Kapanan Kanalın Banka Ödemesi..

flyx

Süper Moderatör
Arakadaşlar net bir cevap bulamadım tecrübe edinmiş arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur..

kapanan kanalların banka ödemesi nasıl oluyor?
açık olan kanallarla ödemeler birleştirilip ay sonunda mı yatıyor?
kapanan kanalın bakiyesi 100$ altında kalırsa o bakiye yatar mı? ne zaman yatar?

not: son kural olan bir dash için 5 kanal kuralı için bir çözüm bulmaya çalışıyorum kendimce.. tüm kanalları banka ödemeli yapıp dashboard olmadan kullanmayı düşünüyorum..

Arakadaşlar net bir cevap bulamadım tecrübe edinmiş arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur..

kapanan kanalların banka ödemesi nasıl oluyor?
açık olan kanallarla ödemeler birleştirilip ay sonunda mı yatıyor?
kapanan kanalın bakiyesi 100$ altında kalırsa o bakiye yatar mı? ne zaman yatar?

not: son kural olan bir dash için 5 kanal kuralı için bir çözüm bulmaya çalışıyorum kendimce.. tüm kanalları banka ödemeli yapıp dashboard olmadan kullanmayı düşünüyorum..

kapanan kanalın ödemesi başka ödemeyle birleştirilmiyor genelde 1 ay gecikmeli olarak ayın sonlarında ödenir önceden mail atar quiz mesela mayıs ayının kapanan kanallarını 31 temmuzda ödiyecek

100 dolar altını denemedim ama her gönderimde 30 doalar kesinti olduğundan büyük bir hatadır 100 dolarlık kazanca banka eklenmez
eğer 100 dolar sınırlaması varsa banka ödemesinde oda diğer aya sarkar

kapanan kanalın ödemesi başka ödemeyle birleştirilmiyor genelde 1 ay gecikmeli olarak ayın sonlarında ödenir önceden mail atar quiz mesela mayıs ayının kapanan kanallarını 31 temmuzda ödiyecek

100 dolar altını denemedim ama her gönderimde 30 doalar kesinti olduğundan büyük bir hatadır 100 dolarlık kazanca banka eklenmez
eğer 100 dolar sınırlaması varsa banka ödemesinde oda diğer aya sarkar

dostum webmoney ve diğerlerinin kapanan kanalların ödeme zamanlarını vs biliyorum..

sormak istediğim sadece BANKA ile alakalı.. onunda cevabını vermişsin zaten..

son kural olarak dashboarda 5 kanal ekleme olayından sonra tüm kanalları banka ödemeli yapmayı düşünüyorum.. 100 dolar altı kapanan kanal olursa onun banka ödemesini ne zaman ve ne şekilde alırım diye sormak istemiştim..

kısaca toparladığımızda..

örn:

haziran ayının AÇIK 20 tane banka ödemeli kanalım var bunların ödemesini temmuz sonunda aldım diyelim.. burada sıkıntı yok...

haziran ayında kapanan 3 tane kanalım var diyelim toplam kazancı 60 dolar.. bu kapanan ve ödeme eşiği geçmeyen kanalların ödemelerini ne zaman bankaya alırım?

dostum webmoney ve diğerlerinin kapanan kanalların ödeme zamanlarını vs biliyorum..

sormak istediğim sadece BANKA ile alakalı.. onunda cevabını vermişsin zaten..

son kural olarak dashboarda 5 kanal ekleme olayından sonra tüm kanalları banka ödemeli yapmayı düşünüyorum.. 100 dolar altı kapanan kanal olursa onun banka ödemesini ne zaman ve ne şekilde alırım diye sormak istemiştim..

kısaca toparladığımızda..

örn:

haziran ayının AÇIK 20 tane banka ödemeli kanalım var bunların ödemesini temmuz sonunda aldım diyelim.. burada sıkıntı yok...

haziran ayında kapanan 3 tane kanalım var diyelim toplam kazancı 60 dolar.. bu kapanan ve ödeme eşiği geçmeyen kanalların ödemelerini ne zaman bankaya alırım?

ağustosta alırısn

Aynı Hesap Bilgileri Girili Kapanan Kanallarının Toplamı 100 Dolar Yada Üstü Olunca Gönderirler Böyle Durumlarda Tarih Önemli Değil Ödeme Limitini Aştığı Zaman İlk Fırsatta Gönderirler.

Aynı Hesap Bilgileri Girili Kapanan Kanallarının Toplamı 100 Dolar Yada Üstü Olunca Gönderirler Böyle Durumlarda Tarih Önemli Değil Ödeme Limitini Aştığı Zaman İlk Fırsatta Gönderirler.

hm anladım hocam yani bu ay eşiği geçmedi kapanan kanallar diyelim bi daha ki ay geçti o zaman gönderiyorlar..

hm anladım hocam yani bu ay eşiği geçmedi kapanan kanallar diyelim bi daha ki ay geçti o zaman gönderiyorlar..

Ben Bir Sefer Öyle Almıştım Hocam Çok Kanal Kapanması Yaşıyordum Ve Her Bağladığım Hesaba Banka Bilgisi Giriyodum ve Banka Bilgilerini Yanlış Girmişim o Zaman Ödeme Limiti Daha Yuksekti Bi Gün Banka Bilgilerimi Falan İstediler Kapananların Hepsini Topluca Gönderdiler. Göndermek için Ödeme Limitini Aşmamı Beklemişler Limiti Geçince Bilgilerimi isteyip gönderdiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri