Quize Ekim ayi Kapanan kanallarin parasini odedimi ?

Geri istemesi mi sen buna inanıyor musun o zaman ben adsense çalıştığım zamanlarda aynı icerigin kazancını nasıl aldım..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense hala acik mi? Isleme girmeyip kapandiysa sebebi bu olabilir iste. Ayrica aylardir odeme aldigin icerigin sahibi sirket youtube ile yeni anlasma yapmis olabilir, o yuzden gecen ay aldim bu ay neden istesinler demek pekte mantikli degil

Adsense hala acik mi? Isleme girmeyip kapandiysa sebebi bu olabilir iste. Ayrica aylardir odeme aldigin icerigin sahibi sirket youtube ile yeni anlasma yapmis olabilir, o yuzden gecen ay aldim bu ay neden istesinler demek pekte mantikli degil

Benimde Quizde bloke yiyen 4 haneli bir ödemem var. Bu kanal adsenseden geçme Quize ve aynı içerikten şuan mevcut adsensede bağlı başka kanalımda var. Ödemesini de bu ay aldım , yani bu varsayım yanlış oldu. Adsensenin bana bu ay ödeme yapmaması gerekiyordu. Ayrıca adsenseden bu ay aldığım kazancın ( aynı içerik) kasım kazancıydı. Bloke yiyen kazanc ise ekim..:confused:

Hatta şöyle bir mevzu da var.

Yine aynı içeriklerden kazanılan Life da bulunan ve ekimde kapanan kanalın 2k $ ödemesi bulunuyor. Life napıcak çok merak ediyorum.
Bahsettiğim Quizin blokelediği kanalın aynından Life networkde de vardı. Ve o kanalda ekimde kapanmıştı. Birkaç gün önce hangi kanallardan ne kadar ödeme alacağımı Life a sorduğumda bu bahsettiğim kanalıda dahil ederek bu ödeme periyodunda ödeyeceğini söyledi.

Son düzenleme:

Herşey tabiki ihtimaller dahilinde ama siz bu yazdığınıza kendiniz inanıyor musunuz .. Açıkçası sizin söyledikleriniz de bana hiç mantıklı gelmiyor Peki [MENTION=12493]Sinan.T[/MENTION] 'nin söylediklerini ne diyorsunuz :)

Kanallar açık ama para kazanma gitmişti ödemeler yapıldı sağolsun quiz :)

İyi haber. Umarım bizede böyle olur. Ocak 27 tarihli ödeme var.

---------- Spam Engelliyici 10:59 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------

Acaba bu bloke yiyen kanallar, adsense den partnere taşınan kanallar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri