QuizGroup Ağustos Kazançları Eylül Ödemeleri

Arkadaşlar Quizin %20 den fazla kesintisi yapması mümkün değil...analsitikten ağustos kaznaçlarınızı kotnrle diniz...yt geçrsiz etkinlikleri felan silmiştir kazançtan...bilginize
kontrol ettim analyz le karşılaştırdığımda %40 a yakın bir kesinti var

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] bence faklı bi sey vardır kesinti %20 bende. belki yansımamış kanal vardır.

kardşeim şöle diyim sen quiz bendne %40 kesit diyorsan mahkemeye ver tazminat davası aç mutlaka kaznackasın...çünkü yapılan sözleşemede %20 deniyor....iyi çalışmalar

Olmasi mumkun, bazen gecersiz tiklar yuzunden YouTube fazla kesinti yapabiliyor. Eger izlenim satin aldiysaniz buyuk ihtimalle bu yuzden YouTube kesmis olabilir.

Bende kesinti %20 den bile nedenini bilmiyorum belki doların yükselişinden

benim tek kanalım 3 gün önce askıya alındı ama; quiz panelde açılışta gözükmekte ağustosunkini alır mıyım acaba?

benim tek kanalım 3 gün önce askıya alındı ama; quiz panelde açılışta gözükmekte ağustosunkini alır mıyım acaba?

Quiz dashboard'ta kanal bolumune bakin hocam eger kanalinizin yaninda yanan renk yesilse ve payout bolumunde kesinlesme varsa alirsiniz cok buyuk ihtimal. Teminated ise eger ve kirmizi yaniyorsa %100 alamazsiniz. Tabi eger kesinlesme varsa ve sonra terminated yazdiysa iste orasini bilen yok. Bekleyip goreceksiniz.

devam ediyor sanırım benim 2 tane kanal kesinleşmedi daha.

life wm küçük bir ödeme alındı.

miktar belirtmekte sorun gormuyorum daha oncekiler gibi 4 haneye gelince belirtmeyiz.
16:47 60 dolar alındı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri