Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

aynı paypal sorununu bende merak ediyom adam lar bi 300 gonderecek sonra 200 sonra 100 sonra 50 e diyecek bu kişi zaten spamcı odeme yapmasakta hicbir sorun olmicak diyip paranın ustune yatacaklar bu dediklerim muhtemelen olacak eli kulagında arkadaslar buranında patlaması yakın..................Quiz kanallar 10 tl gel...

Arkadaşlar benim adsense işleme girmedi şöle bişe var ben bir kanalımdan join diyerek kayıt oldum ve diğer tüm kanalallarımı add channels diyerek ekledim fakat sadece o ilk kayıt olduğum hesaba sözleşme geldi diğer hiçbirine gelmedi neden acaba ? Birde sadece o ilk kayıt olduğum kanal gözüküyor channels kısmında diğer kanallar yok ? Yanlış bişilermi yaptım ? :(

dashboardta 33 kanalım var ama 23 active channel yazıyor. alt alta olan 2 kanalı tek saymış arasıra. aynı stünda 2 kanal gözüküyor. iki kanal tek olarak saymış çoğu kez. nedir bu?

Son düzenleme:
kendi refli link ile kanallarımı soksam sıkıntı olurmu refli link ile sokcaklarım aynı paypal olcak onun için soruyorum

merhaba.İşleme girmeyen adsensemdeki kanalları taşımak istiyorum,İlk 60 bin izlenimli kanalımı soktum direk davetiye geldi.Adsenseden koptu ama QuizGroup// The Leading Global YouTube Network burdan login olamıyorum daha imza gelmedi nezaman gelir?Ve diğer kanallarımı kendi refimden soksam sorun olurmu 40 kanal var

merhaba.İşleme girmeyen adsensemdeki kanalları taşımak istiyorum,İlk 60 bin izlenimli kanalımı soktum direk davetiye geldi.Adsenseden koptu ama QuizGroup// The Leading Global YouTube Network burdan login olamıyorum daha imza gelmedi nezaman gelir?Ve diğer kanallarımı kendi refimden soksam sorun olurmu 40 kanal var

bende merrak ediyorum bu soruyu saat 1 gibi bi kanalı soktum. davetiye geldi kabul ettim ama imza gelmedi loginde olamıyorum

diğer kanallarımı join now dan kayıtmı etsem yoksa ilk soktugum kanalın sözleşmesini bekleyip reften mi üye olsam nasıl daha iyi olur?

Arkadaşlar 1 tane quizde kanalım var dashboarddan kontrol edebiliyorum. Bir kanalımıda add new channel kısmından eklemeye çalıştım eklenmedi detaylı anlatımda bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

4 adet quiz baglı kanalım var ama hepisini bir Dashboard toplamam mümkün mü ?

mümkünse nasıl?

quiz türk bankaralara ödeme yapmıyormus. bankadan çekenler hangi bankadan çekiyor?

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=12553]Doktor33[/MENTION]

Sorun yaratmaz.

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

quiz türk bankaralara ödeme yapmıyormus. bankadan çekenler hangi bankadan çekiyor?

Sen hangi ülkedesin ?

kazançları tam olarak nereden izliyoruz arkadaşlar? ben bu gün geçtim :)

panel kullanmıyorum,panelde kazanç takip edebiliyormuyuz bilmiyorum yani.ama yanlış hatırlamıyorsam panele k.adı ve şifreyle giriş yok diger partnerlerdeki gibi,google hesabına giriş yapıp onla quiz paneline girebiliyorsun.e google hesabına giriş yaptıkdan sonra gir direk youtube panelinden bak zaten bide quizin panelinde nerden bakıcam diye ugraşmaya gerek yok.sonuçda eger varsa panelde,youtube panelinden alıyor quiz de istatistikleri :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sana net cevabı vermemiş ..
[MENTION=7799]FATIH_999[/MENTION] kazanclar 12*17 tarihleri arasında kesinleşir . ( bu ay 17 kesinleşti daha önce daha erken kesinleşirdi ) kazancini ancak o zaman görebilirsin quizde gunluk kazanc takibi yok ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri