Quiz Mahkemeye Verelim

aynen rusyaya gitmen gerekecek. Türkiyede temsilciliği yok adamların kimle muhattap olacaksın

arkadaslar bakın siz tr mahkemelerini kucumsuyorsunuz ben bundan 6 yıl once kredi kartlarından para kaptırdım avrupadaki farkli sirketler uzerinden cekilmisti mahkemeye verdim olumlu sonuc aldım o yuuzden konuyu baltalayacagınıza yol yordam gosterin hatta toplu sekilde bir yerden dava acalım isteyen arkadaslarda sonradan davaya mudahil olsun. bu dolandırıcılık her yerde dolandırıcılıktır bunun tr si avrupası rusyası yok.

ben kimse ile muhatap olmayacam savcılıga suc duyurusunda bulunacaz devletimizin mahkemeleri gerekli islemleri yapıp rusyadan evrak vs isteyecek.

---------- Spam Engelliyici 00:02 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

hic bir masrafada gerek yok arkadaslar bir tek savcılıga suc duyurusunda bulunmak yeterli. dil bilmem de gerekmiyor mahkemeler yeminli tercumanlara her turlu dilekceleri yazdırıyor. sadece birlik olup nasıl dava acabiliriz hangi evrakları sunmalıyım yol yordam gosterin yarın savcılıktayım.

Hadi Quiz Türkiye'de olsa tamam derim ama yurtdışındaki firmaya dava açmanın masrafı, yerel davanın onlarca katı. Ayrıca size imzalatılan belgeyi çok dikkatli bir okuyun. Adamlar salak değil, bunların olacağını bilerek yapılan düzenlemeler vardır sende imzalamışsındır. 30-0 önde oynuyor Quiz bu oyunda.

hocam sen davayı açsan bile quiz kendını savunurken senden mahkemeye paylaştıgın videoların senın olduguna dair belge isteyeceklerdir siz bunu sunabilecek misiniz?

ben kimse ile muhatap olmayacam savcılıga suc duyurusunda bulunacaz devletimizin mahkemeleri gerekli islemleri yapıp rusyadan evrak vs isteyecek.

hic bir masrafada gerek yok arkadaslar bir tek savcılıga suc duyurusunda bulunmak yeterli. dil bilmem de gerekmiyor mahkemeler yeminli tercumanlara her turlu dilekceleri yazdırıyor. sadece birlik olup nasıl dava acabiliriz hangi evrakları sunmalıyım yol yordam gosterin yarın savcılıktayım.

işimiz devletimizin mahkemelerine kaldıysa yandık

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] arkadaş hukuk okuyor sanırım duyarlıda bi arkadaşımız gereken bilgiyi verecektir

Hocam soyle soyleyim eger hizmet verdim vs seklinde beyanda bulunacaksan emin ol vergiye tabi olur daha da basini belaya sokarsin demedi deme

[MENTION=9503]emrekalayci[/MENTION] senin begenmedigin turk mahkemeleri benim kredi kartlarımdan cekilen parayı takır takır odettirdi avrupanın cesitli bankalarına. senin yasın kucuk tecrube edinmeden bos bos yazma sinirim tepemde.

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

vetgiye tabi olsun sıkıntı yok bu adamlara parayi yedirmektense devletimle seve seve paylasırım helali hos olsun

hocam elinizden geleni ardına koymayın. bu kadar kolay değil bu paralara çökmek. biz spam yapıyorsak onlarda haksız kazanç elde ediyor. ha biz parayı geri alamasak bile onlarada yâr olmaz bu para. en kötü google'a geri döner google tekrar bize ödeyebilir :) sonuçta adsense de spamları ödüyor.
böyle birşey yaparsan büyük hayır işlemiş olursun.

Önce sözlesmeleri imzalatti,Sonra kanallari atti.Hersey planli projeli.Ayrica bu konuda Türk mahkemeleri yetkisiz.Savci kabul bile etmez.Virjin adalarinda mahkemeye vermen gerek.

[MENTION=9503]emrekalayci[/MENTION] senin begenmedigin turk mahkemeleri benim kredi kartlarımdan cekilen parayı takır takır odettirdi avrupanın cesitli bankalarına. senin yasın kucuk tecrube edinmeden bos bos yazma sinirim tepemde.

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

vetgiye tabi olsun sıkıntı yok bu adamlara parayi yedirmektense devletimle seve seve paylasırım helali hos olsun

Herkes fikrini yazar üslübu düzgün olmak kaydıyla.Yaş muhabbetide yapma burda paran kaldı diye nereye sarcağını şaşırmışsın.Burası bir forumsa kendi düşüncemi yazarım boşunu dolusunu ölçmek sana kalmadı.Hadi eyvallah

Hocam alayimiz google nin bu adamlara odeme yapmadigina dair belge talep edelim... quiz olarak degilde google olarak dava acarsak bu ib..lerin mcnlerine kadar bi ihtimal iptal edebiliriz... quiz tr de is yapmio ama google yapio ve boyle bir duruma mudahale edebilir

mahkemeye versin sen suclu cıkarsın , spam yapıp baskalarının içeriklerini yüklüyorsun sonuçta legal bir iş değil zaten legal olmadıgı içinde google bukadar sorun cıkartıyor ,google partnerlere yetki veriyor partnere baglanırkende google uyarıyor bızım sorumlulugumzdan cıkıyorsunuz artık partnerin kuralları gecerlı dıye onlarda kendını guvenceye alıyor hem gırerken hemde gecen hafta ımza attırdıgı gibi yani yapacak hıc bırsey yok

[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] sen hic emniyete gidip dolandırıldım diye dilekce verip sonucunu bekledinmi ugandada da olsa tc hukumeti alır paranı yeterki yer mekan belli olsun.

sımdı bız 1 avukatla gırıscez onlar 50 avukatla bu iş çözülmez :)
Dava açmanın şu sonucu olur herhalde google - quize verdiği kapanan kanal paralarını iade edecektir.P
Hiç olmassa rezil rüsva olurlar network delikanlıları :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri