Quiz'e Kanal Sokma Hakkında

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

Türkiye temsilcisi Web Money'in herşeyi sana hazırlayıp anahtar teslim veriyor.

quizle çalışmak için bunla ugraşıcaksam,quizle çalışmayı an itibarı ile bıraktım :D mnye,creative e girer kumar oynarım daha iyi.bu ne arkadaş,böyle karışık sistem görmedim :p

quizle çalışmak için bunla ugraşıcaksam,quizle çalışmayı an itibarı ile bıraktım :D mnye,creative e girer kumar oynarım daha iyi.bu ne arkadaş,böyle karışık sistem görmedim :p

tek seferlik karışık gibi duruyor :) senin yapman gereken pek bişey yok zaten :) tw veriyorsun onlar hallediyor

Burdan yetkililere duyrulur bizi kurtarın artık elin partnerlerinden tertemiz zamanında ödeme yapan güvendiğimiz insanların spama yol açmasını bekliyoruz :D :D

Tüm üstadlar burdayken sorayım ben de.Paypala ( banka , k.kartı, telefon onaylı paypal )örneğin 20k para geldi ve( tabi öyle bir şey yok bende de) ödeme yapmasında sorun mu çıkarıyor Paypalcılar.O yüzden mi ödeme alma yöntemini değiştirmek gerekiyor ? Yoksa kesintiye uğramamak için mi ?

Tüm üstadlar burdayken sorayım ben de.Paypala ( banka , k.kartı, telefon onaylı paypal )örneğin 20k para geldi ve( tabi öyle bir şey yok bende de) ödeme yapmasında sorun mu çıkarıyor Paypalcılar.O yüzden mi ödeme alma yöntemini değiştirmek gerekiyor ? Yoksa kesintiye uğramamak için mi ?

hocam kesintisi çok az. ve ödeme zamanı paypal sınırlarmı ?? diye bir soru işareti yok kafamızda :)

Burdan yetkililere duyrulur bizi kurtarın artık elin partnerlerinden tertemiz zamanında ödeme yapan güvendiğimiz insanların spama yol açmasını bekliyoruz :D :D

valla kaç aydır bekleyin az kaldı diyip duruyorlar,yapıcak bişey yok mecburen bekliyoruz bizde :) bian önce şu işe başlasalarda adam gibi biyerle çalışsak artık.

Bu ay kapanan kanalları ödemezlerse quiz ve life'ında bir şakası kalmıyor. Ben 1k izlenme 10 abone veya 2k izlenme ile uğraşamam, mn veya rec studiosdan devam ederim :)
Hemde zamandan kazanmış olurum. Ayrıca şuanki dashboard durumu tam bir muamma. Kanalların spamdan kapanma ihtimali artıyor. Kapanıyorda. Add new channel den bağladığım kanallardan kapanan kanallar var.
Ama umarım öderler. Yoksa işimiz çok daha zorlaşacak. Çalışma sistemlerini gözden geçirmemiz gerekecek.

Bu ay kapanan kanalları ödemezlerse quiz ve life'ında bir şakası kalmıyor. Ben 1k izlenme 10 abone veya 2k izlenme ile uğraşamam, mn veya rec studiosdan devam ederim :)
Hemde zamandan kazanmış olurum. Ayrıca şuanki dashboard durumu tam bir muamma. Kanalların spamdan kapanma ihtimali artıyor. Kapanıyorda. Add new channel den bağladığım kanallardan kapanan kanallar var.
Ama umarım öderler. Yoksa işimiz çok daha zorlaşacak. Çalışma sistemlerini gözden geçirmemiz gerekecek.

Biz yaptık hocam. Adamların bir suçu yok. Zorla yakamızdan tutup gelin partner olun demediler ki. 3 ay önce 7k abonesi olan partnerin şuan 100 k ya yakın abonesi varsa, bizde şapkamızı önümüze koyup düşünmeliyiz. :) Ayrıca eminim o 100 k aboneden 80 k sı biziz. Yığınla partner mevcut forum olarak araştırma yapsak sağlam partnerler bulsak ve ufak ufak her birine yol alsak bu sorunlar olmaz. Bir filika 10 kişi alıyorsa biz 100 kişi binip abanıyoruz sonuç malum batıyoruz. 2 tane adam gibi partner var dedik durduk ne olurdu herkes usturuplu sekilde kullansa, gelip buralara ben 500 bağladım, ben 1000 kanal bağladım diye böbürlenmese? Ayrıca kanal satışı partner olayının en baş düşmanıdır kanaatimce saygılar..

Son düzenleme:
bende bugün bide partner takılayım bi süre dedim bi hevesle kanalları baglarken bu hatayı aldım
demekki dedim sıkıntılı paypal hatası verdi
e kanal spamdan gidecek gir çık gir çık ayrı ayrıda olmuyor en iyisi adsense dedim ama bende çözüm arıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri