Abiler merhaba , quiz dashboard ' ta ödeme yapıldıktan sonra ödeme yapıldığına dair bi yazı çıkıyo mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abiler merhaba , quiz dashboard ' ta ödeme yapıldıktan sonra ödeme yapıldığına dair bi yazı çıkıyo mu ?
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network adresinde login ve joine tıkladıktan sonra ki yes no butonları çalışmıyor benim pc de 5 farklı tarayıcı ile denedim olmuyor.
Diğer pc de sorun yok ama. Benim pcde neden böyle oluyor ?
NO ya tıklıcaksın? + eger no ya tıklayıp yine d devam edemiyorsan dashboarda sorun vardır sitede yani cunku az once biri yazdi sorun var dıye
Login - Yes - No butonlarına tıklanmıyor sadece joine tıklanıyor. Yani örneğin logine tıkladığımda login sayfası açılmıyor aynı sayfada kalıyor. aynı şey joine tıkladığımda yes no için de geçerli. onlara da tıkladığımda sayfaya gitmiyor.
genel sorun o zaman az once yazdılar cunku
Hayır hocam bende ki durum öyle değil bende yaklaşık 1 aydır var bu durum. Diğer pc de sorun yok ama butonlara tıkladığımda yeni sayfaya gidiyor.
Kanal sorunu degil problem laptopumda hic bi tarayicida quzin sitesindeki butonlar calismiyo ki kanala gireyimilk defa böyle bir sorun oluştu bunu quize bildirmedin mi şimdiye kadar? eger o duzgun tarayıcıda bu kanalı denemişsen ve aynı sorun çıkmışsa quize yazmalısın
10 abobe olayını bende ilk kez duyuyorum ama izlenim için biraz beklemen gerekiyor tabiki kanala yansıması gerek izlenimin...
10 abone şartı da getirdi quiz
[MENTION=15087]stannis[/MENTION] ' e ilk uğramış ayın 19 da forumda konusu daha 3-4 gun once açıldı![]()
![]()
WARNING
Do not use one Google-account to manage all your YouTube channels. It may seem so convenient to manage them all through one Google Account without signing out. Please note terminating one of the channels will have a direct impact on any YouTube channel connected to that Google-account (Google-account and other channels may be terminated).
arkadaşlar kanal bağlarken böyle bi yazı geldi nedir bu acaba?
kanalında kontrol paneline git ordan izinleri ver quiz girmiş oluyorsun
kanalı partnere sokmada sıkıntım yok hocam bu uyarı nedir tam anlamadım uyarıyı soruyorum ben![]()
Kusura bakma hocam ben direk resme göre konuştum o yüzden.kanalı partnere sokmada sıkıntım yok hocam bu uyarı nedir tam anlamadım uyarıyı soruyorum ben![]()
Diyorki bütün kanalları tek bir oturuma (Hesaba) bağlı tutma biri kapatılırsa diğerleride gider tamam kolaylık bakımından tek bir oturumla tüm hesaplarına ulaşabiliyorsun ama pek uygun görmüyoruz diyor
Diyorki bütün kanalları tek bir oturuma (Hesaba) bağlı tutma biri kapatılırsa diğerleride gider tamam kolaylık bakımından tek bir oturumla tüm hesaplarına ulaşabiliyorsun ama pek uygun görmüyoruz diyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.