Quiz Network Bitmiş :) Gelen Mail 17 Ağustos Yeni

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Greetings,

Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

Best regards,
The QuizGroup Team

Türkçesini yazamayacağım şuan hayal kırıklığı yüzünden ama 6 hane yalan oldu bende (ki birkaç aydır çalışmıyorum yeni kanal) :) Panele giriş yapamayan da tüm arkadaşlara duyurulur. Dashboardlara şu an giriş yapamıyorsanız para almanız imkansız yani kısaca.

Not: kazanç paylaşımı yasak ama alamadığımıza göre artık kazanç falan yok ortada ona göre :D

Düzenleme: Aktif kanallarımın hepsinin hemen unlink edilmesini talep ettim, cevap bekliyorum. Çünkü şuan bize ödemeyecekleri parayı kazanıyorlar!!!

ahahah yedik bizde ! 1.5 yıldır spam nerdeydi bugün mü aklınıza geldi
life networku de forumdan banlayın yoksa şikayet konusu açıcam paramı ödemedi diye.
inadına gülüyorum ulan üzülmek yok yola devam bizde sizi spamla kazıklayacagız ! :D

Türkçesini yazamayacağım şuan hayal kırıklığı yüzünden ama 6 hane yalan oldu bende (ki birkaç aydır çalışmıyorum yeni kanal) :) Panele giriş yapamayan da tüm arkadaşlara duyurulur. Dashboardlara şu an giriş yapamıyorsanız para almanız imkansız yani kısaca.

Not: kazanç paylaşımı yasak ama alamadığımıza göre artık kazanç falan yok ortada ona göre :D

6 hanemi hocam :eek:

6 hane örneğin 100.000 TL gibi bi para mı oluyo hocam?

Hocam benim kanallar hala Quize bağlı ama panele giriş yapamıyorum. Sizinde mi Quize bağlı hala ?

Gençler haneyi boşverin.

Ben de şöyle dedim:

"Hi, if it is so, can you please unlink all of my channels which are active immediately? I will work with another network. Thanks?!"

Açık kanallar bağlı, şuan para kazanmaya bizim üzerimizden devam ediyorlar. Ama parayı ödemeyeceklermiş!! Hani attıklarını geçtim, atmadıkları için de böyle dediler. Biraz önce geldi cevap.

ben dashboarda giriyorum kesinleşmede gözüküyor ama bu mail banada geldi
Greetings,

A transfer to your account will not be made. Reason: your account has
been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy
against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/
Community Guidelines violations and copyright infringement.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Son düzenleme:
Millet kendi parasinin gitmesinden cok adminin 6 hane almasina bozulmus :)

ben haziranda kapanan quiz panelime giriyorum yanında 29.08.2015 yazıyor.
Şartlarında kesinleşmiş kazançları ödeyeceğiz diyordu.

türkçesini çevireyim

merhaba kerizler

paranızı falan ödemicez avcunuzu yalarsınız. Sebebi : Google bizi uyardı ancak biz sizi uyarmadık çünkü artık spamdan para kazanamıcaz o yüzden son bir vurgun yapalım ceplerimizi dolduralım istedik.

Dashboard'a giremiyorsanız bir sürahi soğuk suyu kafanıza dikmenizi öneririz

Kazançlarınızı güle güle harcayacağımızdan emin olabilirsiniz

Quiz Takımı

Quiz paneline girebilenler belki ödeme alabilirler arkadaşlar, ben panele giremediğim şeyler için sormuştum bunu. Ona göre, panele giremiyorsanız, hala bağlı dahi olsa ödeme yok :)

Gençler haneyi boşverin.

Ben de şöyle dedim:

"Hi, if it is so, can you please unlink all of my channels which are active immediately? I will work with another network. Thanks?!"

Açık kanallar bağlı, şuan para kazanmaya bizim üzerimizden devam ediyorlar. Ama parayı ödemeyeceklermiş!! Hani attıklarını geçtim, atmadıkları için de böyle dediler. Biraz önce geldi cevap.

Bu baglantıyı kesın demek mı? Bende atıcam aynısını hocam !!!

Quiz paneline girebilenler belki ödeme alabilirler arkadaşlar, ben panele giremediğim şeyler için sormuştum bunu. Ona göre, panele giremiyorsanız, hala bağlı dahi olsa ödeme yok :)

Hocam ben de sordum kanallar açık panele giremiyoruz diye bana dediği şey daha belli değil 10 gün v.s bekleyin. Şimdi bunu diyor lavuklar. Bu mail bana da geldi kanallar açık panele giremiyoruz nasıl iş bu , çöktüler resmen paralara.

al bide burdan yak şimdi nasıl dönecek sayın life yetkilisi çok meram ediyorum milyon dolarları ceplerine attılar ooooohhh ne güzel dünya

Bu baglantıyı kesın demek mı? Bende atıcam aynısını hocam !!!

O mesajda öyleyse tüm aktif kanallarımın hemen bağlantısının kesilmesini talep ettim. Başka bir network ile çalışacağımı söyledim, bir de üstüne teşekkür ettim hocam. Eğer size gelmediyse mail, bekleyin bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri