Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

Abiler merhaba , quiz dashboard ' ta ödeme yapıldıktan sonra ödeme yapıldığına dair bi yazı çıkıyo mu ?

NO ya tıklıcaksın? + eger no ya tıklayıp yine d devam edemiyorsan dashboarda sorun vardır sitede yani cunku az once biri yazdi sorun var dıye

Login - Yes - No butonlarına tıklanmıyor sadece joine tıklanıyor. Yani örneğin logine tıkladığımda login sayfası açılmıyor aynı sayfada kalıyor. aynı şey joine tıkladığımda yes no için de geçerli. onlara da tıkladığımda sayfaya gitmiyor.

Login - Yes - No butonlarına tıklanmıyor sadece joine tıklanıyor. Yani örneğin logine tıkladığımda login sayfası açılmıyor aynı sayfada kalıyor. aynı şey joine tıkladığımda yes no için de geçerli. onlara da tıkladığımda sayfaya gitmiyor.

genel sorun o zaman az once yazdılar cunku

Hayır hocam bende ki durum öyle değil bende yaklaşık 1 aydır var bu durum. Diğer pc de sorun yok ama butonlara tıkladığımda yeni sayfaya gidiyor.

ilk defa böyle bir sorun oluştu bunu quize bildirmedin mi şimdiye kadar? eger o duzgun tarayıcıda bu kanalı denemişsen ve aynı sorun çıkmışsa quize yazmalısın

ilk defa böyle bir sorun oluştu bunu quize bildirmedin mi şimdiye kadar? eger o duzgun tarayıcıda bu kanalı denemişsen ve aynı sorun çıkmışsa quize yazmalısın
Kanal sorunu degil problem laptopumda hic bi tarayicida quzin sitesindeki butonlar calismiyo ki kanala gireyim :D masaustu pc de hic sorun yok. musait bi zamanda teamviewer ile baglanip bakabilirsin ozaman daha iyi anlarsin demek istedigimi ilginc bi durum :)

Arkadaşlar bir kanalımı dün oluşturdum bugün 1k olmuş izlenme quiz e sokmak istedim şu uyarıyı aldım neden acaba ? benim 1k yı geçti hesap 10 abone olayı yenimi geldi ? Yoksa analycts de gözükmesimi gerekiyor o zmanmı kabul ediyor ?

Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criterion:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.

10 abobe olayını bende ilk kez duyuyorum ama izlenim için biraz beklemen gerekiyor tabiki kanala yansıması gerek izlenimin...

10 abobe olayını bende ilk kez duyuyorum ama izlenim için biraz beklemen gerekiyor tabiki kanala yansıması gerek izlenimin...

10 abone şartı da getirdi quiz
[MENTION=15087]stannis[/MENTION] ' e ilk uğramış ayın 19 da forumda konusu daha 3-4 gun once açıldı :D

2Y5Y8E.png

WARNING
Do not use one Google-account to manage all your YouTube channels. It may seem so convenient to manage them all through one Google Account without signing out. Please note terminating one of the channels will have a direct impact on any YouTube channel connected to that Google-account (Google-account and other channels may be terminated).

arkadaşlar kanal bağlarken böyle bi yazı geldi nedir bu acaba?

2Y5Y8E.png

WARNING
Do not use one Google-account to manage all your YouTube channels. It may seem so convenient to manage them all through one Google Account without signing out. Please note terminating one of the channels will have a direct impact on any YouTube channel connected to that Google-account (Google-account and other channels may be terminated).

arkadaşlar kanal bağlarken böyle bi yazı geldi nedir bu acaba?

kanalında kontrol paneline git ordan izinleri ver quiz girmiş oluyorsun

kanalı partnere sokmada sıkıntım yok hocam bu uyarı nedir tam anlamadım uyarıyı soruyorum ben :)

Diyorki bütün kanalları tek bir oturuma (Hesaba) bağlı tutma biri kapatılırsa diğerleride gider tamam kolaylık bakımından tek bir oturumla tüm hesaplarına ulaşabiliyorsun ama pek uygun görmüyoruz diyor

Diyorki bütün kanalları tek bir oturuma (Hesaba) bağlı tutma biri kapatılırsa diğerleride gider tamam kolaylık bakımından tek bir oturumla tüm hesaplarına ulaşabiliyorsun ama pek uygun görmüyoruz diyor

tek dashboard da toplama kanalları diyor yani tmm anladım hocam tşkler :)

nasıl yani, şimdi ben tek dashboardda 8 kanal soktum. birisi telif yese diğerleride etkileniyormu ? farklı gmailler. alt kanal degıl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri