QUİZ Satış:Caner1992 Garantisiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben teşekkür ederim hocam 2 adet teslim edilmiştir stok 46 Nöbetçi Quizci :) Eczane gibiyim :D

başvuru sorunumu haletmiş bulunuyorum stok vardır sipariş alınır.

Onaysızı bıraktım Onaylı ve Quiz satıyorum Onaysızı bırakma sebebim
kazancından dolayıdır Çok şükür ihtiyaçta olan paramı biriktirdim bundan sonrasında o şekilde onaylı ve Quiz satacagım

hocam zaten bende full onaylı kanal alıyorum,

bir arkadaş bana sizi daha önce önermişti, sizin sağlam gmailler açtığınızı söylemişti, ben sizden gmail alıcaktım, ama direk onaylı kanal satışı yapmanız benim için daha iyi, bide kanal açma için zamanımı harcamak istemiyorum,

hocam zaten bende full onaylı kanal alıyorum,

bir arkadaş bana sizi daha önce önermişti, sizin sağlam gmailler açtığınızı söylemişti, ben sizden gmail alıcaktım, ama direk onaylı kanal satışı yapmanız benim için daha iyi, bide kanal açma için zamanımı harcamak istemiyorum,

şuan 6 günlük onaylı kanallar mevcut elimde bilginiz olsun teşekkür ederim sagolun

1 adet teslim edilmiştir +15 onaylı ve Quiz stogum vardır istenildigi kadarda sipariş açılır

Teslim edildi Stok vardır Onaylı ve Quiz satışım devam etmektedir.

2 adet teslim edildi yetişen alıyor kanalların açılış tarihi 10 gün öncedir
içindeki videonun eklenme tarihi 1 haftadır 28 adet kaldı

#100 adet Quiz stokta istediginiz kadar hesabı tek dashboord yapabilirim bundan sonra daha çok Quiz stok çıkarıcam 10 adet alana 1 adet hediye 20 adet alana 2 adet hediye 100 adet alana tam 10 adet hediye

2 Adet kanal her zaman olduğu gibi jet hızıyla teslim alınmıştır. Kanal alacak kişilere hiç düşünmemelerini tavsiye ederim. Arkadaş işinin ehli. İyi çalışmalar, bol kazançlar.

2 adet teslim edildi daha stogum var bu arada 10+1 hazır dashboord var yetişen alır :)
100 stok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri