QuizGroup Ağustos Kazançları Eylül Ödemeleri

quiz dasbord a life a baglı kanalın ile girebilirsin

hocam quız dasbord ta lıfe kanal olsa gırcem de yok lıfedekı kanalları quız dasborda gecıremez cunkı quız odeme seklı webmoney lıfe kanalların hepsı paypaldı adamlar nerden bılecekler ha bu quız dasbort bu kısınınmıs dıye lıfeyı baglaycaklar varsa basına gelen boyle bırsey soylerse ogrenmıs oluruz.Arkadaslar yokmu bu ısın cozumunu bılen bır uye

Son düzenleme:
paypal ödemesi bekleyen varmı hala arkadaslar gelen giden yok mesajda gelmemiş banka bilgilerinimi girsek ne yapsak

hocam quız dasbord ta lıfe kanal olsa gırcem de yok lıfedekı kanalları quız dasborda gecıremez cunkı quız odeme seklı webmoney lıfe kanalların hepsı paypaldı adamlar nerden bılecekler ha bu quız dasbort bu kısınınmıs dıye lıfeyı baglaycaklar varsa basına gelen boyle bırsey soylerse ogrenmıs oluruz.Arkadaslar yokmu bu ısın cozumunu bılen bır uye

bıdaha sorayım barı

bıdaha sorayım barı

Hocam bi kaç kere söyledik ama ya bizim kafamız karıştı ya senin anlaşamıyoruz:).

Bütün life kanallar quiz'in dashboard'una bağlı. Herkesinkisi böyle. Ben de hiçbirşey yapmadan otomatikman bağlandı.

Senin ayrıyetten topluca quiz kanallarının bağlı olduğu bir dashboard'un olabilir. Life kanalların tabiki orada olmayacak dediğin gibi adamlar bilemez ama senin yapman gereken https://join.quizgroup.com/ adresinden yukarıda sağdaki log in'e basıp life kanalının mail adresi ve şifresi ile birlikte giriş yapman, google izinlerini vermen.

Hangi life kanalın ödeme yöntemini değiştireceksen onun bilgileri ile giriş yapacaksın ayrı ayrı. Böyle giriş yapmayı denedin mi? İkidir "giremez" diyosun ama giriş yapmayı deneyip denemediğini yazmıyosun. Eğer life kanalının mail adresi ve şifresi ile dediğim adresten giriş yapmayı deneyip o kanalın dashboard'una giremiyorsan sorun farklı birşeydir çünkü tüm life kanallarının dashboard'una bahsettiğim adresten giriliyor, birleşti çünkü iki network.

Quizin paypala yapamadığı ödemelerden sonra webmoneye geçmiştim az önce geldi 1-2-3 hane şeklinde karışık 5 ödeme aldım şimdilik..

paypal odemesi 25 inde yapılamadı diye life tan mail gelmisti ve bende ayın 29 unda odeme yontemini paypaldan webmoneye gecirmistim. biraz once webmoneyi actım ve paralar gelmis bilginize

kapanan kanalların dasborduna giremedigim icin maalesef kapalı kanalların odemesi gelmedi

quiz 01.07.2015 wm ödeme yaptı durduk yere alacak yoktu paypalla hiç çalışmadım

---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

bana temmuz ödemesi geldi sizede gelen varmı?? kanal çaık mı kapalı bilmiyorum ama
wm ile???

toplamda 4 hane olacak şekilde ödeme yollamışlar ancak söyle bir durum var hala eksik var tam yollanmamış sanırsam ödemelerin hepsi

bu ödeme gelen arkadaşlar paypaldan mı geçmişlerdi wm e.. biraz detaylı lütfen..

bu ödeme gelen arkadaşlar paypaldan mı geçmişlerdi wm e.. biraz detaylı lütfen..

yok pp ile alakam hiç olmadı açıklamda 01.07.2015 yazıyor temmuz kazncı gelmiş kanlada açık olduğunu sanmıyorum beklemediğim bir ücret geldi

Webmoney mobil uygulama kullaniyom bi mesaj geldi ama goremiyom farklı cuzdana gelen para ana hesapta gorunuyormu arkadaşlar

hesap ppye kayıtlıydı, dün webmoney olarak değiştirdim bugün ödeme gelmiş Z29...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri