Quiz Uzun bir Mail gönderdi. Çevirecek Olan?

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Elbette etkisi olacaktır sonuçta organik olmayan izlenimlere karşı adamlar.. Kanalın sinsilesine bakarlarsa en başta sahte izlenimle girmiş bu partnere deyip gereken işlemi yapabilirler

hapı yuttuk desene :) ama o sahte izlenimler siliniyo zaten inş etkisi olmaz

Ben bu zamana kadar hiç kimseden kanal satın almadım. Önce videoları yükledim 1 k yı geçince quize bağladım..

Sahte tık izlenim vs. Zaten asla söz konusu olamaz

Bu mail ondan ötürü bana atılmış olamaz.

15 kanalım kayıp gozukmuyor dashboardda ama quize bağlılar.

Bununla ilgiili ve kapanan kanallarla ilgili 12 ocaktan beri dashboarda giremiyorum kanallarımla giriş yapamıyorum, Kapanan kanallarımın ödemesi ne zaman yapılacak gibi sorduğum sorular neticesinde sanırım bu maili almış bulunuyorum. Umarım ödemeleri sıkıntısız yaparlar.. Ödeme seçeneğim banka hesabı idi, Bakalım banka hesaplarına ödemeler başlasın gelirse anlayacağım ki sıkıntı yok, Kapanan kanallarıda artık öderlerse ekime ödemezlerse giderim burnumun dikine..

"We understand all parties on YouTube are interested to boost the views. However, only appropriate technics should be used. We strongly suggest our partners to grow views based on YouTube tools and capabilities. Driving traffic using apps and social networks is permitted but do it in a proper way.
"

Sadece bu paragrafta bile ne kadar youtuber merkezli oldukları görülebilir.. Özetle diyor ki; İzlenimlerinizi arttırmak istediğinizi biliyoruz ve bunun için sosyal ağları kullandığınızı da, ama lütfen işi kitabına göre yapın ve başımızı Google ile belaya sokmayın..

Özetin özeti; "akıllı olun; siz de kazanın biz de kazanalım" diyorlar ;)

Bende hem fikir olmaya çalışıyorum çünkü bu mailden çok gelmeye başladı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri