Quiz resmen forumla dalga geçiyor

arkadaşlar biz zarar ettik onlar iyi vurgun yaptı ama google güncellemeyle partnerlere eskisi gibi bir sistem getirirse bizi arayacaklar işte orada ADAM olanlar çıkacak piyasaya ve quizle çalışmayacak rahat olun onlar uzun vadede daha büyük zarar edecek bunu youtubede etmesele dailyde edecekler bu adamlar bu işi bırakmaz tabi biz gereğini yaparsak.

11951306_1717530971808240_5199841383946654973_n.jpg

tasarım güzelmiş :)

Arkadaşlar bu adamları youtube İngilizce bir yazı ile nasıl ihbar edebiliriz.Şöyle yazsak youtube kendimizi ihbar eder gibi kanallarımız temmuz ayında spamdan kapandı network şirketi sizin ödediğiniz parayı alıp bize ödeme yapmadı bu anılan paranın partnerden alınarak reklam verenlere iade edilmesini istiyorum hesap ıd:xxxxxxxx youtube nin bu şekildeki bir parayı reklam verenler iadesi itibarını ve güvenirliğini arttırır.Quiz hesabımda gözüken(Daşbordun fotoğrafını ve linkini koysak) ve tarafıma ödenmeyen xxxxx doların benim kendi isteğimle reklamverenlere iadesini talep ediyorum.Bu bir işe yrarmı sizce beyler para bu adilerede kalmasın bari

Son düzenleme:
Boş laflar bizim kapananları ödesinler yeniden kanalları alsınlar affedelim onları. :D Çok zorlarına gitmiş çok. Forumdan banladıkları resmi kaldırmışlar niye hala umutları var foruma geri dönmek ve yeni kanallar bağlanması için. Forum musluğu kesince başladılar anketlere imzalara..

Bunlarda yüz olsa gelir adam gibi açıklama yapar bundan sonra daha sağlam çalışalım başımıza bunlar geldi derdi ya da en azından ben öyle bir açıklama bekliyordum,kafa bulur gibi paylaşımlar foruma gelip espri yapmaya çalışmalar,goygoy yapmalar,ban olayı fazla zoruna gitmiş anlaşılan önce paralar müdürüm daha bu tarladan üzüm toplayamaz :)

yazık kendilerini ne hale düşürdüler. seviyesizlikte son nokta.

mobildeyim yanlışsam düzeltin arkadaşlar ama bu dalga değil de forumdan banlandıktan sonraki tepkisi olmuş bu bebenin. ekran görüntüsünü okuyamadım ama anladığım kadarıyla foruma giriş yaptığı zaman forumdan banlandığı için karşısına çıkan yazıyı görmüş ve Nooooooo! diye ağlamış :)

Ben de daha Quiz'e kanal sokamıyoruz diye üzülüyordum. Bundan sonra Quiz'le çalışan Gmail, Hotmail olsun.

Suç hala Quizle çalışmakta ısrar edenlerde.

Ya tamam 2 aylık kaxzancı yediler bişey demiyorum. BE Otostop çocuğu Haziranda mail atıyorsun ağustos 31 de kapananı ödeyeceğim diye, 2 3 ay öncesinden söz verdiğin taahhüt ettiğin kapanan kanalların parasını ne ödemiyorsun, Çıldırıyorum artık quiz konusu görmek istemiyorum deliriyorum gidiyorum.

Ya tamam 2 aylık kaxzancı yediler bişey demiyorum. BE Otostop çocuğu Haziranda mail atıyorsun ağustos 31 de kapananı ödeyeceğim diye, 2 3 ay öncesinden söz verdiğin taahhüt ettiğin kapanan kanalların parasını ne ödemiyorsun, Çıldırıyorum artık quiz konusu görmek istemiyorum deliriyorum gidiyorum.

evet olay bu söz verdin sözünde dur söz vermeklede kalmadın mail attın
29-30-31 ödeyecem diye :D

En çok merak ettiğim olay acaba rusların kapalı kanallarını ödedilermi sonuçta aynı ülkede yaşıyorlar ve tepkilerini, haklarını arama v.s gibi avantajları var

En çok merak ettiğim olay acaba rusların kapalı kanallarını ödedilermi sonuçta aynı ülkede yaşıyorlar ve tepkilerini, haklarını arama v.s gibi avantajları var

Forumda baya rusca bilen arkadaş var aslında onların yt forumlarına bakarak araştırarak bizleri bu konuda bilgilendirebilirler..
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri