quiz partner telifli kanalından ödeme alanlar

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar saygılar. Araştırdım uzun süre ama tatmin edici bir yazı göremedim her şey çok kopuk bu başlık altında sormak istiyorum. quiz malum bir çoğunuz tarafından en güvenilir partnerlerin başında geliyor. Ödemeleri günün de yapmaları + telifli ya da kapanan kanalların ödemelerini yapmaları vb. gibi sebeplerden ötürü. Evet telifli kanala ödeme yapılıyor deniyor ama hep 3. ağızdan yani öyle duydum böyle olmuş gibilerinden cevaplar var. İlk agızdan telifli kanalına ödeme alan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Ve kac telif oldugu halde ödeme yapıldıgını da belirtirse artı sevinirim. Benim 1 ihtarlı bir kanalım var quiz de izlenmeler çok iyi oldugu icin telif geldigi halde atılmadım ama ödeme alır mıyım almaz mıyım bu muamma. Eğer alamayacaksam kanalın aktifligini bitiricem. Saygılar.. :)

Yok mu benim durumumu yaşayan bir arkadaş? Tek telifli ben miyim koca forumda? :)

ben mail atmıstım quiz e .kanalı bi telif geldi kanal linki de bu. ister at yoluma adsense den devam edeyim ister tut dedim.
adam cektirebiliyosan cektir cektiremiyosan kalsın 6 ay bekle dedi.
atmayacagız dedi
ödemeyi de yaparlar bu ay yuzde 100

Banada ödeme yaparlar gibi geliyor. Çünkü ortada bu partner şöyle kötü böyle kötü diyen hiç kimse yok. Benimde telifli kanalım var bakalım ödeyecekler mi bekleyelim görelim hocam.

Hocam beklersiniz zamanı gelince quiz öder veya ödemez sizde burda paylaşırsınız bizde öğrenmiş oluruz. Madem paranızı almaktan endişe ediyorsunuz neden partner çalışıyonuz.

Evet arkadaşlar saygılar. Araştırdım uzun süre ama tatmin edici bir yazı göremedim her şey çok kopuk bu başlık altında sormak istiyorum. quiz malum bir çoğunuz tarafından en güvenilir partnerlerin başında geliyor. Ödemeleri günün de yapmaları + telifli ya da kapanan kanalların ödemelerini yapmaları vb. gibi sebeplerden ötürü. Evet telifli kanala ödeme yapılıyor deniyor ama hep 3. ağızdan yani öyle duydum böyle olmuş gibilerinden cevaplar var. İlk agızdan telifli kanalına ödeme alan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Ve kac telif oldugu halde ödeme yapıldıgını da belirtirse artı sevinirim. Benim 1 ihtarlı bir kanalım var quiz de izlenmeler çok iyi oldugu icin telif geldigi halde atılmadım ama ödeme alır mıyım almaz mıyım bu muamma. Eğer alamayacaksam kanalın aktifligini bitiricem. Saygılar.. :)

sorunuzu cevaplamıştım yeterli olmadı sanırım cevaplar :D

sorunuzu cevaplamıştım yeterli olmadı sanırım cevaplar :D

Yo dostum ben telif alıpta ödeme alan arkadaşlar yazsın bizde aydınlanalım istedim. O yüzden actım konuyu bence gerekli bir konu en azından belirsiz kalmayacagız.

hala cevap veren pek kimse yok. Sorsak herkes telif yemiştir işte bu adamlar bahsetsin. Telifli oldugu halde partnerinden ödeme alanlar var mı???

en azından 3 ihtar seklınde 200 yakın telıf geldi ve kanal feshedildi yaklasık 2 3 ay once ve quiz parasını ödedi. ALIRSIN

en azından 3 ihtar seklınde 200 yakın telıf geldi ve kanal feshedildi yaklasık 2 3 ay once ve quiz parasını ödedi. ALIRSIN

peki ödemeleri rutin zamanında mı yaptılar yoksa aylarca incelemeye alıp mı kardeşim?

Artık öteliyorlar.geçen ay kapanan kanalı 27 Temmuz'da ödeyeceğiz dediler bugün tekrar mail atmışlar 27 Ağustos'ta ödenecek diye.aman ödesinlerde napalım.

iPad'dan gönderildi .

Artık öteliyorlar.geçen ay kapanan kanalı 27 Temmuz'da ödeyeceğiz dediler bugün tekrar mail atmışlar 27 Ağustos'ta ödenecek diye.aman ödesinlerde napalım.

iPad'dan gönderildi .

Her kanalınamı attılar hocam, yoksa sadece 1 tane kanalına mı?

Saygılar arkadaşlar. Quiz bugün 2 telif olan kanalıma 4 hane bir ödeme gönderdi. Çok mutlu etti merak eden arkaşlara duyrulur. Merak derken kanalında telif olan ve ödeler mi, ödemezler mi suallerini soran arkadaslar içinizi ferah tutun. :)

Saygılar arkadaşlar. Quiz bugün 2 telif olan kanalıma 4 hane bir ödeme gönderdi. Çok mutlu etti merak eden arkaşlara duyrulur. Merak derken kanalında telif olan ve ödeler mi, ödemezler mi suallerini soran arkadaslar içinizi ferah tutun. :)

Hayırlı olsun demedimmi sana öderler diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri