Quize Ekim ayi Kapanan kanallarin parasini odedimi ?

Life de bloke koydu dendi sonradan anladık ki 1 ay geç alacağımıza şayet diyorlarmış bloke olduğunu,Quiz'de de yanlış anlaşılma olabilir...

Banka ödemesi alan oldumu? Quiz'den aldıysa hangi banka ?

Ben bekliyorum hala. ayın 27 dediler 27 c.tesiye denk geldi. Bir de Yılbaşı tatili var adamlarda. İnşallah yarın yatıverilir ya. Paypal olsaydı almıştım şimdiye kadar. 4 haneli bu arada.

Ben bekliyorum hala. ayın 27 dediler 27 c.tesiye denk geldi. Bir de Yılbaşı tatili var adamlarda. İnşallah yarın yatıverilir ya. Paypal olsaydı almıştım şimdiye kadar. 4 haneli bu arada.

Umarım yarın sabah hesabta olur.İçime süphe düşmüyo değil walla bloke konuları sağolsun...

Bloke konulan arkadaşlara bir sorum var benim.
Kanallarınız aynı dashboardda olduğu için tüm kanalların mı ödenmedi yoksa sadece kapanan kanalınız mı ödenmedi?

Kanallarınız aynı dashboardda olduğu için tüm kanalların mı ödenmedi yoksa sadece kapanan kanalınız mı ödenmedi?

ekim ayında 3 kanalım kapanmasına rağmen 2 kanalımın ödemesini yaptılar diğerini yapmadılar ödemedikleri kanalımın kazancı 4 haneli diğer 2 kanalımın ikiside 3 haneliydi.

ekim ayında 3 kanalım kapanmasına rağmen 2 kanalımın ödemesini yaptılar diğerini yapmadılar ödemedikleri kanalımın kazancı 4 haneli diğer 2 kanalımın ikiside 3 haneliydi.

Bunlarda 4 haneli takıntısı mı başladı acaba. Parası yatırılmayanların çoğu 4 haneli.

Hemen cevapliyim :) Sadece kapanan kanallarım ödenmedi..

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

Ayın 26 sında gece yarısı 12 ye doğru ödeme aldım.27 sinde diye mail gelmişti.

kapanan kanalın ödemesi kaç haneliydi ?

1 tane 4 hane 2 tane 3 haneli olan kapanmış kanallarımın ödemesi haleda yapılmadı hepsinin içeriği farklı bakalım nasıl sonuçlanacak.

Üstad ne gibi farklı bir sebep olabilir.. Kendi adıma konuşayım iki büyük kanalıma 2 telif gelmişti ve ikisinide riske atmamak için komple kökten uçurmuştum.. Ayın 27'sinde bu kanallar ödenecek denmesine rağmen herhangi bir ödeme olmadı bana.. Hatta bloke maili geldi.. Sonrasında forumca mail atınca ayın 5'ine attılar işi neyin ne olduğu belli değil arkadaş aklıma geldikçe fıttırıyorum..

içerikten dolayı..ve o içeriğin asıl sahibinin google dan parayı geri istemesi..
son olasılıkta geçersiz tıklama !

içerikten dolayı..ve o içeriğin asıl sahibinin google dan parayı geri istemesi..
son olasılıkta geçersiz tıklama !

Geri istemesi mi sen buna inanıyor musun o zaman ben adsense çalıştığım zamanlarda aynı icerigin kazancını nasıl aldım..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri