Quiz Ödeme Zamanı Kanal kapanmaları ?

€ $

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar quiz ödeme zamanında 6 tane kazandıran kanalım kapandı durumu şans diyip geçtim ama diğer arkadaşlarımlada konuştum onlarında en cok kazandıran bir cok kanalı kapanmıs içimize bir utke duştü acaba bunun quiz kanal inceleyen ekiple bir alakası olabilirmi soruyu merakımdan soruyorum sızlerde bu tur sorun yaşadınızmı yaşadıysanız konuyu nasıl değerlendirip bu 3 kağıt sorununun üstesinden gelebiliriz :(:mad:

kadir geceniz mübarek olsun

Son düzenleme:
yok artık ya :D he kardeşim quiz kapatıor quize bağlamayın kanal.

yok artık ya :D he kardeşim quiz kapatıor quize bağlamayın kanal.

ben ne soruyorum sen ne cevap verıyorsun .
dalga geçilecek bir şey yok kanal inceleyen bir çok ekip bunu yapabilir hıc kımse melek degil sonuçta yaşanan duruma göre bir acıklaması olması gerek kusura bakmayın ben kapanan emeklerım ıcın senın gıbı gulup geçemem guzel kardeşim quiz hakkında bir sorunun probleminde yoksa lütfen yorum hakkını olan arkadaşlara bırak

ben ne soruyorum sen ne cevap verıyorsun .
dalga geçilecek bir şey yok kanal inceleyen bir çok ekip bunu yapabilir hıc kımse melek degil sonuçta yaşanan duruma göre bir acıklaması olması gerek kusura bakmayın ben kapanan emeklerım ıcın senın gıbı gulup geçemem guzel kardeşim quiz hakkında bir sorunun probleminde yoksa lütfen yorum hakkını olan arkadaşlara bırak

peki emeklerin boşamı gidiyor? 2 ay sonra ödenmiyormu kapananların parası?

peki emeklerin boşamı gidiyor? 2 ay sonra ödenmiyormu kapananların parası?

Ödenıyor ama kanal daha cok izlenım alıp daha cok abone ve üst sırada olmuyor ne malum inceleyen bir kaç kişinin kanalı temizleyip kendılerının oluşturmadıgını ? kapanan kanallar cunku hiç ufak miktar bırakan kanallar degil. ( gerçekten amacim polimik vs sataşma degil sadece merakımdan soruyorum ben bunu herkes sizler gibi aşırı derecede pro olmayabilir.)

kapanma şekli tam olarak nasıl oldu ?
yüksek gelirliymiydi kanallar ?
olabilir neden olmazsın herşey olabilir.
ama nasıl üstesinden gelicez onu merak ediyorum. quize müdahale şansımız yoki kapatmamı diyeceyiz.

dün kapandı en çok kazandıran kanal ama bugün ilginçtir ki kazancı kesinleşti madem quiz yaptı o zaman neden ödüyor? ;)

bende diyorum bazen kendi kendime.
hep de kesinleşmeden önce gidiyor şansa bak diye....
yalnız quiz e laf etmiyorum aynı tarihlerde google da çalışıyor ...

Çoğu partner kapananı ödemediği için Google ekibi kesinleşme önceleri kanalları kapatarak para akışını lehine çeviriyor olabilir. Ama olmaya da bilir.

Nasılsa hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Varın bu konuda agnostik olun. ^^

Çok kanalla çalışan birisi olarak cevap veriyorum alakası yok tamamen tesadüf.Youtube son zamanlarda daha çok temizlik yapıyor.

Bana kalırsa çok kazanan kanallar eşleşen,dünya engeli,telifi bol olan kanallar.Tabi istisnalarda olabilir.Bu yüzden her yönüyle incelemek lazım açılış ip'sinden tutun video atılma tarihleri,nasıl atıldığı,ne kadar süreyle yükleme yapıldığı...Ayrıca videolara girilen etiket,açıklama,başlığa dikkat edilmeli.Kapanan kanal mailine girildiğinde videonuz Youtube den kaldırıldı gibi bir uyarı varsa bu da sebeptir.

arkadaşlar alakası olmadığını düşünüyorum quiz neden yediği kaba pislesin ? Onlar doğrudan %20 alıcakken. Senin paranı 57 gün çalıştırarak çok daha az kazanır bundan emin ol

Dün gece bir çok kişinin en büyük kanallarının gitmesi pek tesadüf değil bence. :) Benimde en fazla getirisi olan kanalım gitti. Günlük çok hane getiren bir kanaldı (Ayrıca her gün daha da artıyordu) varın siz hesap edin..

Google biliyor ki en büyük spam pazarı quiz'de. Belkide bununla ilgili de kulakları çekilmiştir. Yüklü ödeme alan spam kanalları sorun teşkil ediyor olabilir. Yüklü diyorum bakın arkadaslar baya bi yüklü. :) Günde 500 abone getiren kanalların kazanclarını siz hesap edin. Spam sonucta illegal içerik. Kanalın kazancı arttıkca quiz'in basının agrıma olasılıgı da artıyor bana kalırsa.

Son düzenleme:
Dün gece bir çok kişinin en büyük kanallarının gitmesi pek tesadüf değil bence. :) Benimde en fazla getirisi olan kanalım gitti. Günlük 4 hane getiren bir kanaldı (Ayrıca her gün daha da artıyordu) varın siz hesap edin..

Hocam umarım uzun süreler açık kalmış ve gelir sağlamışsınızdır o kanaldan. Tebrik ederim. Hız kesmeyin, devam edin.

4 haneli getiren kanallardı cok saglam ciro bırakıyordu dıger dandık kanallara bişey olmamıs arkadaşlarımdada durum böyle Quiz yedigi kaba pislemez quizin haberı bıle yoktur ama inceleme ekibindeki 2-3 tilki bunu cok guzel şekilde yapabilir bu benım dusuncem şu yasadıgım olaya gore bunu cıkartıyorum bende cok kanal calısıyorum .

tamam da bir partner nasıl olur da kanal kapatabilir ? işi gücü bırakıp f*** mı atıyo quizde çalışanlar bana mantıksız geliyo ama inşallah böyle bişey yoktur quizde giderse hangi partnerle çalışıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri