Quiz partner yerine bu aralar hangi partnerleri kullanıyorsunuz?

cml166

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bilindiği gibi quiz partner şuan spamcı arkadaşlar için çok sıkıntı yaşatmaktadır. Peki şuan hangi partnere bağlıyorsunuz? Direk onaylayan partner olarak ne kullanıyorsunuz?

Bugüne kadar Quiz'in patlayacagını kimse ummazdı.
Ondan dolayı sahsen ben baska partnerlere fazla bakmadım.
Fakat öyle görünüyor ki artık yeni partner arayacagız.

pazartesi kesın sonuc bellı olucak dıyolar ama

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

pazartesiye kadar beklıcam duzelmezse baska partnere sokucam kanalları

adsense önce banladı soğuttu kendinden.şimdi herkesi kendi yanına çekmeye çalışıyor gibi.adsenseye döneceğiz bu gidişle

Bent Pixele bakmanı tavsiye ederim normalde kazanç oranı %50 ile başlatıyorlardı şimdilerde % 60 veriyorlar eğer ben sağlam spamcıyım dersen MCN benzeri bir yönetim paneli senin için hazırlarlar ve bağladığın kanal başına %15 extra gelir elde edersin. toplamda %75 cebinde olur hee bazen sağlam kazanabiliosun o zaman bu %60 oran %90'a kadar çıkabilir... Kapanan kanal ödemesi yaparlar ... Fakat sahte tıklama ve izlenim vb. durumlarda ödeme alamazsın... Ayrıca adamlar sağlam seo ayarları yaparlar senin videolarında... eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar...

quizde ne sorun çıktı arkadaşlar?

kanal almıyor suan

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

Bent Pixele bakmanı tavsiye ederim normalde kazanç oranı %50 ile başlatıyorlardı şimdilerde % 60 veriyorlar eğer ben sağlam spamcıyım dersen MCN benzeri bir yönetim paneli senin için hazırlarlar ve bağladığın kanal başına %15 extra gelir elde edersin. toplamda %75 cebinde olur hee bazen sağlam kazanabiliosun o zaman bu %60 oran %90'a kadar çıkabilir... Kapanan kanal ödemesi yaparlar ... Fakat sahte tıklama ve izlenim vb. durumlarda ödeme alamazsın... Ayrıca adamlar sağlam seo ayarları yaparlar senin videolarında... eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar...

sartları ne dostum,ve dashboardı varmı

kanal almıyor suan

Şartları minimum 1 video olacak kanalında + her kanal için 1 dahsboardı var eğer talep edersen MCN gibi bir yönetim paneli açarlar tüm kanallarını tek dashboardta toplar %15 extra alırsın ödeme yöntemi paypaldır 1 dolar dan başlar ödemeye.. ertesi ayın 14 ü net olarak paypal hesabına yatar paran. kapanan kanalın parası da quiz gibi 2 ay sonra alırsın

Hocam şu network her kanali kabul ediyormu? birde ne kadar izlenim abone lazim?

edit: şimdi gördüm hocam teşekkürler

kanal almıyor suan

Sakın bentpixele gireyim deme hocam bende kapanan kanalların parasını ödüyor biliyordum ama ödemediler. Ufak miktar olsa tamam diyeceğimde neredeyse 6 7k paranın üzerine yattılar. Birsürü mail attım kapananları ödemiyoruz dediler ama şartları değiştiyse bilemem. Ayrıca ödemeler 2 ay sonra yapılıyor ki kanal ayakta kalmadığı için onuda ödemiyorlar çok çakal tam düzenbaz bir partner

15ini bekleyelim bakalım olmadı bakıcaz artık bi çaresine :) adsense devam şimdilik

Sakın bentpixele gireyim deme hocam bende kapanan kanalların parasını ödüyor biliyordum ama ödemediler. Ufak miktar olsa tamam diyeceğimde neredeyse 6 7k paranın üzerine yattılar. Birsürü mail attım kapananları ödemiyoruz dediler ama şartları değiştiyse bilemem. Ayrıca ödemeler 2 ay sonra yapılıyor ki kanal ayakta kalmadığı için onuda ödemiyorlar çok çakal tam düzenbaz bir partner

Eskiden kapananları ödüyorlardı .Şimdi bırakın kapanan kanalı ödemeyi partnerden attığı kanalların parasını bile ödemiyor.

Eskiden kapananları ödüyorlardı .Şimdi bırakın kapanan kanalı ödemeyi partnerden attığı kanalların parasını bile ödemiyor.

Hocam benim kanallar şubatta falan kapanmıştı onu ödemediler daha öncesini bilmiyorum. Aynı şekilde kapananı ödemediği için soktuğum kanalların parasının üzerine yatmasın diye içindeki videoları sildim onlarıda ödemeye 3 5 gün kala partnerden atmışlar. Kısaca denemeyin bile boşa harcanan zaman olarak görüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri