Quiz Reklamlarından Kurtulma #Çözüldü. (Atılan Kanal)

Hocam kontrol edin para kazanmayı kapatsanız bile kanal takipte kanalın içeriğine bakarsanız bazı videolar yeşil yanacaktır. :) Bu da işte quizin kataküllesi diyorum ya. O videoları silip devam edersen kendi pub'ın gözükecek quizden kurtulacaksın.

evet farkettim ama o videoyu silersem bana bişey kalmıyor :D
o yüzden para kazanmayı açtım tekrar bekliycem, teşekkür ederim.

evet farkettim ama o videoyu silersem bana bişey kalmıyor :D
o yüzden para kazanmayı açtım tekrar bekliycem, teşekkür ederim.

İstediğin kadar bekle hocam. Adamlar gizli bir kod ile girmişler videoya çok enteresan. Ne eşleşen veriyor ne başka bir şey. Her izlenen onlara gidiyor bilgine. ;) Ben 2 gün kafayı yiyecektim neyse ki kurcalaya kurcalaya cözdüm. Emin ol 10 milyon izlenmeden fazla video sildim kanallardan sırf şunlar kazanmasın diye..

arkadaşlar kanalı quizden ayırdım adsense bağladım 2-3 saat bekledim, nasıl adsense reklamları çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirim ? kaynak koda birşeyler yazıyorduk sanırım o kesin sobucu gösterir mi ?

Bu olay nasıl bu kadar büyük sorun haline geldi anlayamadım ben bütün kanallarda quizin erişimini kestim. Hiçbir videonun kaynak kodlarında quizin q su kalmadı. Yeni partnerlerin kazsnçları analitiğe yansıyor düzenli olarak. Quizin attığı eşleşenler içinde mail attım suppor a hepsini kaldırdılar.

Sanırım adsenseye baglananlarda sıkıntı var

quizden atılan kanalımın para kazanmasını aktif edemiyorum ben napıyım :( para kazanma sekmeniz devre dışı bırakıldı diyor tüm ışıklar da yeşil yanmasına rağmen

quizden atılan kanalımın para kazanmasını aktif edemiyorum ben napıyım :( para kazanma sekmeniz devre dışı bırakıldı diyor tüm ışıklar da yeşil yanmasına rağmen

kanalı sil 12 saat sonra tekrar aktif et ve adsenseye bağla hocam öyle geliyor.

Arkadaşlar eğer bu şekilde yapıp da hala adsensesine yansımayan varsa şunu denesin. Önce bütün videoların para kazanmasını kapatın. Sonra tek tek bütün videoları açıp reklam çıkan videoları silin. Reklam çıkmayan videolar kalacak elde. Onlarında para kazanmasını açıp adsenseye yansımasını bekleyiin.

quizden vsp partnere geçtim. arama yaptığımda vsp yazıyor.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] hocam 4 kanalda hala partner olarak quiz yazıyor fakat para kazanımı yok kanal bağlı görünüyor sadece dediklerinide yaptım olmadı birde partner görünmeyenşerinde bazılarında dolar yanık onlarıda silmem mi gerek ?

ben bu konuyu bılmeden bır tane kanalımı dırek gecırdım adsenseye fakat izlenme yansımadığı ıcın araştırdım bu konuyu buldum tekrar denedım maalesef yıne olmadı 2 gun Quiz kazandırıyoruz kanal adsenseye bağlı olduğu halde kanal takip den felan partnerı hep alınamadı oluyor bana yardım edebilecek biri varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri