Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
300 kanal kapanınca Quiz'i partnerlikten atıcaklar mı sence, Quiz ile Yt arasındaki bağı onlardan başkası bilemez.Ama hakkınızı arayın hocam siz yine hak aramak iyidir.Tamam sözleşmeyle kılıf hazırladılarsa tehditvari mail atılır olur biter. Baştada arkadaş belirtmiş zaten 1 ayda kasti olarak 300-500 civarı düzgün kanal sokup onları kapattırmak gibi?
bence şuan bir şey göndermeyin arkadaşlar.. buraya gelip yorum yapan kişi orada çaycı falan olabiliray sonuna kadar bekleyelim derim ben.. karar sizin..
Çaycı maycı hikaye dostum ödemeyecekler işte , bırak o adam çaycı olabilir ama az önce kendilerinden aldgım maılı yazdım oraya oku istersen ... Maillere de çaycılar bakmıyor sanırım ...
En azından benım gıbı olanlara ödemeyecekleri belli (Banka tanımlı) tüm kanallarımı attılar ve atılan kanallar - dashboard erişimi olmayan kanallara erişim yok - ödeme yok diyor ...
maili görmedim pardon.. tüm kanalların ödeme yöntemi aynı mıydı peki? benim çok az kanalım atıldı bi elin parmaklarını geçmez desem yeridir..
o zaman atalım mail belki bir şeyleri değiştirebiliriz..
ne dediği belli olmadığı için öyle dedim ben. hep varsayım konuşuyor..
Arkadaşlar bi metin hazırladım sizde eklemeler yapabilirsiniz eklemeler yaptıktan sonra bi arkadaşımız ingilizce veya rusçaya çevirip buraya atsın lütfen bütün arkadaşlarda göndersin
'' 1 eylülde yeni politikalar yeni kurallar geleceğini sizde biliyorsunuz ileriki aylarda politikalardan dolayı kendinizde eskisi gibi kazanamayacağınızı da biliyorsunuz bu yüzden 1 eylül politikasından sonraki ayların parasını çıkartmak için kapanan kanalları ödemediğinizi de biliyoruz rica ediyoruz kapanan kanalların ödemesini yapın google nin kapanan kanalların parasını size ödediğini biliyoruz ''
Benım tum odeme yontemlerım BANKA tanımlıydı , tum kanalları da attılar , tum kanalları da ödemıcez dıyorlar , dashboarda giremedıgınız hıcbır kanal odenmeyecek dıyorlar kii ben hıcbırıne gıremıyorum![]()
uff üzüldüm valla geçmiş olsun hocam..
Walla hocam bende çok pis üzülüyorumVe yemin ederim sadece kendıme degıl kendım bu paraya nasıl ihtiyacım varsa ihtiyacı olan çok kişi oldugunu bildigim ıcın herkeze üzülüyorum ...
Walla hocam bende çok pis üzülüyorumVe yemin ederim sadece kendıme degıl kendım bu paraya nasıl ihtiyacım varsa ihtiyacı olan çok kişi oldugunu bildigim ıcın herkeze üzülüyorum ...
Beyler ben de mail attım bakalım haziran ve temmuz için kapanan kanallar dahil ödemey yapacak mısınız diye görücez bakalım. Cevap ne olacak buraya yazacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.