Quiz Ödeme Yöntemi Sorunu

yigit1907

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Quiz'e üye olurken aynı paypal adresini yazarak tekrar farklı bir dashboard açıp üye olamıyorsunuz bu ödeme yöntemi sistemde kayıtlıdır add channel kısmından ekleyin tarzında bir uyarı veriyor.. bende aynı ip le login olmayayım diye ilk başta sallama bir mail adresi yazdım, üye olduktan sonra ödeme yöntemini değiştiririm diye, fakat şimdi panele girdiğimde yine yazdığım mail adresini kabul etmiyor başka hesapta bu ödeme yöntemi kullanılmaktadır diye.. bu sorunu nasıl aşacağım? elimde yalnızca 1 adet paypal hesabı var ödeme alabileğim :confused:

atıyorum mesela önce [email protected] paypal adresini kullanmaya çalıştın kanalı quize sokarken ama zaten bu paypal kullanılıyor dedi ve sende gittin [email protected] gibi rastgele bi mail adresi yazdın paypal bölümüne.sonra quiz paneline girdin ve bu [email protected] paypal adresini [email protected] ile degiştirmek istiyorsun ve yine hata veriyor.dogru mu anladım hocam?eger böyle yaptıysan bu hatayı vermesi normal çünkü :) sorunu çözmek için ya bu paypal adresinin kullanıldıgı panelden ekleyeceksin bu kanalı quize ya paypalda ek mail adresi eklenebiliyor 7-8 tane,onu ekleyeceksin yada paypal harici bi ödeme yöntemi kullanıcaksın.

bugün bende de oldu aynısı o paypala olmaz hata veriyo, sen daha önce o paypalla dashboard açmışsın o yüzden ya oraya ekleyecen yada başka paypal veya başka ödeme yöntemi

atıyorum mesela önce [email protected] paypal adresini kullanmaya çalıştın kanalı quize sokarken ama zaten bu paypal kullanılıyor dedi ve sende gittin [email protected] gibi rastgele bi mail adresi yazdın paypal bölümüne.sonra quiz paneline girdin ve bu [email protected] paypal adresini [email protected] ile degiştirmek istiyorsun ve yine hata veriyor.dogru mu anladım hocam?eger böyle yaptıysan bu hatayı vermesi normal çünkü :)

aynen hocam bu şekilde oldu :D sanırım mecbur dashboard birleştirmesi yapmak durumunda kalacağım çünkü 20-25 tane kanal var eklemem gerekecek, hepsine paypaldan ayrı mail adresi açmam çok uzun sürer :(

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam başka konu açmayayım burada sorayım bu quizin ana ekranında kapanan kanal kırmızı gözüküyor. onu oradan nasıl silebilirim.

aynen hocam bu şekilde oldu :D sanırım mecbur dashboard birleştirmesi yapmak durumunda kalacağım çünkü 20-25 tane kanal var eklemem gerekecek, hepsine paypaldan ayrı mail adresi açmam çok uzun sürer :(

ya panelleri birleştiriceksin yada paypalı unutacaksın ki hem paypal hemde quizin paypal kullanma kardeşim bu iş için dedigini düşünürsek paypalla ugraşman zaten gereksiz :) webmoney yada bankadan birisini seç bence.işin içerisinden çıktın,paypala ayarladın diyelim.gelicek olan her ödemede paypalın blokesiyle ugraşma ihtimalin var.şahsen ben olsam hiç ugraşmam onla.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam başka konu açmayayım burada sorayım bu quizin ana ekranında kapanan kanal kırmızı gözüküyor. onu oradan nasıl silebilirim.

bildigim kadarıyla silme diye bişey yok hocam orada ne yazıkki.

ya panelleri birleştiriceksin yada paypalı unutacaksın ki hem paypal hemde quizin paypal kullanma kardeşim bu iş için dedigini düşünürsek paypalla ugraşman zaten gereksiz :) webmoney yada bankadan birisini seç bence.işin içerisinden çıktın,paypala ayarladın diyelim.gelicek olan her ödemede paypalın blokesiyle ugraşma ihtimalin var.şahsen ben olsam hiç ugraşmam onla.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

bildigim kadarıyla silme diye bişey yok hocam orada ne yazıkki.

tamam hocam sağolun

kanal listenizin olduğu kısıma girin, panelden çıkarmak istediğiniz kanalın yanındaki kutucuğu işaretleyin, yukarıdan Detach e basın, çıkartacağınız kanalın ödeme bilgisini girmenizi istiyecek paypal seçin rastgele mail sallayın, panelden çıkartılacaktır.

kanal listenizin olduğu kısıma girin, panelden çıkarmak istediğiniz kanalın yanındaki kutucuğu işaretleyin, yukarıdan Detach e basın, çıkartacağınız kanalın ödeme bilgisini girmenizi istiyecek paypal seçin rastgele mail sallayın, panelden çıkartılacaktır.

merhaba hocam siz quiz hakkında baya bilgilisiniz size bir sorum olucak

bu aylık kazancım 77 dolar gözüküyor earnings te. daha önce hiç ödeme almadım. ilk kanal açısım ocak 2014 sonları. ozamandan beri 1 dolar bile ödeme almadım. hesabım paypala baglı. şimdi 15 tane kanal ekli hesapta. Payout sekmesine tıkladıgımda Dashboard 'da 104.19 dolar gözüküyor 2015 mart aktifken. ben tarihi 2014 e tıklayınca toplam 208 dolar gözüküyor. şimdi işler karıştı benm alacagım miktar kaç dolar ? ve paypala ödeme olur mu cok sorun yasamıslar arkadaşlar.

isterseniz panelden foto da atabirilim. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba hocam siz quiz hakkında baya bilgilisiniz size bir sorum olucak

bu aylık kazancım 77 dolar gözüküyor earnings te. daha önce hiç ödeme almadım. ilk kanal açısım ocak 2014 sonları. ozamandan beri 1 dolar bile ödeme almadım. hesabım paypala baglı. şimdi 15 tane kanal ekli hesapta. Payout sekmesine tıkladıgımda Dashboard 'da 104.19 dolar gözüküyor 2015 mart aktifken. ben tarihi 2014 e tıklayınca toplam 208 dolar gözüküyor. şimdi işler karıştı benm alacagım miktar kaç dolar ? ve paypala ödeme olur mu cok sorun yasamıslar arkadaşlar.

isterseniz panelden foto da atabirilim. yardımcı olursanız sevinirim.

dashboard a ilk girdiğinizde karşınıza kocaman şekilde çıkan rakam sizin bu ay alacağınız rakamdır. paypalla hiç sorun yaşamadım ama düzenli ticaret yaptığım için olsa gerek. paypalı sadece aktarım aracı olarak kullanmıyorum yani. ama çok sorun yaşayanlar olduğunu okudum bende..

zaten paypal'a en fazla 7 mail adresi eklenebiliyor ana mail adresiyle birlikte yani toplam 7 paypal adresi hakkın var bir hesap için.

dashboard birleştir ya da webmoney'de istediğin kadar cüzdan oluştur, windows kullanıyorsan programı var o programdan sınırsız açabiliyormuşsun.

mac kullanıyorsan programı yok ve webmoney'den tarayıcı üzerinden 1 hesap oluşturabiliyorsun. ama mac versiyonu yazılıyormuş programın.

Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri