Quizden kanalları toptan atılan var mı ?

bundan sonra ders olur hepimize. Artık hiç bir kanalınızı aynı partnere bağlamayın hep farklı yerlere bölün. Bide üstüne salak gibi zamanında bütün kanalları aynı dashboard birleştirmiştik.

Quizden atilan kanalima gelen mesaj

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that all your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

Kanal adresi yazilmis

We shall provide a transfer to your account for December 2015 within thirty (30) days after the end of December 2015, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for December 2015 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of January 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that all your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

Kanal adresi yazilmis

We shall provide a transfer to your account for December 2015 within thirty (30) days after the end of December 2015, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for December 2015 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of January 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team
Ödemenin yapilacagini yazmis

Dear Partner,

Kanal adresi yazilmis

Best regards,
The QuizGroup Team

aynı mesaj banada gelmıs,hıc bakmadım bıle kanallara,atıldı anlamına mı gelıyor bu mesaj anlamadım

derken? adamın partnerine kayıtlı değiliz. resmi begelerde 'De diyor zaten atılan kanal ödenmez. öderlersede allah razı olsun
kanaliniz diyor aralik sonunda hesap cikacak ayin 15 inde dasbordda gozukecek size odeme gonderilecek kanalinizin o zamana kadar askiya alinmis veya kapanmamis olmasi lazim odeme almak icin diyor hocam...

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

bi forumu okuyun allah aşkına.
ne yaziyor kardes okuyorum surekli ama bisey goremedim link atarmisin kacirdigim biseymi var...

Dear Partner,

Kanal adresi yazilmis

Best regards,
The QuizGroup Team

bence onu herkese yollamış olabilirler. Açık kanalların yani bize hala bağlı kanalların aralık kazançlarını ödeyecez anlamı çıkıyor gibi. Eğer atılanlara dese kasım kazancınıda demesi lazım.

bence onu herkese yollamış olabilirler. Açık kanalların yani bize hala bağlı kanalların aralık kazançlarını ödeyecez anlamı çıkıyor gibi. Eğer atılanlara dese kasım kazancınıda demesi lazım.
Hocam ben mesaj attim kanalimi neden cikardiniz kazancim nolacak diye karsiliginda bu mesaj geldi herkese geldimi bilmiyorum...
Yalniz benim atilan kanal adresini yazmis kapanip askiya alinmazsa odeyecez diye...

Dear Partner,

Kanal adresi yazilmis

Best regards,
The QuizGroup Team

Sevgili partner

bizimle partner olduğunuz için teşekkür ederiz, üzülerek söyleriz ki listede ki tüm kanallarınız quizden atıldı..

kanal listesi

aralığın 30.a kadar hepsi çıkarılmış olacaktır.. ayın sonundan itibaren (adsense parnere transfer edebilmenizi sağladık demek istiyor) kanalınız herhangi bir zarar görmemiştir..

raporlarınız (kesinleşmeler) ocak 15.de dashboarda yansıyacaktır..

benim anladığım bu kadar yanlışım varsa düzeltin... :)

ay sonunda attığına göre planlanmış şekilde atıyor ve aralığın kazancını ödeyip hesap kitap kalmadı demeye getiriyor.

Dear Partner,

Kanal adresi yazilmis

Best regards,
The QuizGroup Team

Sevgili partner

bizimle partner olduğunuz için teşekkür ederiz, üzülerek söyleriz ki listede ki tüm kanallarınız quizden atıldı..

kanal listesi

aralığın 30.a kadar hepsi çıkarılmış olacaktır.. ayın sonundan itibaren (adsense parnere transfer edebilmenizi sağladık demek istiyor) kanalınız herhangi bir zarar görmemiştir..

raporlarınız (kesinleşmeler) ocak 15.de dashboarda yansıyacaktır..

benim anladığım bu kadar yanlışım varsa düzeltin... :)

burda hala ne demek istediği net değil. Atılmış kanalların Aralık kazancı ocak 15 de parası yansısa ne olur? herkese aynı mesajı atıyorlar cevap olarak demek. Kasım kazancından bahsetmiyo ne biçim iş anlamadım.

Tüm kanallar meftada, $ işareti neden kırmızı.

5 kanal daha gitti para kazanmaları devre dısı kalmıs yaktın beni quiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri