Quiz Vurgunundan Günümüze Neler Yaptınız ???

• Kullanıcı PreludeBB2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
O kadar mı okurken heyecanlanır bir insan, sonunda ne olacak diye öyle çok merak ettim ki inanamazsın. Bu arada sen kitap yaz doğru tutar bırak youtube işini.
Benim Hikayeme gelirsek, bende eskilerdenim, Spam bitti lakin gerçek hayat devam ediyor kimi zaman inşaatta çalıştığımda oldu, babam ile çalıştığım yıllarda oldu. Yaşınıza hürmeten 42 yaşındasınız ben size farklı işlerde çalışmanızı tavsiye etmek hadsizlik olur, ama ben yıllardır eşime dostuma söylediğim tek bir şey var internet işleri freelance işler garanti değildir. Güzel hikayeniz için teşekkür ederim.

sadece boş vakitlerimi degerlendirmek için,evde boş durmayı sevmedigim için 8-9 yaşımdan itibaren onlarca farklı işte çalıştım gerçek hayatta.ama dogru dürüst para kazandıgım,yapmayı sevdigim tek iş internet üzerinden yapılan işler oldu.yani nerdeyse benim para kazandıgım tek yer internet oldu.

forumlarda olsun,skypeda filan olsun bilgim dahilinde,samimiyetine güvendigim kişilere birbirinden farklı biçok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum yıllardır.biçok arkadaş bana bu kadar çok farklı konuda nasıl bilgin var,fikrin var diyor.sebebi basit aslında;2000-2001 gibi başladım ben netten para kazanmaya.netten para kazanılan hemen hemen her sektörde bulundum ve çok şükür hiçbirisindede zarar etmedim,az yada çok hepsinden para kazandım.üstdeki mesajlardada söylendigi gibi yt,pinterest gibi şuan yada kısa süre önce para kazandıran sektörler bitecektir muhakkak.buna bende katılıyorum ama 20 yıldır ögrendigim,gördügüm bişey var;bu işlerin birisi biter digeri başlar.daha önce nelerden nelerden paralar kazandık,yt biter dm başlar o biter pinterest başlar o biter başka bişey başlar.

ben bankacılık mezunuyum ama ne kpssye ne özel banka sınavlarına girmedim hala netten çalışmaya devam ediyorum.herkesin bi ilgi alanı,yapmaktan zevk aldıgı bi iş kolu vardır.site işleriyle ugraşmayı seviyorum ben,ytden öncede buna ilgim vardı şimdide onlarla ugraşmaya devam ediyorum.bagzı arkadaşlara komik geliyor ama yinede söylemeden geçemiycem;ben yaptıgım işleri para kazanmak için yapmadım hiç bi zaman.ben sevdigim işi yaptım,sonundada hep paramı kazandım ve kazanmayada devam edicem inşallah.ama ytden kazandıgım kadar kolay parayı kazandıgım hiçbi iş olmadı ve açıkcası bidaha öyle bişeye denk gelecegimide sanmıyorum ama buluruz inşallah yine :)

Bu konu hayallerimi canlandırdı :D konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
youtube benimde hayatımın dönum noktası oldu. ev aldım araba aldım. youtube sayesinde hayatımda herseyim oldu allahıma şükürler olsun.
bende youtube nin ekmeğini kesildiğini anladığım anda e-ticarete girdik. alttaki mesajımda o zamanki açtığım konuyu bulabilirsiniz.
e-ticaret işlerimiz çok iyi gitti allaha şükür.
1 tane bmw e90 ve ford focus araba aldım. bu hafta ortağımla beraber tuzla gemi sanayiye 500,000 tl sermayeli bi dükkan açıyoruz.
allahıma şükürler olsun.

ögrendiğim herşeyde burada konu açarak insanlara yardım etmeye çalıştım . nedendir bilmiyorum şu forumda yazdığım her konuya yüzlerce itirazlar geldi. e-ticaret konusunda yazdığım yazıda gelen bir sürü itirazlar sonunda artık burada bilgi paylaşmamaya karar verdim.

https://www.ytpara.com/e-ticaret/11...t-kurma-yurtdisindan-urun-getirme-hersey.html

Eski eskide kaldı. Tamam kabul ediyorum çok güzel zamanlardı ama hep geçmişe takılmamak lazımlazımben en çok insanların birbirine yardım etmesini özledim o günlerden daha sonrası ise malum. Evet şu an için youtube kadar olmasada pinterest işi var. Ama buda yakında biter gibime geliyo. Bu arada kazanan yine kazanıyo o apayrı bi konu. Youtube bitti dailymotion başladı ve kısa sürdü. Sonrasında pinterest işi patladı hala devam ediyor gibi gözüküyor ama nereye kadar orası meçhul. Şimdi sıra youtube a rakip olabilecek facebook da dicem ama yapan bi şekilde başladı bile bu işlere. Bu konuda bilgi alış verişi yapılsa eski günlerdeki gibi çok iyi olur diye düşünüyorum. Herkese saygı duyuyorum ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri