Quiz Mahkemeye Verelim

Son düzenleme:
Adamlar artık makaraya sardı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] banlayın şu dolandırıcıyı ya. :D

non va bene niente. abbiamo lavorato da 2 mesi che adesso tutto canali sono chiuso o fuori di quiz. quiz non vi paga per chiuso canali e anche per fuori canali. arabbiato e shock! tutti youtuber parliamo e non vogliamo lavorare con quiz o life. che furbi!!! che str...

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

yine nabız yokluyor. mahkeme yazısını anlamıs demekki gelmis bu konuya yazmıs

Ya tam tersi olursa spam diye guiz konu açan arkadaşı mahkemeye verırse ne olacak Eski köye yeni adet getirmeyin arkadaş Konu açarsın tamamda işin ucu nereye varacak onu düşün Bu işin ......nu çıkaranlar benim gözümde günde 30 kanal 100 kanal açtım diyen arkadaşlardır sonuçta bu kadar videoyu okyanusa atmıyorsun yüklüyorsun ikincide 6 hane 5 hane bilmem 10 bin k dolar aldım diyenlerdır aldın tamam başardın tebrık ederım güle güle harca ama senin bu lafını duyan bu işe göz ucu ile bakacaksa koparana kadar asılıyor ee nerede çokluk orada ... kimse kusura bakmasın Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun

Ruslarda 200 referansi olan ozgun kanali atmishlar. Kazanc sifirlanmish .sonra yeniden daveriye yollamishlar :) herkes sovuyor quizi herkes. Onun kibi ozgun kanali ilanlar mahkemeye verirse ki bayaa var. Iyi olur aslinda

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 09:26 ---------- Önceki Mesaj 09:22 ----------

Hocam müşterisinden parasını alamayınca dava açan uyuşturucu satıcısı duydun mu sen hiç?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evimden uyushturucum calindi diye polise sikayet edeni gkrdum tvde :)))

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] How its going? Did you get the vodka with our money? :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri