Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam güzel haberin icin tesekkür ederim. Adsenseye baglamadan önce herhangi bir islem yaptin mi? Benim eski adsenseye bagladigimda veriler saymiyor o yüzden yeni adsense actim. "Quiz reklamlarindan kurtulma" teknigini uygulayipta mi yaptin? Yoksa direk atilmis sekilde mi bagladin. Cünkü benim quizden atilan kanallarda suan quiz reklamlari cikmiyor. Yinede o islemi uygulamam gerekli midir sizce?
yukarda yazdıklarımı uyguladım öyle bağladım adsenseye
Hocam bende aynı işlemi yaptım. Şuanda Sayfa kaynağına indiğimde quiz gözükmüyor ancak adsensede gözükmüyor. Partner yazıyorum partner yazısı çıkıyor ancak quiz yazmıyor. Ben adsenseye ayın 15i gibi soktum quiz olayları yeni başladığında atıldığında. Şuanda 15i için youtubede analisticde bir kazanç var ancak adsenseye yansımış birşey yok. Yansır mı acaba ? Para kazanma filan hep açık.
adsenseyle alakalı bi durum üstad o bunla alakalı yada kanalın quizden atılmasıyla alakası yok.Bende öyle yaptım fakat 4 kanalnda para kazanması gitti az önce hepsi çöp oldu yani
hocam bağladıkdan sonra 15 saat kadar geçtimi.Benim bağladığım kanallarda youtube analitycs'e yansımış ama hala adsense'de birşey yok
hocam işlemi yaptıkdan sonra 15-16 saat bekle benim düzeldi. sizinde düzelir diye ümit ediyorum.
adsenseyle alakalı bi durum üstad o bunla alakalı yada kanalın quizden atılmasıyla alakası yok.
hocam bağladıkdan sonra 15 saat kadar geçtimi.
Evet hocam , biri 15 ağustos diğerleri 17 ağustos adsenseye yansıma yok , partnerde Quiz yazısı çıkmıyor ama kanal url'si de yok
ben yeni birtane video yüklemiştim. o yeni videoda kanal urlsi var benim. ama eskilerinde yok
Arkadaşlar, atılan kanalların videolarına Quiz Manual Copyright atmış. Bir şekilde nereye bağlarsanız bağlayın para kazanamıyorsunuz. Silmek en iyi çare gibi..
![]()
Baya fazla kanalimda bu olay vardi hocam bu gun mailler geldi hak talebini geri cekti die bence silme dursun hocam
yansıtmayı başaran varmı aranızda ? 3 kanal bağladım 3 günü geçicek neredeyse bağlayalı. hiç bi gelişme yok
Çekmediler daha! Siz mail mi attınız konu ile alakalı ? Bana hiç mail gelmedi..
Yutubumdan gordum hocam orda kanallarin mailleri baya kalabalikti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.