Quiz'e bağlı kanal satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dj Precision

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Tv-Show
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal Oluşturulma Tarihi : 18 Mar 2015
Kanala ilk Video Ekleme Tarihi : 1 Nisan 2015
Abone sayisi : 76
İzlenim sayisi : 50.919
Kanalinizda uyari var mi : Yok

Kanal ve içerik için istediğim fiyat 1.500 Tl'dir

Kanal'da 10 adet video vardır. 8'inde Video bazı ülkelerde engellendi. Uyarısı vardır. Diğer 2 videonun para kazanması açıktır. Kanal da telif falan hiçbir uyarı yoktur. Kanalı alan kişi hem içeriği hem kanalı satın almış olacak Bu kanalı unutmuştum öyle köşede duruyordu, ilgilenilirse videolar düzenlenip baştan atılırsa telifsiz kategori

3237incif3645695.png

Ağustos Ayı

6313incih585772.png

327inciz714638.png

Eylül Ayı

5735inciz5532238.png

7565incil7774898.png

Hocam fiyata 3-4 kez baktım ama bir sıkıntı var gibi :)

Hocam fiyata 3-4 kez baktım ama bir sıkıntı var gibi :)

Yo gayet normal almak isteyen alır. Satılmazsa da ilerleyen bir zamanda ben ilgilenirim muhtemelen sonuçta bunu alan kişi bana verdiği paradan daha fazlasını kazanacak tabi işi bilen bir kişiyse

Yo gayet normal almak isteyen alır. Satılmazsa da ilerleyen bir zamanda ben ilgilenirim muhtemelen sonuçta bunu alan kişi bana verdiği paradan daha fazlasını kazanacak tabi işi bilen bir kişiyse

Hocam günlük kazanç 1$ ancak fiyat 1500 TL neresi normal ya da ben mi bilgileri yanlış gördüm. Yine de tercih sizin tabi hayırlı satışlar dilerim.

Hocam günlük kazanç 1$ ancak fiyat 1500 TL neresi normal ya da ben mi bilgileri yanlış gördüm. Yine de tercih sizin tabi hayırlı satışlar dilerim.

Bence normal ben bu içeriği bulmak için ne kadar uğraşıyorum kendi pencerinizden bakmayın her şeye alan işi biliyorsa verdiği paradan fazlasını kazanır.

Alan kisi sizin ne kadar ugrasriginiza bakmaz cebine giricek paraya bakar

Bir 0 fazla olmus hocam fiyat :)

Yo az olmuş :) Donanımdaki ölücüler gibisiniz, fiyat ortada almak istemeyen yazmasın ! Ben şimdi adama 100 tl 500 tl verecem sonra eminim o adam daha fazlasını kazanacak zorumda gider kusura bakmayın. Niye kendin yapmıyorsun diyenler yaparım da ne zamana website işine yöneldim onlarla uğraşıyorum zaman kalmıyor. O kadar çok kategori var ki yetişemiyorum :D

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:34 ----------

Alan kisi sizin ne kadar ugrasriginiza bakmaz cebine giricek paraya bakar

Kafa varsa cebine bu vereceğinden daha fazla girer.

Hocam bi websitem var gece gunduz cok ugrastim. Hic hit yok ama kafaniz varsa gunde 500 tl kazanabilirsiniz. Ben ugrasamiyorum. 10 bin tl ye satiyorum. Alir misiniz ?

Yukarda yazdigimdan gram fark yok dediginizin. Kanallar gunluk kazanca gore satilir. Icerik satmak yasaktir zaten.
Neyse satici sizsiniz fiyati belirleyen siz, serbest piyasa bol kazanclar

Hocam ters yazılara bakmayın herkes olumsuz yazabilir. İyi satışlar ancak size tavsiye satış fiyatı 100-250 lira arası olarak belirledim. Keyfinize göre fiyat verin kanal sizin.
Böyle bi sıkıntılı zamanda bu fiyat uçuk. Kolay gelsin.

Telefondan Gönderildi.

Hocam ters yazılara bakmayın herkes olumsuz yazabilir. İyi satışlar ancak size tavsiye satış fiyatı 100-250 lira arası olarak belirledim. Keyfinize göre fiyat verin kanal sizin.
Böyle bi sıkıntılı zamanda bu fiyat uçuk. Kolay gelsin.

Telefondan Gönderildi.

Doğrusu böyle sıkıntılı bir zamanda böyle ayakta kazanç sağlayabilen kanallar bana göre daha da değerleniyor.

---------- Spam Engelliyici 12:50 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

Hocam bi websitem var gece gunduz cok ugrastim. Hic hit yok ama kafaniz varsa gunde 500 tl kazanabilirsiniz. Ben ugrasamiyorum. 10 bin tl ye satiyorum. Alir misiniz ?

Yukarda yazdigimdan gram fark yok dediginizin. Kanallar gunluk kazanca gore satilir. Icerik satmak yasaktir zaten.
Neyse satici sizsiniz fiyati belirleyen siz, serbest piyasa bol kazanclar

Kardeş kafa varsa her türlü kazanırsın hani yok ben kolayına kaçayım dersen al işte ben araştırıp bulmuşum yüklemişim kazanıyorum yok ben onları yapamıyorum dersen ver parasını al !

Hayırlı satışlar diyecem ama bu işin sonu hayırlı görünmüyor
Bol kazançlar

Doğrusu böyle sıkıntılı bir zamanda böyle ayakta kazanç sağlayabilen kanallar bana göre daha da değerleniyor.

Böyle sıkıntılı dediğiniz zaman kanalların patır patır spamdan kapatıldığı ki eski kanallar da toplu bir şekilde kapanmaya başladığı zaman hocam. Ama cümlenizin devamında size göre daha değerli ise bu kanallar madem ben de size bir fırsat sunmak istiyorum. 50 kadar quiz kanalı bu satışta hesapladığınızın yarı fiyatlarına size satayım? Ama sadece size, çünkü bu dönem içerisinde ayakta kalan eski kanalların daha değerli olduğunu düşünüp yatırım yapabilecek " işini bilen ve kafasını kullanabilen " birisine çok sık rastlayamıyoruz.

Bu konu bu fiyatla 2 ay önce açılsa yine fiyat çokça tartışılırdı bir de QUİZ network kanalı olmasıyla 300 lira bile verecek kimse çıkmaz.

Almayacaksanız niye yazıyorsunuz, hadi gidin boş yapmayın !

Kanal benim istediğim fiyatı yazarım. Almak isteyen alır , size giren çıkan ne ?

Tamam fiyati satici belirler, isteyen istedigi kadar fiyata satarda sen goz gore gore dalga geciyorsun insanlarla. O yuzden konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri