Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Life de bloke koydu dendi sonradan anladık ki 1 ay geç alacağımıza şayet diyorlarmış bloke olduğunu,Quiz'de de yanlış anlaşılma olabilir...
Ayın 26 sında gece yarısı 12 ye doğru ödeme aldım.27 sinde diye mail gelmişti.
Banka ödemesi alan oldumu? Quiz'den aldıysa hangi banka ?
Ben bekliyorum hala. ayın 27 dediler 27 c.tesiye denk geldi. Bir de Yılbaşı tatili var adamlarda. İnşallah yarın yatıverilir ya. Paypal olsaydı almıştım şimdiye kadar. 4 haneli bu arada.
ne kadar hocam detaylı verirseniz iyi olur
Bloke konulan arkadaşlara bir sorum var benim.
Kanallarınız aynı dashboardda olduğu için tüm kanalların mı ödenmedi yoksa sadece kapanan kanalınız mı ödenmedi?
ekim ayında 3 kanalım kapanmasına rağmen 2 kanalımın ödemesini yaptılar diğerini yapmadılar ödemedikleri kanalımın kazancı 4 haneli diğer 2 kanalımın ikiside 3 haneliydi.
Bloke konulan arkadaşlara bir sorum var benim.
Kanallarınız aynı dashboardda olduğu için tüm kanalların mı ödenmedi yoksa sadece kapanan kanalınız mı ödenmedi?
Ayın 26 sında gece yarısı 12 ye doğru ödeme aldım.27 sinde diye mail gelmişti.
Üstad ne gibi farklı bir sebep olabilir.. Kendi adıma konuşayım iki büyük kanalıma 2 telif gelmişti ve ikisinide riske atmamak için komple kökten uçurmuştum.. Ayın 27'sinde bu kanallar ödenecek denmesine rağmen herhangi bir ödeme olmadı bana.. Hatta bloke maili geldi.. Sonrasında forumca mail atınca ayın 5'ine attılar işi neyin ne olduğu belli değil arkadaş aklıma geldikçe fıttırıyorum..
içerikten dolayı..ve o içeriğin asıl sahibinin google dan parayı geri istemesi..
son olasılıkta geçersiz tıklama !
Geri istemesi mi sen buna inanıyor musun o zaman ben adsense çalıştığım zamanlarda aynı icerigin kazancını nasıl aldım..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen cevapliyimSadece kapanan kanallarım ödenmedi..
---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------
kapanan kanalın ödemesi kaç haneliydi ?
3 haneli..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.