Quiz kapanan kanalın ödemesi sıfırlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cokark

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2.5 ay önce bi kanalım kapandı aradan 57 gün geçti dashboard da alınacak para gözüküyordu şu an tekrar girdim sıfırlanmış herhangi bi para gelmemiş ? bu konu hakkında fikri olan var mı ?

qY9YOB.png

bende sorun yok [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]? 1 saat sonra dener misin düzelecektir. sürekli geçmişte yaşanmıştı bu tür hatalar

Daha önce paypal ekliydi geçen gün webmoneye geçirdim kanalı, ne webmoneyde ne paypalda gelen giden yok dashboardda hala 0 yazıyor, sorun devam ediyor varmı anlıyan.

Şubatta kapanan kanalarım vardı bunlar bu ay almam lazımdı şimdi ise mayısa atmış hepsini acaba geçen ay paypal dan webmoney e geçtim die mi bu ay değilde Mayıs ayına attı

quizinde sonu geliyor :)

konuyu grünce bende hemen xxx dolar ödeme gelecek kanala baktım 5.30 yazıyo martta kapanmıştı

Daha onceden benimde basima gelmisti buna benzer bir durum. Sifir gozukuyordu fakat odememi almistim. Hemen felaket senaryolari yazmayin. Hic bir seyin sonu geldigi yok. Adamlar 3. Ayda kapanan kanallarin odemelerini ne zaman yapacaklarina dair bir mail bile atmislar bana. Hemde odeme yapilacak miktarlar bile yaziyor. Odeme yapmicak adam oducem diye mail atmaz. Simdiye kadarda odediler. Biz kanal soktukca adamlarda kazaniyor bizde. Niye sonu gelsinki? Bu adamlar ne MN gibi nede awe gibi aldigi paralari googledan almadim kilifiyla yatirmicak karakterde degil. En azindan suan icin degil. O yuzden odeme zamanlari gelmeden durduk yere caninizi SIKMAYI birakin artik.

Aralık 2014 de gönderilen yeni sözleşmeye göre 2+1 engelden yada 3 engelden teliften kapanan kanallarını ödemiyeceğiz diye bildirdiler. Bundan dolayı 2 telif olduğu zaman kanallarımda siliyorum tüm videoları kanal kapanmadan kanalları alıyorum. Ödeme yapmaması gayet normal ki zaten adamlar bunu yayınladı bizde imza attık altına. Spamdan kapanan tüm kanallarımın ödemesini hep aldım teliften dolayı ödememesi normaldir, onun için direk sordum telif mi spam mı diye.

Aralık 2014 de gönderilen yeni sözleşmeye göre 2+1 engelden yada 3 engelden teliften kapanan kanallarını ödemiyeceğiz diye bildirdiler. Bundan dolayı 2 telif olduğu zaman kanallarımda siliyorum tüm videoları kanal kapanmadan kanalları alıyorum. Ödeme yapmaması gayet normal ki zaten adamlar bunu yayınladı bizde imza attık altına. Spamdan kapanan tüm kanallarımın ödemesini hep aldım teliften dolayı ödememesi normaldir, onun için direk sordum telif mi spam mı diye.

Teşekürler hocam, bilmiyordum öyle olduğunu.

Ne yani şimdi teliften kapanan kanalı ödemiyecek mi Quiz ?
[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam sizinde böyle olan teliften mi kapanmıştı ?

Aralık demişsin ama ben 4 aydır telif Spam flag vs den hep ödedi Quız

Dunya engelinden kapanan kanalin parasini almistim gecen ay.

Bende böyle diyince korktum ve baktım benim dashboardda teliften kapanan kanallar duruyor mayıs 30 ödenicek diyor kesinleşmeden kapanmıştı çünkü.Allaha şükür bende 0 lanma olmamış.. 2 kanalım telifden kapanmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri