Quizden sevindirici haber 100$ banka limiti

life açıklama yapmıştı banka limiti için artık 100$ diye,quizde henüz duyurmasada 100$ yeterlidir bence banka için.fakat 100$ı zaten bankaya çekmek gereksiz bence.ben zaten 1000$ civarı olmazsa bankaya çekmek istemem,bi faydası olmaz 100-200$da yani.paypal yerine banka kullanalım diye neden ugraşıyoruz,paypal %5 kesiyor gelen paradan üstüne bide kurdan zarar ediyoruz.küçük miktarda %5in zararı olmaz ama life 1000$ gönderse,paypal önce bundan % kesicek sonra bankaya çekerken bide kurdan zarar edicez.bu yüzden yüksek ödemede banka iyidir yoksa 100$da ugraşmak gereksiz bence bankayla.ama kanalları tek panele toplarsa iş degişir tabi.hepsini birlikte bankaya gönderir ve o zaman işimize yarar :)

bankaya ödemeleri de webmoney ve paypal gibi kısa sürede yapsalar güzel olacakta bakalım bu ay da bi görelim banka ödemelerini ne zaman yapıcaklar ona göre belki bankayı seçerim bende :D

ama webmoney de 15-27 arası almak varken gidipte banka ödemesi bi sonraki ayın ilk haftası içinde yapılırsa yinede webmoney i tercih ederim :)

elinde quize bağlanmamış boş kanalı olan varmı... bin izlenimli 10 aboneli quiz standartlarına göre??

15'inden sonra değiştirebilirsiniz dedikleri ödeme yöntemi hala değişmiyor haberleri var mı acaba?

Account* yazan yere ne yazacagız . dolar hesabı mı onumu soruyor

Beyler paypalın ne gibi bi sakıncası var ? Banka hesabının ne gibi faydası vaR?

Paypalda para kesiliyor diye yazmış bir arkadaş ama para gelsin de kesilsin artık durumu da kalmadı artık çünkü her an paypal hesabını dondurabiliyor ve senden kazanç sağladığın kanalla ilgili belgeler istiyor atıyorum x dizisinden para kazandın bu dizinin yayınlama iznini göndermezsen hesabı açmıyorlar. Bir mod arkadaşımız bir konuda bahsetmişti bundan. Ben de bu ayı sorunsuz inşallah atlarırım da önümüzdeki aya web money'e geçmeyi düşünüyorum ve yüksek miktarlar için de banka ödemesi yolunu izleyeceğim.

Paypalda para kesiliyor diye yazmış bir arkadaş ama para gelsin de kesilsin artık durumu da kalmadı artık çünkü her an paypal hesabını dondurabiliyor ve senden kazanç sağladığın kanalla ilgili belgeler istiyor atıyorum x dizisinden para kazandın bu dizinin yayınlama iznini göndermezsen hesabı açmıyorlar. Bir mod arkadaşımız bir konuda bahsetmişti bundan. Ben de bu ayı sorunsuz inşallah atlarırım da önümüzdeki aya web money'e geçmeyi düşünüyorum ve yüksek miktarlar için de banka ödemesi yolunu izleyeceğim.

Ben farkı bi partner kanalından 4 haneli ödeme aldım, paypal hiç bi sıkıntı çıkarmadı. Daha sonralar 3 haneler almaya devam ettim gene sıkıntı çıkartmadı. Quiz ile bi sıkıntı mı var acaba.

Bunun doğru olduğuna emin misin? Paypal yayınladığın içerikle ilgili iznin var mı diye soracak kadar ileri gidebilir mi?

Ben farkı bi partner kanalından 4 haneli ödeme aldım, paypal hiç bi sıkıntı çıkarmadı. Daha sonralar 3 haneler almaya devam ettim gene sıkıntı çıkartmadı. Quiz ile bi sıkıntı mı var acaba.

Ben de şu ana kadar ödemeler aldım ve kullandığım paypal yaklaşık 6-7 senedir açık hatta amerikada paypal hesabımı aktif olarakta kullanıyordum ama aşağıda yazdığım konuyu incelerseniz bizim de başımıza gelebilir o bakımdan ben sağlama bağlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Bunun doğru olduğuna emin misin? Paypal yayınladığın içerikle ilgili iznin var mı diye soracak kadar ileri gidebilir mi?

http://www.ytpara.com/798287-post9.html Buyurun hocam burada mod arkadaşımızın attığı post

Bu da konu linki ; http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/61540-sinirlanan-paypal-hk.html

Ben de şu ana kadar ödemeler aldım ve kullandığım paypal yaklaşık 6-7 senedir açık hatta amerikada paypal hesabımı aktif olarakta kullanıyordum ama aşağıda yazdığım konuyu incelerseniz bizim de başımıza gelebilir o bakımdan ben sağlama bağlamamız gerektiğini düşünüyorum.

http://www.ytpara.com/798287-post9.html Buyurun hocam burada mod arkadaşımızın attığı post

Bu da konu linki ; http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/61540-sinirlanan-paypal-hk.html

paypalda ne yazıkki herzaman böyle garip nedenlerden dolayı sınırlama,bloke gelme ihtimali var hocam.

İlginç, eğer tüm hesapları inceleyip yasal izin isteyeceklerse forumda tüm hesapların bloke edilmesi lazım.Bu ay yüklü miktar çektim ve hala içede para var ve ödemeler şu sıralar yağmur gibi yağıyor, açıkçası şuan tedirgin oldum.

Konuya gelince arkadaş kanal linki göndermekle hata etmiş, eğer hesabı bloke edeceklerse o şekilde etselerdi ellerinde korsan içerik diye bir kanıt da olmazdı ve durumda bu kadar cesur olamazlardı diye düşünüyorum.

Paypal türkiye ofisi falan yok mu? Hak hukuk var, paypal içeriğin korsan olup olmadığına nasıl karar verebilir fazlasıyla hadlerini aşmışlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri