Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski adsenseye bagladim yansimiyor. Az önce sifir adsense actim ona deneyecegim yeniden. Bir cözüm bulmamiz sart !!
Eski adsenseye bagladim yansimiyor. Az önce sifir adsense actim ona deneyecegim yeniden. Bir cözüm bulmamiz sart !!
Ben sıfır adsenseyde denedim hiçbir şekilde pub değişmiyor hala quizin pub adresleri var.
1 senedir kullanmadığım adsense hesabına 15 ağustosta soktum 3 gündür hiçbir veri yansımıyor sanırım hala quiz'e gidiyor.
biraz beklemekte fayda var
Merhaba arkadaşlar yeni uyandım. güzel haber sonuç olumlu veriler adsenseye yansımış. hadi geçmiş olsun![]()
hocam sana zahmet olmazsa sayfa kaynağında ne yazıyor? Partner bölümünde
Merhaba arkadaşlar yeni uyandım. güzel haber sonuç olumlu veriler adsenseye yansımış. hadi geçmiş olsun![]()
Hocam kanalı adsense soktuktan ne kadar süre sonra yansımış yaklaşık olarak?
Müjde! Quiz Group Aggregator adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.
bakıyım kanallarıma
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.