Quiz Reklamlarından Kurtulma #Çözüldü. (Atılan Kanal)

arkadaşlar kanalı quiz atınca videolar direk ünleme düşmüş bence napabilirim şimdi :(

Hocam güzel haberin icin tesekkür ederim. Adsenseye baglamadan önce herhangi bir islem yaptin mi? Benim eski adsenseye bagladigimda veriler saymiyor o yüzden yeni adsense actim. "Quiz reklamlarindan kurtulma" teknigini uygulayipta mi yaptin? Yoksa direk atilmis sekilde mi bagladin. Cünkü benim quizden atilan kanallarda suan quiz reklamlari cikmiyor. Yinede o islemi uygulamam gerekli midir sizce?

yukarda yazdıklarımı uyguladım öyle bağladım adsenseye

yukarda yazdıklarımı uyguladım öyle bağladım adsenseye

Hocam bende aynı işlemi yaptım. Şuanda Sayfa kaynağına indiğimde quiz gözükmüyor ancak adsensede gözükmüyor. Partner yazıyorum partner yazısı çıkıyor ancak quiz yazmıyor. Ben adsenseye ayın 15i gibi soktum quiz olayları yeni başladığında atıldığında. Şuanda 15i için youtubede analisticde bir kazanç var ancak adsenseye yansımış birşey yok. Yansır mı acaba ? Para kazanma filan hep açık.

Bende öyle yaptım fakat 4 kanalnda para kazanması gitti az önce hepsi çöp oldu yani

Benim bağladığım kanallarda youtube analitycs'e yansımış ama hala adsense'de birşey yok

Son durum nedir arkadaşlar adsense hiç tepki vermiyor ne yapacaz?

Hocam bende aynı işlemi yaptım. Şuanda Sayfa kaynağına indiğimde quiz gözükmüyor ancak adsensede gözükmüyor. Partner yazıyorum partner yazısı çıkıyor ancak quiz yazmıyor. Ben adsenseye ayın 15i gibi soktum quiz olayları yeni başladığında atıldığında. Şuanda 15i için youtubede analisticde bir kazanç var ancak adsenseye yansımış birşey yok. Yansır mı acaba ? Para kazanma filan hep açık.

hocam işlemi yaptıkdan sonra 15-16 saat bekle benim düzeldi. sizinde düzelir diye ümit ediyorum.
Bende öyle yaptım fakat 4 kanalnda para kazanması gitti az önce hepsi çöp oldu yani
adsenseyle alakalı bi durum üstad o bunla alakalı yada kanalın quizden atılmasıyla alakası yok.
Benim bağladığım kanallarda youtube analitycs'e yansımış ama hala adsense'de birşey yok
hocam bağladıkdan sonra 15 saat kadar geçtimi.

hocam işlemi yaptıkdan sonra 15-16 saat bekle benim düzeldi. sizinde düzelir diye ümit ediyorum.

adsenseyle alakalı bi durum üstad o bunla alakalı yada kanalın quizden atılmasıyla alakası yok.

hocam bağladıkdan sonra 15 saat kadar geçtimi.

Evet hocam , biri 15 ağustos diğerleri 17 ağustos adsenseye yansıma yok , partnerde Quiz yazısı çıkmıyor ama kanal url'si de yok

ben yeni birtane video yüklemiştim. o yeni videoda kanal urlsi var benim. ama eskilerinde yok

Hocam bu sayfa kaynağı olayı kesin bilgiyi vermiyor sanırsam , dediğin gibi yeni video eklediğim zaman partner olayı sorunu yok , Quizden atılan kanal videolarında Quiz yazısı çıkıyor.
Ne aç gözlülermiş hala attıkları kanallardan kazanç peşindeler.

Arkadaşlar, atılan kanalların videolarına Quiz Manual Copyright atmış. Bir şekilde nereye bağlarsanız bağlayın para kazanamıyorsunuz. Silmek en iyi çare gibi..

QlamZ3.png

yansıtmayı başaran varmı aranızda ? 3 kanal bağladım 3 günü geçicek neredeyse bağlayalı. hiç bi gelişme yok

Sayın xxxxxxxxxxxx,

Müjde! Quiz Group Aggregator adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.

Video başlığı: "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"

- YouTube Ekibi

Oha diyorum arkadala telif atmış quiz. kendisine dönüş yapınca da telifi kaldırmışlar. bu arada videonun hiçbir şekilde Quizle alakası yok. maksat ... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri