- Web sitesi
- www.sencene.com
Şu an bileklerimi kestim su dolu küvetten yazıyorum. BAĞAYY
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O mesajda öyleyse tüm aktif kanallarımın hemen bağlantısının kesilmesini talep ettim. Başka bir network ile çalışacağımı söyledim, bir de üstüne teşekkür ettim hocam. Eğer size gelmediyse mail, bekleyin bence![]()
Geldı hocam gelmez mı
Bu herkese mi geldi beyler yoksa sadece kanalları atılanlara mı?
Quiz paneline girebilenler belki ödeme alabilirler arkadaşlar, ben panele giremediğim şeyler için sormuştum bunu. Ona göre, panele giremiyorsanız, hala bağlı dahi olsa ödeme yok![]()
hocam ben panele girebiliyorum ama kanal terminated gözüküyor mail falan da gelmedi acaba bi umut olabilir mitelefon alcaktım ya şunu ödeseler başka bişey istemem
bu arada 6 hane için geçmiş olsun ben pc'yi kırardım heralde
hocam ben panele girebiliyorum ama kanal terminated gözüküyor mail falan da gelmedi acaba bi umut olabilir mitelefon alcaktım ya şunu ödeseler başka bişey istemem
bu arada 6 hane için geçmiş olsun ben pc'yi kırardım heralde
quiz acıklama yapacakmış bakalım görelim ne diyecekler
benim kanallar quizden atılmış adsense soktum ama hala quiz reklamı çıkıyor sayfa kaynağından baktım quiz yazıyor nasıl kurtulacaz ben bişey anlamadım![]()
nerde yazıo hocam?
https://www.facebook.com/lifentw?fref=ts
facebook sayfasında yazmışlar heyecanlar butun vietnamlılar ve türkler bekliyor
Gençler haneyi boşverin.
Ben de şöyle dedim:
"Hi, if it is so, can you please unlink all of my channels which are active immediately? I will work with another network. Thanks?!"
Açık kanallar bağlı, şuan para kazanmaya bizim üzerimizden devam ediyorlar. Ama parayı ödemeyeceklermiş!! Hani attıklarını geçtim, atmadıkları için de böyle dediler. Biraz önce geldi cevap.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.