Quize Ekim ayi Kapanan kanallarin parasini odedimi ?

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar yogun islerden dolayi bi bilgim yok bu konuda.Ekim ayinda kapanipda aralik 27 sinde odenecek olan kanallarin odemeleri yapildimi.Yapildiysa bu bittimi yada halen devam ediyormu ?
Bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.Saygilarimla.

abi 3 hanelilerden alanlar var yalnız 4 hanelilerde sıkıntı var sanrım bı kac arkadasın ödenmemiş mail falan gelmiş bloke diye bana mail gelmedi 4 haneli bekliyorum yarın belli olur

3 haneli aldım cuma akşamı

3 hanelileri ödedi

abi 3 hanelilerden alanlar var yalnız 4 hanelilerde sıkıntı var sanrım bı kac arkadasın ödenmemiş mail falan gelmiş bloke diye bana mail gelmedi 4 haneli bekliyorum yarın belli olur
Tesekkurler arkadaslar.Bana ne gelen var ne gidende ondan bir sorayim dedim.Yarin ve sonrasi belli olur o zaman.

ben ekim kapananların hepsini aldım-bence bloke olanların blokeleri farklı sebeplerden !!!

not :4 hanelide aldım 1xxx

ben ekim kapananların hepsini aldım-bence bloke olanların blokeleri farklı sebeplerden !!!

Bende aldim butun kanallarin odemelerini Ekim ayi kapananlari ama 1 tane kanal ve icerikde deneme yapip 3 haneli 8xx li bi odeme vardi ortada yok.Hani o icerikden dolayi bloke filan oluyorsa daha calismayacam bu icerigi.Bu yuzden merak sardi iyice.Kanalida bulamiyorum nereye yazdik ne ettikse artik bekleyelim 1-2 gune bakacaz duruma.

kortuğum inşallah başıma gelmez, normalde ayda 2 kez telif atılırdı çalıştığım kategoride adamlar telif atmaz oldu acaba direk quiz ile iletişime geçip parayı mı alıyorlar diye düşünüyorum.

bende 2 tane 3 haneli aldım hocam kapanan kanallardan bu ay.
Bu forumuda,bu forumdaki uyeleride seviyorum.Vallahi Youtube destek Network destekde calisanlarda bile sizdeki bilgiler tecrubeler yokdur bundan adim gibi eminim.
Ne sorsak yazsak cevap hazir ve dakikasinda bir cok kisi yaziyor.Helal sizlere..

Bu sektordeki Destek yetkilerini bu forumdaki dostlara verseler cozumlenmeyen sorun konu kalmaz valla . :D

2 haneli aldım, aralık ayı kazancım 1xxxx haneli telif ve topluluk var kanalda inşallah öderler. :)

Bende aldim butun kanallarin odemelerini Ekim ayi kapananlari ama 1 tane kanal ve icerikde deneme yapip 3 haneli 8xx li bi odeme vardi ortada yok.Hani o icerikden dolayi bloke filan oluyorsa daha calismayacam bu icerigi.Bu yuzden merak sardi iyice.Kanalida bulamiyorum nereye yazdik ne ettikse artik bekleyelim 1-2 gune bakacaz duruma.

Hocam tahminimce insanlar christmas için bir süre ara falan verdi ayrıca haftasonundayız falan bence o yuzden gecikti kazançlar umarım öyledir.

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

2 haneli aldım, aralık ayı kazancım 1xxxx haneli telif ve topluluk var kanalda inşallah öderler. :)

Hocam ne atıyosunuz da o kadar kazanıyosunuz vay be helal olsun nazar değmesin :)

ekim kapanan kanallardan 2xxx ve üzeri ödeme henüz yapılmadı . yarın belli olur .mail gelmeyenler bile .

Hocam tahminimce insanlar christmas için bir süre ara falan verdi ayrıca haftasonundayız falan bence o yuzden gecikti kazançlar umarım öyledir.

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

Hocam ne atıyosunuz da o kadar kazanıyosunuz vay be helal olsun nazar değmesin :)

Nazar değdi kardeşim be :) 1M izlenimde kanala topluluk geldi:(
o kadar izlenimli video nasıl topluluk yer anlamadım

Üstad ne gibi farklı bir sebep olabilir.. Kendi adıma konuşayım iki büyük kanalıma 2 telif gelmişti ve ikisinide riske atmamak için komple kökten uçurmuştum.. Ayın 27'sinde bu kanallar ödenecek denmesine rağmen herhangi bir ödeme olmadı bana.. Hatta bloke maili geldi.. Sonrasında forumca mail atınca ayın 5'ine attılar işi neyin ne olduğu belli değil arkadaş aklıma geldikçe fıttırıyorum..

Bana ödeme gelmiş ama yeni paypal hesabım geri göndermiş ödemeyi ekimde kapanmıştı quize kanalım
bunu nasıl geri alabilirim
konu dışı ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri