yav hacı fazla kurcalamayın kaldı 3 gün ya sonra olursa olur şu ayı bi atlatakta .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quiz vs çoktan hikaye olduda, asıl şu spama düşen adsenselere çözüm bulmamız lazım. Yoksa bu işi bitti sayalım şimdiden...
Forumda bir iki kişi dışında bu işe kafa patlatan yok
Sanırım bilende bildiğini saklıyor artık
5. Banka islemleri icin dolar bazinda vadeli yada vadesiz hesap acacaksiniz Akbank ve ziraat bankasi yillik 120 TL para kesiyor dolar bazinda ki hesabinizdan , durumu iyi olanlar dolar bazinda ki iban numarasini eklicekler QUİZ NETWORK sistemine.
İlyas o işin çözümünden evvel sebebini tam olarak tespit edebilmek lazım.aynen abi ben adsenselerin neden banladığının neden seri halde spama düşürdüğünün üstüne gidiyorum belki benim dışım da bir iki arkadaş daha var yada yok. arada ergenler çıkıp bana boş konular açıyon diye sövüyor. bunlar hep gdo lu beslenmeden kaynaklı zeka gerilikleri. partner bitmiş elde kalmış bir adsense onun problemlerin üzerine gitmeyek ne yapak ?
partnerin bittiğine dair elde belge var mı diyen arkadaşlar. açın google'un partnerlere getirdiği yasakları okuyun. bu yasaklara rağmen sadece quiz değil hiç bir partner spam almaz alamaz.
Aynen katılıyorum hocam şahsen ben olsam mutlaka mesajları atarım forumaKaynak göster kaynak.Kaynak olmadan böyle konular'da açmayın.Kim inanır sana şimdi ? Madem bu kadar önemli bir bilgi peki ekran görüntüsü almak gelmiyor mu aklınıza ? Onu unuttun mesajı silmek nedir abi...
Aynen katılıyorum hocam şahsen ben olsam mutlaka mesajları atarım foruma
İlyas o işin çözümünden evvel sebebini tam olarak tespit edebilmek lazım.
Spama düşen adsense i spamdan çıkarmanın tek çaresi belki uzun bir süre dinlendirmek olabilir.
Ama asıl neyden kaynaklandığını tam olarak tespit edersek, asıl o zaman adsense spama düşürmemek içinde tedbir alabiliriz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.