Quiz'e Kanal Sokma Hakkında

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Quiz 'de illa ana kanaldan bağlayacaksınız diye bir şey yok hocam. Örneğin X kanalınız var ilk bağladığınız ana kanal giriş yapıp Y - Z kanallarını kanal ekleyerek bağladınız ve X kanalı spamdan gitse de Y kanalı ile giriş yapıp kanal ekle diyerek diğer kanalları sokabiliyorsunuz.

masaüstü uygulamasını kullanıyorum. 1 saniyede bir cüzdan açabiliyorum. Yetkililerle konuştum başka bir işlem yapmaya falanda gerek olmuyormuş yeni açılan cüzdana . ilk başta zaten limitlerin kalkması için gerekli işlemleri bir kere yapmak yetiyormuş.
cüzdanlar arasında da ücretsiz para aktarabiliyomuşsun.

hocam,cüzdan dediginiz purse oluyor anladıgım kadarıyla.ben şimdi üye oldum,mail ve telefonu dogruladım. dolar ve euro açabildim birer tane,2.bi dolar hesabı açtırmıyor.başka bi işlem daha mı yapmam gerekiyor?

of lanet olsun ya. arkadaşlar ödeme yöntemi değiştirken ayın 15inden snra gel diyordu. simdi farklı bir webmoney hesabı girdim ödeme yöntemi değişti:S

hocam,cüzdan dediginiz purse oluyor anladıgım kadarıyla.ben şimdi üye oldum,mail ve telefonu dogruladım. dolar ve euro açabildim birer tane,2.bi dolar hesabı açtırmıyor.başka bi işlem daha mı yapmam gerekiyor?

aynen hocam purse oluyor . İlk hesap açtıgımda bütün işlermleri yaptım ben işte kimlik gönderme fatura gönderme falan formal pasport olması için hesabımın.
Daha sonra winproyu kurdum bilgisayarıma.
Şuan seri bir şekilde arka arkaya yeni cüzdanlar açabiliyorum .

Sizde formal olarak onaylattınız değil mi önce ?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Quiz 'de illa ana kanaldan bağlayacaksınız diye bir şey yok hocam. Örneğin X kanalınız var ilk bağladığınız ana kanal giriş yapıp Y - Z kanallarını kanal ekleyerek bağladınız ve X kanalı spamdan gitse de Y kanalı ile giriş yapıp kanal ekle diyerek diğer kanalları sokabiliyorsunuz.

Evet, dediğin gibi ama X kanalı spamdan gidiyor gir çık yapa yapa, ama ona şöyle bir çözüm buldum;

Boş quiz bağladım panele 1 tane, onun üzerinden bağlıyorum artık kanalları, kapansa da üzülmem o kanal.

Evet, dediğin gibi ama X kanalı spamdan gidiyor gir çık yapa yapa, ama ona şöyle bir çözüm buldum;

Boş quiz bağladım panele 1 tane, onun üzerinden bağlıyorum artık kanalları, kapansa da üzülmem o kanal.

wm de her kanala bir cüzdan olarak çalışmanın avantajıda hangi kanala ne kadar ödeme gelmiş görebiliyorum hocam :D
cüzdan adını kanal ismiyle aynı yaptım hangi kanala ödeme gelmiş ne kadar ödeme gelmiş görebiliyorum :)

aynen hocam purse oluyor . İlk hesap açtıgımda bütün işlermleri yaptım ben işte kimlik gönderme fatura gönderme falan formal pasport olması için hesabımın.

hocam birsorum olcak ben winpro ile açtıgım yeni cüzdanları tarayıcıda göremiyorum. sizdede böyle bir sorun varmı acaba?

hocam birsorum olcak ben winpro ile açtıgım yeni cüzdanları tarayıcıda göremiyorum. sizdede böyle bir sorun varmı acaba?

denemedim tarayıcıdan giriş yapmıyorum artık hocam ama bakarım birazdan .
Yeni açtıysanız cüzdanı Belki tarayıcıya 24 saat içinde yansıyordur

wm de her kanala bir cüzdan olarak çalışmanın avantajıda hangi kanala ne kadar ödeme gelmiş görebiliyorum hocam :D
cüzdan adını kanal ismiyle aynı yaptım hangi kanala ödeme gelmiş ne kadar ödeme gelmiş görebiliyorum :)

Ben de cüzdan olayına geçeyim, formal yaptırdım dün hesabımı.

Program karışık geldi biraz, cüzdan nasıl oluşturuyoruz özet geçer misin rica etsem ?

Bir de webmoney kaliteli ve güvenilir mi ödeme almak için sence _?

Ben de cüzdan olayına geçeyim, formal yaptırdım dün hesabımı.

Program karışık geldi biraz, cüzdan nasıl oluşturuyoruz özet geçer misin rica etsem ?

winproyuda kur hocam bilgisayarına onu kurdugun zaman hesabına gelicek para limitini kaldırıyosun ortadan. yoksa hesabına 2000$dan fazla gelen para geri dönebilir.

programı kurduktan sonra hem hesabına gelicek para sınırı kalkıyor hemde günlük para çekme limitin artıyor.

Programı kurduktan sonra menü den new diyerek 5 saniyede bir cüzdan açabilirsiniz

winproyuda kur hocam bilgisayarına onu kurdugun zaman hesabına gelicek para limitini kaldırıyosun ortadan. yoksa hesabına 2000$dan fazla gelen para geri dönebilir.

programı kurduktan sonra hem hesabına gelicek para sınırı kalkıyor hemde günlük para çekme limitin artıyor.

Programı kurduktan sonra menü den new diyerek 5 saniyede bir cüzdan açabilirsiniz

Şu karınca kafası olan program dimi o, onu yetkili PC me bağlanıp kurdu ayarladı herşeyi. Saol denicem. Her kanal bağımsız eskisi gibi güzel olucak.

Peki farklı cüzdanlara gelen paralar tek 1 havuzda birleşebiliyor mu?

konusuvardı fatihbaz açmıştı toplu mail attık ama sonuç yok

olay büyük ihtimalle üyelik gruplarıyla ilgili bence.ben normal hesap açtım sadece,şuan hesabım Keeper Standard yazıyor.sende bu farklıdır heralde hocam.bide zaten kimlik gönderme,fatura gönderme filan işi varsa bu iş baştan yatar zaten.adıma 1 tane dahi fatura yok benim :)

acaba cüzdanda sınır varmı?

yok hocam cüzdan sınırı..

ayrıca güvenlilik açısından bence süper hocam benim hesabımdan para çalabilmesi için bir kişinin hem bilgisayarımı ele geçirmesi gerekiyor , hem program şifremi bilmesi gerekiyor , hemde cep telefonuma gelicek onay koduna ulaşması gerekiyor.

bu bilgilerden bir tanesini bile bilmese işlem yapamaz kimse :)

Ayrıca bir güzel yanı daha var parayı elden alma seçenekleri var size en yakın şubelerinden. Bankalarla uğraşmanıza bile gerek kalmaz [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

olay büyük ihtimalle üyelik gruplarıyla ilgili bence.ben normal hesap açtım sadece,şuan hesabım Keeper Standard yazıyor.sende bu farklıdır heralde hocam.bide zaten kimlik gönderme,fatura gönderme filan işi varsa bu iş baştan yatar zaten.adıma 1 tane dahi fatura yok benim :)

E-faturada oluyor, VDS şirketleri falan mailine mutlaka atmıştır :) Ben öyle yaptım.

ben fatura yerine ikametgah yolladım onuda kabul ediyorlar :D
hesabınızı formal pasport yaptıktan sonra sizinde limitler kalkar hocam 5 saniyede cüzdan açabilirsiniz o zaman :)

yok hocam cüzdan sınırı..

ayrıca güvenlilik açısından bence süper hocam benim hesabımdan para çalabilmesi için bir kişinin hem bilgisayarımı ele geçirmesi gerekiyor , hem program şifremi bilmesi gerekiyor , hemde cep telefonuma gelicek onay koduna ulaşması gerekiyor.

bu bilgilerden bir tanesini bile bilmese işlem yapamaz kimse :)

Ayrıca bir güzel yanı daha var parayı elden alma seçenekleri var size en yakın şubelerinden. Bankalarla uğraşmanıza bile gerek kalmaz [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Webmoney şubesi var mı TR de :)

Şu karınca kafası olan program dimi o, onu yetkili PC me bağlanıp kurdu ayarladı herşeyi. Saol denicem. Her kanal bağımsız eskisi gibi güzel olucak.

Peki farklı cüzdanlara gelen paralar tek 1 havuzda birleşebiliyor mu?

hesabındaki cüzdanlar arası ücretsiz işlem yapabiliyorsun hocam tek bi cüzdanda toplayabilirsin yani

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

Webmoney şubesi var mı TR de :)

yığınla var :D :D

Taft Telekom | İletişim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri