Quize hazır kanal satılır acil

magnumcan

Yasaklanmış
2 adet kanal var elimde
arkadaşlar birisi 223k izlenim birisi 185k izlenim almış ikiside hiçbir ağ bağlı değil
birisi 500 abone digeri 142 abone ve ikiside hiçbir şeye bağlı değil
Satılık Acil
İkisi 100 tl

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

-guncel-

Son düzenleme:
hocam quiz artık milyon izlenme de olsa almıyor ki. Videolar ünlemli değilse fiyat alabilirim ben para kazanmasını ben açarım.

geliri olsa satarmıyım hocam :) 8-9 aylık kanal ve hiçbir ağa bağlamadım ikisinie 200 istiyorum saf temiz kanallar acil olmasa satmam kendim dodgelarım

geliri olsa satarmıyım hocam :) 8-9 aylık kanal ve hiçbir ağa bağlamadım ikisinie 200 istiyorum saf temiz kanallar acil olmasa satmam kendim dodgelarım
quiz kanallar 60 a satılırken 100 tl istemek neyin kafası mantıklı fiyatlar yazın şaşmayın

Videolar uzunmu kisami aylik izlenimi ne kadar vunlarida yazarmisin

Videolar uzunmu kisami aylik izlenimi ne kadar vunlarida yazarmisin

Hocam birisinin aylık hiti 50 k digerininde o civardaydı fakat videoları sildim içindeki suan bos kanallar hiçbir ağ bağlı değiller 500 er aboneli ve izlenimler 223k ve 185k kanalların bu şekilde satıyorum direk hazır quiz kanalları :)

günlük izlenimi video uzunluklarını ünlemli mi değil mi bunları da yazarsanız daha iyi olur hocam

Analamadığım 2 husus paraya sıkışmısınız kanallarınızı acil olarak satıyorsunuyuz, buna eyvallah

Ama kanallar gelirli olsaydı satmam demeniz, paraya acil olmadığı anlamını doğurur. Kendinizle çelişiyorsunuz.

günlük izlenimi video uzunluklarını ünlemli mi değil mi bunları da yazarsanız daha iyi olur hocam

Hocam bütün videoları sildim kanalı o yüzden satıyorum quize hazır şuanda izlenim sayısı birisinin 223k digerinin 185k aboneleride 500 er abone
direk quize hazır kanal satıyorum

Hocam bütün videoları sildim kanalı o yüzden satıyorum quize hazır şuanda izlenim sayısı birisinin 223k digerinin 185k aboneleride 500 er abone

Israrla her postunda quize hazır diyorsun. yukarıda sana quize kanal alınmadığını belirtmişler.

Quize hazır diyorsunuz quize sokup satın alıcısı çıkar.

2 kanalınıza toplam 70 tl veririm.daha da veren olursa satın.quiz artık alım yapmıyor.

güncel

---------- Spam Engelliyici 02:44 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------

güncel acil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri