Quiz sonrası MN ile çalışmayı düşünen arkadaşları bekliyoruz! %85 veriyoruz!

%85 ile REC almak isteyen varsa bana ulaşması yeterli :) Hesabınızı açıyoruz, teslim ediyoruz. Hesaba sokulan tüm kanallardan %15 ekstra kazanmış oluyorsunuz. %70 normal kazanç %15 ekstra ;)

hocam onu nasıl yaptın ya :D

girişte bi şart yok değil mi birde 2 telif aldığımızda videoları silsek ödememizi alırız di mi ?

quiz kapananları ödemiyor kesintiside yüzde 5 daha fazla üstüne birde 1000 izlenimle uğraşmak var bu daha mantıklı sanırım

hocam onu nasıl yaptın ya :D

girişte bi şart yok değil mi birde 2 telif aldığımızda videoları silsek ödememizi alırız di mi ?

quiz kapananları ödemiyor kesintiside yüzde 5 daha fazla üstüne birde 1000 izlenimle uğraşmak var bu daha mantıklı sanırım

Biz de her şey mevcut, detayları anlatırım isteyen arkadaşlara, bana pm atmak yeterli :)

Ödeme ile ilgili Music Nations neleri ödüyor hiçbir fikrim yok açıkçası sürekli değişiyor, açıkları ödüyor diyorlar :D Ama çalışacaksanız bizle çalışın, en karlı biziz :)

Biz de her şey mevcut, detayları anlatırım isteyen arkadaşlara, bana pm atmak yeterli :)

Ödeme ile ilgili Music Nations neleri ödüyor hiçbir fikrim yok açıkçası sürekli değişiyor, açıkları ödüyor diyorlar :D Ama çalışacaksanız bizle çalışın, en karlı biziz :)

Networke katılım için asgari şartlar nedir hocam?

quiz yüzde 20 kesiyor mn ise yüzde 30 genel hatlarına baktığımızda quizde mn de kapananları ödemiyor. ama quizin desteği daha iyi ve eylüldeki güncelleme tüm partnerleri etkileyecek doğal olarak ta mn şartlarını ağırlaştıracak

Onur senin rec'ten 800 küsür kanalım bağlı MN ye,
Hiç ilgilenmiyorsunuz dostum. Bırak %5 fazla vermeyi sorunlara cevap alamadık bir türlü :):)

Bir kendini banlıyorsun, arada dönüyorsun.Seni bulmak imkansız

Onur senin rec'ten 800 küsür kanalım bağlı MN ye,
Hiç ilgilenmiyorsunuz dostum. Bırak %5 fazla vermeyi sorunlara cevap alamadık bir türlü :):)

Bir kendini banlıyorsun, arada dönüyorsun.Seni bulmak imkansız

İsim soyisim özelden pm at :) Bakalım duruma, %5 leri her ay dağıtıyorum paypalleri olan kişilerin.

Bana derseniz ama şu kanal kapandı neden ödeme gelmedi, kanal açık neden ödeme yapmıyorlar. Ben sorumluluk almıyorum, o konuda Music Nations muhattap usta, yapacak bir şey yok.

Eskiden buralar böyle miydi? En büyük meselemiz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]'un waffle olayıydı neler yaptın bizlere Youtube :D

MN'ye kaldıysak vay halimize.Bu adamlar açık kanalları da ödemez.

Dediğim gibi öder ödemez bilmiyorum. Bana bu konuda yazılan pm'leri de cevaplamam çok pm geliyor bir bilseniz :D O yüzden bunu göz önünde bulundurup başvurun lütfen arkadaşlar. Music Nations tecrübesi bulunmayan arkadaşlara pek tavsiye etmem zaten :) Tecrübeliler buyursun ;)

Hala mn den para alıyorum alamadığımda çok oldu. Ben çalışıcam mn ile alternatifler çok az zaten.

Music te o kadar çok param kaldıki girmeyi bırak selam bile vermiyorum o partnere..
Flag bitmeden malesef..

Arkadaşlar MN açık kanallarada bloke koyuyor siz hala mn çalışalım diyosunuz. Kapalıları ödemez, açıklarada bloke koyar xxxxxxx hane alacaksanız xx hane alır köşeye çekilirsiniz :D

mn hala bos kanallari aliyor ve buyuk ihtimalle eylul baslamadan onlarda cogunu atip o ana kadar gelenleri ceplerine atacaklar, hala bos kanal almanin aciklamasi yok, bir baska ihtimal ise boslari toplayip, 1000 kanali kapanincaya kadar devam edecekler ve gene keyfi blokelere devam, mnde acik kanallara bile bloke konuluyor keyfi olarak.

Mn de çalışmayacaksanız hangisinde çalışmayı planlıyorsunuz hepsi aynı zaten Mn benim açık bütün kanallarımı ödüyordu size niye ödemiyor :)

2 ayda bir değil hocam, ocak kazancı mart ayının 7sinde şubat kazancı nisan ayının 7sinde. Şeklinde yani Quiz'den 2,5 hafta sonra ödüyorlar.

İlginiz için sagolun hocam bazı duyumlarım var Cok kazanan kanalları kapattırdıklari söyleniyor bu durum hakkında net bir bilgi yok konularına baktıgımda sureklı konuları corba haline dönderilmiş alakasız İletiler mevcut Eger tecrübe sahibi iseniz MN Network hakkında benım cok merak ettigim soru budur Cidden MN Çok kazandıran kanallari kapattırıyormu. Yoksa MN yi çöp etmemek için atilan tatli bir yalan mı bu :confused:

İlginiz için sagolun hocam bazı duyumlarım var Cok kazanan kanalları kapattırdıklari söyleniyor bu durum hakkında net bir bilgi yok konularına baktıgımda sureklı konuları corba haline dönderilmiş alakasız İletiler mevcut Eger tecrübe sahibi iseniz MN Network hakkında benım cok merak ettigim soru budur Cidden MN Çok kazandıran kanallari kapattırıyormu. Yoksa MN yi çöp etmemek için atilan tatli bir yalan mı bu :confused:

Açıkçası hiçbir fikrim yok :) Ben spam'ı bırakmadan önce böyle olaylar vardı, 3 aydır fena değil diyorlar. Şuanki durum hakkında bir bilgim yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri