Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mrb arkadaşlar
Quiz'e bugüne kadar geçirdiğiniz kanallarınız bir yada iki telif durumunda Quiz kanallarınızı attı mı
mesajlar için şimdiden tşk ediyorum
2 telifli cok quiz ve life kanalim var hepsi saglam ödemeleride yatiyor
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hangi kategorilerde ?
Dizi olarak 2 telifli kanalim 1 haftadir duruyor
İlk temiz telifsiz kanal sok iyi bir imaj ver aradqn zaman geçince ne bulursan sok ister telif ister topluluk ihtarı al atmıyolar parada 1 ay geç yatar telif yersen (quiz)
Life ilk telifte atmıştı
neden 1 ay geç ödeme yapıyor
peki arkadaşlar benim kanalım 2 telif yedi yaklasık 1.5 aydır açık atılma filan olmadı dizi yapıyorum sıkıntı cıkarmı ödemede
Kapanan kanalarda bile skıntı yok .. Sadece 1 ay geç ödüyorlar. Hiç ödeme almadım ama bu konuda [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] arkadaşımız baya tecrubeli .. yine de o yazsın sana
arkadaşlar, içerisinde yaklaşık 600 dolar biriken quiz kanalıma 3 telif birden geldi ve kanal 7 gün sonra kapanacak. bu kanalı silmelimiyim, yoksa teliften kapanmasını mı beklemeliyim? yardımcı olurmusunuz
Birak kendi kapansin, odemesini herturlu 1 ay gecikmeli alacaksin.
Kapanan kanalarda bile skıntı yok .. Sadece 1 ay geç ödüyorlar. Hiç ödeme almadım ama bu konuda [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] arkadaşımız baya tecrubeli .. yine de o yazsın sana
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.