Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o aklıma gelmedi hocam anlık bir hatada olabilir teşekkürlerbende sorun yok @Cokark? 1 saat sonra dener misin düzelecektir. sürekli geçmişte yaşanmıştı bu tür hatalar
Yaklaşık 2.5 ay önce bi kanalım kapandı aradan 57 gün geçti dashboard da alınacak para gözüküyordu şu an tekrar girdim sıfırlanmış herhangi bi para gelmemiş ? bu konu hakkında fikri olan var mı ?
![]()
Aynı durum söz konusu bende'de.
Şubatta kapanan kanalarım vardı bunlar bu ay almam lazımdı şimdi ise mayısa atmış hepsini acaba geçen ay paypal dan webmoney e geçtim die mi bu ay değilde Mayıs ayına attı
Teliften mi kapandı, spamdan mı?
Teliften hocam
Aralık 2014 de gönderilen yeni sözleşmeye göre 2+1 engelden yada 3 engelden teliften kapanan kanallarını ödemiyeceğiz diye bildirdiler. Bundan dolayı 2 telif olduğu zaman kanallarımda siliyorum tüm videoları kanal kapanmadan kanalları alıyorum. Ödeme yapmaması gayet normal ki zaten adamlar bunu yayınladı bizde imza attık altına. Spamdan kapanan tüm kanallarımın ödemesini hep aldım teliften dolayı ödememesi normaldir, onun için direk sordum telif mi spam mı diye.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.