nescafe3in1
Yasaklanmış
Bu isleri yapanlar da eminim bu forumdandir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böylece her türlü kasılan izlenimli kanallar ÖDENMEYECEK !
hazır aldıgımız quizlere etkisi olur mu acaba ?
Bu maili bana neden gönderdiler onu anlamaya çalışıyorum.. Birkaç gün öncesinde quizde olan eski kanallarımdan biri quizden çıkarılmış sanırım bu durum onla ilgli..
ödeme neden yapılmadı diye bir maıl attınmı destek ekibine belki onun cevabı olarak yollamıslardır
bu iş adsense banı gibi saçma bir duruma gelirse yine canımız yanar.
kazançları sağa sola bölün.benden demesi
Bu maili bana neden gönderdiler onu anlamaya çalışıyorum.. Birkaç gün öncesinde quizde olan eski kanallarımdan biri quizden çıkarılmış sanırım bu durum onla ilgli..
Yok atmadım.. Ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum belkide bu geciken ödemelerle igili bir mail attılar..
iyide adsense de aynı kafayla hareket edip arada bizi de banlamıştı.Hocam sağta izlenime bence böyle yapmaları çok iyiben atıyorum 20 saat geçmiş adam atalı 1 saat olmamış hepsi +301 de kalmış
Listede benden önce çıkıyor
iyide adsense de aynı kafayla hareket edip arada bizi de banlamıştı.
izlenim çekenlerin arasında biz de kaynarsak benim derdim![]()
iyide adsense de aynı kafayla hareket edip arada bizi de banlamıştı.
izlenim çekenlerin arasında biz de kaynarsak benim derdim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.