quiz ödeme yöntemi değiştirme son gün

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oppon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar quiz ödeme yöntemi değişmek için son günümüz ne zaman bunu soracaktım. Yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.

Eylül 1-30 ücretini almak için en son ne zamana kadar değiştirmem gerekiyor ?

10 Ekim idi eskiden şuan son gün değişmediyse yine 10 Ekimdir. [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

ay sonu diyen bi abi oldu da acaba ay sonu olma ihtimali var mı ? eylül 30 mesela

Son günü eylül 30 değil ama eylül 30'da dashboard'a girip ödeme yöntemini değiştirirsen eylülün parasını alabilirsin ekim ayında. Yani Ekim 10'a kadar vaktin var Eylül kazancı için.

Arkadaşlar bişi sorucam. Ben bugüne kadar Quizgroup dan paypal üzerinden paramı aldım. ama maalesef bu ay bana quizden mail geldi. paypala ödemeni gönderdik reddetiler diye. paypalı aradım hayır böyle bişi yok dediler. kesinlikle gelen bir ödeme yok dediler. quize paypalı kullanmaya devam etmek istediğimi anlatan bir mail attım. bana yine webmoney yada banka havalesi yönteminden birini seçmem gerektiğini söylediler. bende usd hesabı açıp banka havalesini seçtim. tabiki ödemem ne zaman yapılır bilmiyorum.
acaba sizdede böyle bir durumla karşılaşan varmı dır?

Arkadaşlar bişi sorucam. Ben bugüne kadar Quizgroup dan paypal üzerinden paramı aldım. ama maalesef bu ay bana quizden mail geldi. paypala ödemeni gönderdik reddetiler diye. paypalı aradım hayır böyle bişi yok dediler. kesinlikle gelen bir ödeme yok dediler. quize paypalı kullanmaya devam etmek istediğimi anlatan bir mail attım. bana yine webmoney yada banka havalesi yönteminden birini seçmem gerektiğini söylediler. bende usd hesabı açıp banka havalesini seçtim. tabiki ödemem ne zaman yapılır bilmiyorum.
acaba sizdede böyle bir durumla karşılaşan varmı dır?

Aynı mail bana da geldi. Dün ödeme yöntemini bankaya çevirdim. Ödeme bekliyorum. Mail'de 15 iş günü içinde yatacak diyodu. Hayırlısı.

peki neden paypal kabul edilmedi?

peki neden paypal kabul edilmedi?
life face açıklaması

Guys, we are experiencing problem with PayPal. We strongly recommend to change your PayPal in to another payment method. I suspect next month it wont be work at all due some reason by PayPal towards to us.
Also, we are planning to add Payoneer, but not this month.

Arkadaşlar, paypal ile sorun yaşıyorum. Şiddetle tavsiye ediyoruz değiştirmek için Paypal ' a başka bir ödeme yöntemi. Sanırım önümüzdeki ay olmayacak iş bazı nedenlerden dolayı paypal tarafından bize karşı.
Ayrıca, biz planlıyor payoneer eklemek için, ama bu ay.

iyi payoneer a başvurmuştum 3 hafta önce onunda kartı gelir bikaç güne en iyisi o.

peki paypal dışında hangisini tavsiye edersiniz. webmoney mi yoksa direk banka havalesi mi? Bir de webmoney için bilgisayara program kurmak gerekiyor. program kurmadan kullanamıyor muyuz?

peki paypal dışında hangisini tavsiye edersiniz. webmoney mi yoksa direk banka havalesi mi? Bir de webmoney için bilgisayara program kurmak gerekiyor. program kurmadan kullanamıyor muyuz?

kullanilmiyo ama ben ppal'dan baska ödeme almak istemiyorum napıcaz böyle ya off ve benim yöntem hala ppal gözüküo dasbordda

en iyisi webmoney , ödeme erken alıyorsunuz biraz bozdurma işlemleri kayıt olma işlemleri sıkıntı ama cidden tavsiye ederim :) yani bu gece webmoney hesabı açın kafanız rahat etsin

Payoneer kart geldi bugün yöntemi ekleselerde bankamatikten çeksek direk :D

vrpjwm.jpg

wm mi yoksa banka mı hangisi sıkıntısız arkadaşlar - ve + ları açıklayabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri