Quiz'e mail atıyoruz(17/08/2015)

bence şuan bir şey göndermeyin arkadaşlar.. buraya gelip yorum yapan kişi orada çaycı falan olabilir :) ay sonuna kadar bekleyelim derim ben.. karar sizin..

vermiyorum diye bir sey diyemezler biz spam yapıyoruz sizde bildigin dolandırıyorsunuz fark ne ? Aynı zamanda spam oldugunu bildiginiz halde kanalı neden baglamamıza izin veriyorlar bunu bilerek alıyorlar ve parasını alıyorlar cıkıpta siz spam yapıyorsunuz diyemez oyle

Tamam sözleşmeyle kılıf hazırladılarsa tehditvari mail atılır olur biter. Baştada arkadaş belirtmiş zaten 1 ayda kasti olarak 300-500 civarı düzgün kanal sokup onları kapattırmak gibi?
300 kanal kapanınca Quiz'i partnerlikten atıcaklar mı sence, Quiz ile Yt arasındaki bağı onlardan başkası bilemez.Ama hakkınızı arayın hocam siz yine hak aramak iyidir.

bence şuan bir şey göndermeyin arkadaşlar.. buraya gelip yorum yapan kişi orada çaycı falan olabilir :) ay sonuna kadar bekleyelim derim ben.. karar sizin..

Çaycı maycı hikaye dostum ödemeyecekler işte , bırak o adam çaycı olabilir ama az önce kendilerinden aldgım maılı yazdım oraya oku istersen ... Maillere de çaycılar bakmıyor sanırım ...

En azından benım gıbı olanlara ödemeyecekleri belli (Banka tanımlı) tüm kanallarımı attılar ve atılan kanallar - dashboard erişimi olmayan kanallara erişim yok - ödeme yok diyor ...

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

Bu arada bu mailde gecen ay gelmıs hıc gormemeısım bile ...

QuizGroup: Attention! New YouTube rules regulating descriptions and spam.
Eylemler
QuizGroup Network Kişilere ekle 18.06.2015 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: [email protected]
[email protected]
Dear Partner,

Please keep in mind, YouTube makes an enormous effort to prevent spam, scams and other deceptive activities. The rules may be changed without any special notification. Once, the new rules are available on https://support.google.com/youtube/answer/2801973 they start working. We strongly suggest you to double check your channels are fully compliant with the rules and pay attention even to the old materials. A video of 2-3 years old may be a subject to issue a strike as well as a video uploaded yesterday.

Using deceptive previews and descriptions is not okay. If you think deceptive previews help you making more views and revenue it's a big mistake. A special internal YouTube team dedicated to YouTube policies violation is able to discover scam really fast and block your video. This team doesn't search violations manually but applies a special software identifying deceptive activities automatically. Once, you're on a radar all your activities are thoroughly monitored and next violations are discovered much faster. If a thumbnale of your video looks like a sexy girl wearing bikini, it's a signal for spam team to suspect you in the rules violation.

Using tags in video descriptions is not okay either. Ignoring the rules may cause policy strikes, deleting your video and your channel termination.

Thank you for your understanding!

Best regards,

The QuizGroup Team

YANİ DIYOR KI :

QuizGroup: Dikkat! Açıklamaları ve spam düzenleyen yeni YouTube kuralları.
Ekleniyor
QuizGroup Ağ Kişilere ekle 2015/06/18 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: [email protected]
[email protected]
Sayın Ortağımız,

YouTube, spam, dolandırıcılık ve diğer aldatıcı faaliyetleri engellemek için büyük bir çaba sarf etmektedir, unutmayın. Kurallar herhangi bir özel haber verilmeksizin değiştirilebilir. Bir kez, yeni kurallar https://support.google.com/youtube/answer/2801973 mevcuttur onlar çalışmaya başlamak. Önemle size kanal kurallara tamamen uyumlu olan kontrol ve hatta eski malzemelere dikkat etmenizi öneririz. Eski 2-3 yıllık bir video greve yanı sıra, video yükledi dün verecek bir konu olabilir.

Aldatıcı önizleme ve açıklamaları Kullanma tamam değil. Eğer aldatıcı önizlemeleri daha fazla görüş ve gelir yapma yardım düşünüyorsanız büyük bir hata var. YouTube politikaları ihlal adanmış özel bir iç YouTube ekibi gerçekten çok hızlı aldatmaca keşfetmek ve video engellemek için yapabiliyor. Bu ekip elle ihlalleri arama ancak otomatik olarak aldatıcı faaliyetleri tanımlayan bir özel yazılım uygular değildir. Bir kez, bir radar tüm faaliyetleri tamamen izlenir ve sonraki ihlalleri çok daha hızlı keşfedilen konum. Videonuz bir thumbnale bikini giymiş seksi kız gibi görünüyorsa, spam takım kuralları ihlal sizi şüphelenmek için bir sinyaldir.

Video açıklamalarında etiketlerini kullanarak ya tamam değil. Kuralları dikkate almamak video ve kanal fesih silme, politika grevleri neden olabilir.

Anlayışın için teşekkür ederim!

Saygılarımla,

QuizGroup Takımı

Ki burada da kendılerını koruyacak şu kısım giriyor devreye :

YouTube, spam, dolandırıcılık ve diğer aldatıcı faaliyetleri engellemek için büyük bir çaba sarf etmektedir, unutmayın. Kurallar herhangi bir özel haber verilmeksizin değiştirilebilir.

Çaycı maycı hikaye dostum ödemeyecekler işte , bırak o adam çaycı olabilir ama az önce kendilerinden aldgım maılı yazdım oraya oku istersen ... Maillere de çaycılar bakmıyor sanırım ...

En azından benım gıbı olanlara ödemeyecekleri belli (Banka tanımlı) tüm kanallarımı attılar ve atılan kanallar - dashboard erişimi olmayan kanallara erişim yok - ödeme yok diyor ...

maili görmedim pardon.. tüm kanalların ödeme yöntemi aynı mıydı peki? benim çok az kanalım atıldı bi elin parmaklarını geçmez desem yeridir..

o zaman atalım mail belki bir şeyleri değiştirebiliriz..

ne dediği belli olmadığı için öyle dedim ben. hep varsayım konuşuyor..

Arkadaşlar bi metin hazırladım sizde eklemeler yapabilirsiniz eklemeler yaptıktan sonra bi arkadaşımız ingilizce veya rusçaya çevirip buraya atsın lütfen bütün arkadaşlarda göndersin

'' 1 eylülde yeni politikalar yeni kurallar geleceğini sizde biliyorsunuz ileriki aylarda politikalardan dolayı kendinizde eskisi gibi kazanamayacağınızı da biliyorsunuz bu yüzden 1 eylül politikasından sonraki ayların parasını çıkartmak için kapanan kanalları ödemediğinizi de biliyoruz ayrıca atılan kanallardan paranızı aldınız atılan kanallarında ödemesini de yapmalısınız rica ediyoruz kapanan ve atılan kanalların ödemesini yapın google nin kapanan kanalların parasını size ödediğini biliyoruz ''

Son düzenleme:
maili görmedim pardon.. tüm kanalların ödeme yöntemi aynı mıydı peki? benim çok az kanalım atıldı bi elin parmaklarını geçmez desem yeridir..

o zaman atalım mail belki bir şeyleri değiştirebiliriz..

ne dediği belli olmadığı için öyle dedim ben. hep varsayım konuşuyor..

Benım tum odeme yontemlerım BANKA tanımlıydı , tum kanalları da attılar , tum kanalları da ödemıcez dıyorlar , dashboarda giremedıgınız hıcbır kanal odenmeyecek dıyorlar kii ben hıcbırıne gıremıyorum :(

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yalnız bu verdiği linkte kesinlikle spam video yüklemeyle ilgili bir madde yok. youtube literatüründe spam video diye birşey yok. bunlar ahlaksızın önde gideni başka birşey değil.

Arkadaşlar bi metin hazırladım sizde eklemeler yapabilirsiniz eklemeler yaptıktan sonra bi arkadaşımız ingilizce veya rusçaya çevirip buraya atsın lütfen bütün arkadaşlarda göndersin

'' 1 eylülde yeni politikalar yeni kurallar geleceğini sizde biliyorsunuz ileriki aylarda politikalardan dolayı kendinizde eskisi gibi kazanamayacağınızı da biliyorsunuz bu yüzden 1 eylül politikasından sonraki ayların parasını çıkartmak için kapanan kanalları ödemediğinizi de biliyoruz rica ediyoruz kapanan kanalların ödemesini yapın google nin kapanan kanalların parasını size ödediğini biliyoruz ''

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] buna açıkları da ekleyelım abı , gecen ay kazanclarımız çöp mü olacak :(

Benım tum odeme yontemlerım BANKA tanımlıydı , tum kanalları da attılar , tum kanalları da ödemıcez dıyorlar , dashboarda giremedıgınız hıcbır kanal odenmeyecek dıyorlar kii ben hıcbırıne gıremıyorum :(

uff üzüldüm valla geçmiş olsun hocam..

Adam geldi güzel güzel bir kaç milyon dalır cukkaladık sizden dedi ya la :/

Atılan kanalların parasını yüzde yüz alacaklar google'dan, onu geçtim kapananları da alacaklar.

2015'in dolandırıcılık bombasına tanıklık ediyoruz arkadaşlar :/

buradan bütün dblere veya kanallara tek tek ayrı wm cüzdanı açan arkadaşları tebrik ediyorum. şuana kadar yapılabilecek en mantıklı davranışı yaptılar. ve bu kıyımdan en az zararla kurtulanlar onlar diye düşünüyorum. tekrardan tebrik ediyorum :)

Walla hocam bende çok pis üzülüyorum :( Ve yemin ederim sadece kendıme degıl kendım bu paraya nasıl ihtiyacım varsa ihtiyacı olan çok kişi oldugunu bildigim ıcın herkeze üzülüyorum ...

Numune denecek tek bir kanal kalmadı. Sanırsız sıfırdan başlıyoruz bu işe ama ay boyunca harcadığımız paralar ne oldu dersek şemsiye muhabbetine gider sonu.

Walla hocam bende çok pis üzülüyorum :( Ve yemin ederim sadece kendıme degıl kendım bu paraya nasıl ihtiyacım varsa ihtiyacı olan çok kişi oldugunu bildigim ıcın herkeze üzülüyorum ...

aynen hocam sağlık olsun napalım vardır bunda da bi hayır.. keşkeli cümleler kurmayacağım daha çok canımız sıkılmasın..

konuyu kirletmeden.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

Quiz panele giriş yapamıyorum şeklinde mail attı arkadaş aldığı cevap

Greetings,

Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

Best regards,
The QuizGroup Team

Türkçesi:

Selamlar,

Hesabınızda Transferler yapılmayacaktır. Sebep: Hesabınız nedeniyle çoklu veya ağır spam karşı YouTube'un politikasının ihlali, oyun, yanıltıcı içerik veya Servis / Topluluk Kuralları ihlal ve telif hakkı ihlali diğer Koşullarına askıya alındı.

Senin pano erişim iade edilmeyecektir.

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

Beyler ben de mail attım bakalım haziran ve temmuz için kapanan kanallar dahil ödemey yapacak mısınız diye görücez bakalım. Cevap ne olacak buraya yazacağım.

Beyler böyle bir cevap geldi.
---
Greetings,

The payment for terminated channels won't be sent. (Kapanan kanallara ödeme yapılmayacak)

Best regards,
The QuizGroup Team

---

Bende geçen ay gelen

----
Greetings,

A transfer to your account xxxx xxxxxx in the amount of xxx USD will be made on 2015-08-30. Reason: your channel has been terminated. (Kapanan kanallarınız için 30 ağustosta ödeme yapılacak; Sebep: Kanallarınız kapandı)
----

Mailini yollayıp Dalga mı geçiyorsunuz ? Dedim. Bu gidişle rusyaya sefer düzenlenecek :d

Benim açık kanallar hala Quize bağlı atmamışlar partnerden.
Fakat panele giriş yapamıyorum, bu durumu yaşayan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri