Quiz Ödeme Yaptığında Kanal Linki Veriyor.

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar. Bunun için konu Açmak istedim çoğu arkadaş o link geçersiz saymıyor filan diyor. Özelikle isimsiz özel url alınmamış kanalar için geçerli bu ..

Şimdi quiz size paypala ödeme yaptiginda orada urlsini veriyor. Ama siz onu " http://www.youtube.com/ link " yaptığınızda bu kanal mevcut değil diyor o sorunu aşmak için örnek kanal vereyim ..

https://www.youtube.com/channel/UC

Size verdikleri linki " UC " silmeden sonuna yapıştırıp aratın Kanalınız çıkacaktır. Yok olmadı diyen olursa da artık video çeker yada resimli anlatım yaparız :)

Ayrıca bir bilgi vereyim [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] konuya eklersen sevinirim

Birinden quiz kanal aldığımızda ödeme zamanlarında aldığımız tüm ödemeler quize bağlı tüm kanallarımızın mailine geliyor. Yani bize quiz kanal veren kişi bizim kanal linklerimizi + kazançlarımızı görüyor.

Buda quize başvuru yapan kişinin başvuru sırasında formdaki iletişim bilgisine vereceği kanalın değil kendi mailini yazmasından kaynaklanıyor

Bu sebeple tanımadığınız kişilerden beleşte olsa kanal almayın tanıdığınız güvenli kişilerede sipariş verirken iletişim adreslerine kendi mailinizi yazmasını isteyin

Son düzenleme:
üşengeç adamlar işte
hepsi UC yle başlıyorlar diye o kısmı yazmadan belirtiyorlar...

nnerdeyse 30 tane kanal linki yollamışlar tek mailde bu normalmi :D yarısını hatırlamıyorum kanalların

Bana bi mailde birsürü kanal yazmış ödedik demiş ama ödeme gelmedi 24 ünde gelmişti mail varmı ödendi diyip ödenmeyen başkaları da

Ayrıca bir bilgi vereyim [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] konuya eklersen sevinirim

Birinden quiz kanal aldığımızda ödeme zamanlarında aldığımız tüm ödemeler quize bağlı tüm kanallarımızın mailine geliyor. Yani bize quiz kanal veren kişi bizim kanal linklerimizi + kazançlarımızı görüyor.

Buda quize başvuru yapan kişinin başvuru sırasında formdaki iletişim bilgisine vereceği kanalın değil kendi mailini yazmasından kaynaklanıyor

Bu sebeple tanımadığınız kişilerden beleşte olsa kanal almayın tanıdığınız güvenli kişilerede sipariş verirken iletişim adreslerine kendi mailinizi yazmasını isteyin

Son düzenleme:
hocam hazir konu acilmisken sorayim.ben 20 nin üstünde kanalima tek paypal verdim,bu bir sorun olurmu,yada bir limiti varmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri