Quize Halen Kanal Ekleyen Varmı?

2telifli topluluklu kanallarım dahi quizden atılmadı quize devam

Napak simdi elimizde 200 Quiz kanal kaldi olelim mi :)

Mecbur calisicaz ama mesela 200 Quizi baska sistemde baska sekilde kullancaz...

Simdi bu atilimda bunlari atmadigina gore , onun istedigi gibi calisirsak atmaz herhalde ...
InsAllah yani :)

Ben hala kanal bağlayanlardanım çünkü bu kıyımdan etkilenmedim.Kapanma oranımda çok düşük olduğu için ben devam edecem sanırım.Önlem olarak 1 dasboarda daha az kanal bağlamak ve farklı wmz eklemek.

Quiz bir kere index bile almıyor. Aynı içeriği aynı anda mnyr atın birde quize atın bakın hangisi izleniyor. Eskiden kapananı ödediği için mantıklıydı. Şimdi 1000 kanal kapattırmaktan başka bir işe yaramaz. :)

valla benimde tek videolu bir kanalım var şu an,bu olaylar patladığında bu video da patlamıştı ve şu an günlük 3 hane dolar getirisi var,üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum,ne yapacağımı şaşırdım...kanal telifli gizliye de alamıyorum,çok iyi kazanıyor silmekte istemiyorum...
tek düşüncem,bu kazanç henüz cebime girmediği için benim değil o yüzden bütün riskleri alıp kesinleşme gününe kadar gitmek...çünkü kazanacağım para,aldığım riski karşılıyor...her gün dua ediyorum 1 haftadır kapanmasın diye,bakalım ne olacak,kısmetimiz de varsa bu para alacağız yoksa yapacak bişey yok...
siz olsanız bu riski alır mıydınız? yada ne yapardınız?
bundan sonrası için ise,pek kanal kapanması yaşayan biri olmadığım için 3 kanal adsense yapıyorsam 1 kanal da quiz yapmadan geçmeyeceğim...

bu saatten sonra quize bu şartlarda kanal falan bağlamam ben, açık kanalı zaten awe dışında hepsi ödüyor, bir de 10 abone 1000 izlenim şartıyla neden uğraşalım ki?

Şöyle de bir gerçek var ki adamlar sadece özgün kanal alıp 5-6 senedir bu işin içinde olan networklerin 10 senede kazanacağı parayı 1 senede indirmişlerdir.Bu saatten sonra çok fazla boykotları falan umursayacaklarını sanmam.

mn ve rec açıkları ödüyo ama blokede koyuyo. o yüzden quize baglamak yine mantıklı gibi farklı cüzdan numaralarıyla

2telifli topluluklu kanallarım dahi quizden atılmadı quize devam

evet garip bir durum var ortada benimde 2 ve 1 telifli hiçbir kanalım quizden atılmadı giriş yapıom panele... önceden kapanan ve benim sildiğim quizde isim olarak gözüken kanallarım dashboard dan silindi.. onlarında çoğunun ödemesini almıstım

Bugün düşüklerden başladı, yarın yükseklere geçeceğini ümit ediyorum. Kanallar boşta durmaktansa quize bağlayalım dedik. Tabi alternatif bir partner gelirse çok iyi olur. Tek bir yere bel bağlamamış oluruz böylece.

2 gündür 30 ar kanal yaptım içeriklerimi yayınladım...quiz bu sıkıntıyı atlatacak...

Açık kanalları ödeyecek gibi görünüyor çalışmaya devam edilebilir her kanala ayrı dasboard ve farklı ödeme hesaplarıyla.Ünlem istemeyenler için ideal.

Peki Quizden sonraki En iyi Alternatif Nedir Bizzat deneyenlerden

ben ekliyorum telif gelmeyecek içeriklerimi
varsa daha iyisi söyleyin geçelim
en azından daha iyisini bulana kadar çaılşmaya devam edeceğim

yaptıgımız iş spam dolayısıyla legal bi iş değiş bu değişikliklere karsı savunma yapamayanlar ileriye donuk taktık gelıstıremeyenler zaten bu ısı yapması zaman kaybetmeden bıraksın cunku aynı fırtına adsenseye yakında gelecek

Merak etmeyin yakında quizde şartlarını ağırlaştıracak en iyisi adsenseye devam.. Kapananı da ödüyor :) Onlar kapatmadan biz kapatırız o ayrı bir mevzu..

Sadece kapananı ödemese iyi fakat bide atıyor attığı kanalın kazancını da ödemiyor. Güvenilecek bir tarafları yok o yüzden yapmıyorum kanal

Bence yeni politikayi kavrayana kadar bir is yapmayin, emeklerinize yazik olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri