Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quizden yeniden sözleşme isteyipde alan oldumu beyler pazar günü hem support a yazdım hemde mail attım hala dönüş yapmadılar.
Quiz artık kanaldaki videoları inceledikten sonra sanırım sözleşmeyi yolluyor.Ben 3 gün önce 4 video ile bir kanal bağladım.3-4 gün sonra sözleşme geldi.Yani hemen onaylamıyorlar.Eskiden 24 saat sonra geliyordu.
Yoo yanlışın var hocam yada ben sürekli açıyom diye torpil mi yapıyolarbilimyorum daha bugun stok için 6 tane açtım içlerindeki videoları silip başvurdum 10 dakka sonra hepsine geldi sözleşme
tekrar sözleşme isteginde bulundunuzmu hocam yoksa benimde 1 haftayi aşti gelmiyeli 4 gün önce istekde bulundum beklemekteyimbana 1 haftadır göndermiyorlar yeni kanallara aynı gün geliyor ama bağlı bi kanal vardı hala gelmedi ödemeyide alamıyorum o yüzden içerde para kaldı
max 3 gunde gelir. İsteyince gönderiyorlar. Quiz çok geç cevap veriyor
valla bilmiyorum en son 2 gün önce geldi sözleşme onuda sözleşme gelmeden 3 gün önce bağlamıştım.
Aynı videolar ile sürekli quiz kanal yapıyorum ilk defa böyle oldu.
banada gelmedi sözleşmeye o kadar takılmayın 1 tane kanalı 1 ay sonra onaylamıştım.
1 ay sonrami geldi yoksa yeniden istedikden sonrami yolladılar
tekrar sözleşme isteginde bulundunuzmu hocam yoksa benimde 1 haftayi aşti gelmiyeli 4 gün önce istekde bulundum beklemekteyim
umarim yollarlar hocam
bugün kanal bağlayıp sözleşme alan veya alamayan var mı
Ben Dün Bir Kanal Bağladım Sözleşmesi Hala Gelmedi. Bundan Yaklaşık 2 Hafta Önce Bağladığım Kanala Hemen Gelmişti...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.