Quiz videoları silsem ödeme alırmıyım?

• Kullanıcı minik77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
вαттυѕαу;1130361' Alıntı:
Kapanan kanallar yalan oldu tamamda , Telifliler açık , ve açıklar kesinleşti :confused:

hocam benim problemim şu 2 kanalım kaldı quizde ve ben videoları silmek istiyorum çünkü kapansa ödenmicek videoları silsem bir tane 10 sn lik video atıp özele alsam quiz kanalı atarmı yoksa paramı ödermi?

hocam benim problemim şu 2 kanalım kaldı quizde ve ben videoları silmek istiyorum çünkü kapansa ödenmicek videoları silsem bir tane 10 sn lik video atıp özele alsam quiz kanalı atarmı yoksa paramı ödermi?

Buna kimse kesin cevap veremez . Ben çok kazandıran kanalı gizledim videoları . Silmedim .

Ben diğer partnerlerde böyle yapıyorum uzun zamndır, yüksek kazanç olunca gizliyorum, böylece kanal kapanmıyor ve ödemeyi alıyorum.

Buna kimse kesin cevap veremez . Ben çok kazandıran kanalı gizledim videoları . Silmedim .

anladım hocam teşekkür ederim bende böyle yapayım en iyisi, birde telif gelince videolarını silip para alabilen bi kaç mesaj okumuştum sitede ama şimdi arayıp bulamadım belki yanlış hatırlıyorumdur diye açmıştım konuyu ama cevabın bana çok mantıklı geldi acaba yönlendirme yapsam sıkıntı çıkarmı?

benim videolarını sildiğim kanallar var,sorunsuz kesinleşti.
sil gitsin videoları...
izlenmeler yansıyınca sil diyenler olduysa da bakma onlara,silsen de izlenme yansıyor panele.

Gizliye almak riskli. Etiket aciklama baslik vs. Veya cok izlendilerse yorumlar vs. Kanalin topluluktan kapanma riskini koruyor. Topluluktan kapanacagi varsa ozele alinsa dahi kapanabilir. Hatta hepsini silsen bile bos kanal kapanabiliyor. Daha önce yasadim. Suan icin en az riskli sey bu. Tum videolari silmek. Kazanclari yansir. Quizde atilmayan epey bir kanalim kalmisti. Az önce tamamini temizledim. Kiyilmayacak kazanclar getirmelerine ragmen . borsada bir kac tabir var. Kol kesmek, bacak kesmek.. veya stoploss gibi. Zararin neresinden donersen kardir yani daha fazla kaybetmemek icin malı komple bosaltiyorsun. pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak icin ac gozluluk yapmayin. Eylulde de 18gunluk agustos kazancini cebe alin. En guzel kar cepte olandir.

Peki şöyle diyelim özele aldık telif riski yok sadece flag riski var ayın 30 unda özele alıp kesinleşene kadar idare etsek kesinleştikten sonra videoları açsak izlenim alır mı ?

ozeldeyken flag yemezsın,ozeldeyken sadece hak sahıbı mudahale edebılır,ve ozeldeyken kanalın askıya alına bılır

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

Gizliye almak riskli. Etiket aciklama baslik vs. Veya cok izlendilerse yorumlar vs. Kanalin topluluktan kapanma riskini koruyor. Topluluktan kapanacagi varsa ozele alinsa dahi kapanabilir. Hatta hepsini silsen bile bos kanal kapanabiliyor. Daha önce yasadim. Suan icin en az riskli sey bu. Tum videolari silmek. Kazanclari yansir. Quizde atilmayan epey bir kanalim kalmisti. Az önce tamamini temizledim. Kiyilmayacak kazanclar getirmelerine ragmen . borsada bir kac tabir var. Kol kesmek, bacak kesmek.. veya stoploss gibi. Zararin neresinden donersen kardir yani daha fazla kaybetmemek icin malı komple bosaltiyorsun. pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak icin ac gozluluk yapmayin. Eylulde de 18gunluk agustos kazancini cebe alin. En guzel kar cepte olandir.

quizdekı videoları sılmege gerek yok bence

ozeldeyken flag yemezsın,ozeldeyken sadece hak sahıbı mudahale edebılır,ve ozeldeyken kanalın askıya alına bılır

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

quizdekı videoları sılmege gerek yok bence

özeldeyken neden askıya alınır tamam telifi biliyorumda askıya alma olayını bilmiyorum

valla şu an inanılmaz derece de nakit paraya ihtiyacım var,çok yüklü bir borcun altındayım,bu yüzden ben risk alıp silmeyeceğim videoyu,kanal telifli ve özele falanda alamıyorum hepten risk oğlu risk yani :)
quizin atarına bende giderle karşılık veriyorum,bakalım kim kazanacak...
adam gibi dursalar ikimizde kazanacağız aslında :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri