Quiz Uzun bir Mail gönderdi. Çevirecek Olan?

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
“Quiz’deki geçersiz aktivitelerin arttığının farkına vardık. Bunun sonucunda, Google Adsense spam team bazı geçersiz oynatmaları eledi ve biz de bu kanalları networkten çıkardık. ..çok fazla trafikte daha çok dikkat gerekiyor vs.. Neyse ki, bu durum quizdeki tüm kanalları değil nispeten küçük bir kısmını ilgilendiriyor.
Geçersiz aktiviteleri önlemek için kendi içimizde özel prosedürler geliştirdik ve google ile de bu konuda birlikte çalışıyoruz. Hem bizim hem yt nin hem sizin için görüntülemelerin artması tabi ki iyi fakat yalnızca uygun teknikler kullanılarak, yt araçları ve imkanları ile olmalı. Çeşitli uygulamalar ve soysal ağlarda da bunu yapabilirsiniz yine uygun bir şekilde. Aşırı izlenme olan aktiviteleri 2 kere kontrol ediyoruz.
Suspend ya da blocklu kanalları ödemeye devam edeceğiz.
Anlayışınız için teşekürler “

Özet: sahte izlenim vs. Gibi illegal durumlardan dolayı sanırım google ile bir problem yaşanmış. Organik çalışın diyor.

Bu da demek oluyor ki Psi sen ödeme alamayacaksın. :D şaka şaka ben konuştum elemanlarla bertan üzülmesin en geç ayın 5'ine paralar hesapta dediler.

Bu maili bana neden gönderdiler onu anlamaya çalışıyorum.. Birkaç gün öncesinde quizde olan eski kanallarımdan biri quizden çıkarılmış sanırım bu durum onla ilgli..

Adamlar son derece haklı.Bazı elemanlar 5 lira kazanacak diye sahte izlenimli kanalları sokuyorlar ve buda mailde gördüğünüz gibi tehlike yaratıyor.Kesinlikle bu satışların engellenmesi lazım.

Bu maili bana neden gönderdiler onu anlamaya çalışıyorum.. Birkaç gün öncesinde quizde olan eski kanallarımdan biri quizden çıkarılmış sanırım bu durum onla ilgli..

ödeme neden yapılmadı diye bir maıl attınmı destek ekibine belki onun cevabı olarak yollamıslardır

ödeme neden yapılmadı diye bir maıl attınmı destek ekibine belki onun cevabı olarak yollamıslardır

Yok atmadım.. Ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum belkide bu geciken ödemelerle igili bir mail attılar..

bu iş adsense banı gibi saçma bir duruma gelirse yine canımız yanar.
kazançları sağa sola bölün.benden demesi

Hocam sağta izlenime bence böyle yapmaları çok iyi :) ben atıyorum 20 saat geçmiş adam atalı 1 saat olmamış hepsi +301 de kalmış :D Listede benden önce çıkıyor

Kişiye özel değil herkese gönderilmiş otomatik mesaj.

Yok atmadım.. Ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum belkide bu geciken ödemelerle igili bir mail attılar..

oda çok az olur:D yıgınla insan var benimde var bana atmadılar:D tuhaf bi durum ya bunların telefonu olsa inglizce bilen biri arasa çok iyi olucak aslında

Hocam sağta izlenime bence böyle yapmaları çok iyi :) ben atıyorum 20 saat geçmiş adam atalı 1 saat olmamış hepsi +301 de kalmış :D Listede benden önce çıkıyor
iyide adsense de aynı kafayla hareket edip arada bizi de banlamıştı.
izlenim çekenlerin arasında biz de kaynarsak benim derdim :D

Rahat ol hocam bı sana degıl 3 tane de bana geldı ...

Şu sahte tıktı , izlenımdı dıyen arkadasa da , 3 ay once actıgım , 3 aydır surunen , son 1 haftada patlayan ve telif yiyen kanalıma da geldı ...

Bilip bilmeden yorum yapmayın ...!!!

quize sokulan kanalların %90'nına izlenme çekilerek başvuruluyor kimse sahte izlenmeyle blokelendi demesin bütün forum gider ozaman

iyide adsense de aynı kafayla hareket edip arada bizi de banlamıştı.
izlenim çekenlerin arasında biz de kaynarsak benim derdim :D

benim 6 kanal banlanmış siz neyin kafasını yaşıyonuz :D :D Gitmiş aylık 2K kazanç :D

Banada gelmiş bikaç kanalıma aynı mail napacız şimdi kanalların parası verilmeyecekse mail gelen kanalları partnerden çıkaralım derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri