Quiz ve Life'ın ardından gelen alternatif ne?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
quiz ve life networkde para kazanmaları kapatıyormuş telif gelince buda paraların ödenmemesine işaret artık..2 partnere çok spam kanal girdi bu aralar 2side çöp olacak 2 3 ay içinde alternatif lazım.

Koca başlıkta alternatif diye çıka çıka MN mi çıktı?
Allah müstehakınızı versin.

adsense güven azaldı diyorsunuzda asıl ödeme kaynağı zaten adsense..Adsense bile ödeme yapmıyorsa partner nasıl yapacak?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] gec bile kalmissin renktas. Bu ay 1k tl den fazla partner satin aldim .boardtaki cesitli saticilardan. Hala 1-2 kisi bana kanal yapmakla meskul. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] tercih edebilirsin mesela. Adam tertipli duzenli istedigim standlarda kanallar yapti sagolsun. + olarakta Fenerli :)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] gec bile kalmissin renktas. Bu ay 1k tl den fazla partner satin aldim .boardtaki cesitli saticilardan. Hala 1-2 kisi bana kanal yapmakla meskul. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] tercih edebilirsin mesela. Adam tertipli duzenli istedigim standlarda kanallar yapti sagolsun. + olarakta Fenerli :)

EyvAllah hocam :D Herkese benden çay Alex'e yok :rolleyes:

Sende buldun da şeylisini istiyon müdür :D anla işte.. Alternatif çokta kapanan kanalın ödemesini yapmıyorlar, rule network var oda film çizgi dizi mizi almıyor

bu rule iyi mi hocam az önce baktım da havalı duruyor ödemede sıkıntı yaratıyor mu :D

quiz ve life networkde para kazanmaları kapatıyormuş telif gelince buda paraların ödenmemesine işaret artık..2 partnere çok spam kanal girdi bu aralar 2side çöp olacak 2 3 ay içinde alternatif lazım.
Tek telif ilemi kapatiyormuş?

valla cidden bu kadar tecrübeli çıkarta çıkarta music nations mı çıkardı, ayrıca [MENTION=9020]Alex[/MENTION] senin bir sürü alternatifin vardır ama nedense bu tarz konuları hep sen açıyorsun :D

Latis diye bir partner var japonların veya çinlilerin olmalı. Nerede japan anime gördüysem adamların bu partnerde ama nasıl giriliyor nerden giriliyor bilmiyom

Arkadaşlar çizgi film için önerileırnız nedır MN mi ortak karar ?

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Quiz-Life çizgi film alıyormu arkadaşlar direk ?

Artık az bilinen ve güzel ödeme yapan partnerleri bulmak şart olacak. Herkes quiz diyor life diyor. Yakında burasıda patlar bu gidişle. En iyisi az kişinin bildiği partnerleri kullanmak. Artık telif vermeyecek videoları arar gibi partner aramaya başlıcaz gibi.

Yakında google kapanan kanalların hiçbiri ödemiyecek zaten boşuna partner aramayın creative bile açık kanalları yüzde 90 ödüyo.

arkadaşlar yine söylüyorum çizgi film için "Machima" kapanan kanallarıda ödüyor. M.nations ödeme yapmıyor kapanana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri