Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
webmoneymı?
hocam güle güle harcayınSaat: 17:50
Banka: Kuveyt Türk
Ödeme: 4 haneli
Gönderen: QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC.
para benim hesabıma gelmedi diğer arkadaşın hesabına geldi ben bir önceki arkadaş webmoney mi diye yazdığı için yapıştırdım. ben banka kullanmıyorum ama quiz hesap numarasını kabul ediyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum. ama ben olsa ayrı ayrı verirdim.hocam güle güle harcayın
birşey soracağım diğer arkadaşlarda cevap verebilirler
4 dashboarda 1 banka ekleyebilirmiyim
yoksa her dashboard ayrı bankamı olması lazım teşekkürler
Ayrı ayrı vermenizi tavsiye etmem, ayrı gireceğiniz her hesap numarası için gelecek ödemelerden 40$ civarı kesilecek. 5 ayrı hesaba isteseniz 5x40=200$ sadece bankalara hibe etmiş olacaksınız.. Bu yüzdende mümkün olduğu kadar tek hesap olarak çalışın quiz izin veriyor buna ve bir zarar görmedim bu zamana kadar.para benim hesabıma gelmedi diğer arkadaşın hesabına geldi ben bir önceki arkadaş webmoney mi diye yazdığı için yapıştırdım. ben banka kullanmıyorum ama quiz hesap numarasını kabul ediyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum. ama ben olsa ayrı ayrı verirdim.
Dashboarddaki para neden gitsinki? Farklı dashboardlarada aynı banka bilgilerini girebilirsin.giden birsey olmaz yani.[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bu yararlı bilgi için teşekkür ederim. ben şu yönden düşünmüştüm bir sorun olursa o dasboardaki para gitmiş olur diye düşünmüştüm.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bu yararlı bilgi için teşekkür ederim. ben şu yönden düşünmüştüm bir sorun olursa o dasboardaki para gitmiş olur diye düşünmüştüm.
Ayrı ayrı vermenizi tavsiye etmem, ayrı gireceğiniz her hesap numarası için gelecek ödemelerden 40$ civarı kesilecek. 5 ayrı hesaba isteseniz 5x40=200$ sadece bankalara hibe etmiş olacaksınız.. Bu yüzdende mümkün olduğu kadar tek hesap olarak çalışın quiz izin veriyor buna ve bir zarar görmedim bu zamana kadar.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bende onu anlattım işte hocam, ayrı ayrı hesap numarası girersen hesap no başına 40$ kesecek dedim. Ayrı dashboar olarak 100 kanalda olsa hepsinde tek bir hesap no giriliyse sadece 1 kere 40$ kesinti olur.Dashboardim Ayrı ayrı hocam benimki tek 40$ kesiyor. Her kanala. 40 değil.
Ziraat ödemem geldi bu arada
Yanlış anladım o zamanEvet bende onu anlattım işte hocam, ayrı ayrı hesap numarası girersen hesap no başına 40$ kesecek dedim. Ayrı dashboar olarak 100 kanalda olsa hepsinde tek bir hesap no giriliyse sadece 1 kere 40$ kesinti olur.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
webmoney 2 haneli ödeme alındı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.