QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

o değilde arkadaşlar dashboard kesinleşti kanallar quiz panelde gözüküyor ama para kanala girince bağlantı yok knal durumda quiz yaazmıyor.para kazanma açınca tüm videolar ünlemde.acaba bu kanal quizdemi değil mi ?

4 hane kesinleşmedi... bende mi sorun var acaba ? diğer hesabımda 2 hane kesinleşti..

Son düzenleme:
3 kanaldan 3 ude kesinlesmis 120 dolsr en buyugu

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 haneli kesinleşti :)

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

4 hane kesinleşmedi... bende mi sorun var acaba ? diğer hesabımda 2 hane kesinleşti..

sanırım ufaklardan başlıyorlar hocam benim de 3 hane yeni kesinleşti

3 haneli kesinleşti :)

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

sanırım ufaklardan başlıyorlar hocam benim de 3 hane yeni kesinleşti

bilgilendirme için teşekkür ederim. şu yazdığın bile büyük moral oldu bana :confused:

Kesinleşmeler varmış, biraz umudum arttı. İnşAllah ödenir :)

Kanalım bağlı görünüyor ama kurtarma mail vs olmadığı için girmeye korkuyorum.

6 kanallı dashboarddan 5 tanesi kesinleşti en çok ödeme alacağım kesinleşmedi.

aynı dashboard sizce durum normal mi sonrada eklenirmi yoksa o kanalın parasını unutayım mı?

bilen biri varmı arkadaşlar

Kanal atılmadı hala dashboradda para kazanması açık reklam çıkıyor sayaçları aktif yani sorunsuz.

dashboardda onunla birlikte 5 kanal var toplam 6 kanal
her ak hepsi kesinleşirdi.

bu ay diğer 5 kanal kesinleşti bu kesinleşmedi söylediğim gibi ne bir ihtar ne başka bişey kanal aktif ve bağlı quiz e.

sonradan kesinleşirmi? tutarı diğerlerinin den yüksek diye?

yada çöp mü bilen biri lütfen bilgi versin

bilen biri varmı arkadaşlar

Kanal atılmadı hala dashboradda para kazanması açık reklam çıkıyor sayaçları aktif yani sorunsuz.

dashboardda onunla birlikte 5 kanal var toplam 6 kanal
her ak hepsi kesinleşirdi.

bu ay diğer 5 kanal kesinleşti bu kesinleşmedi söylediğim gibi ne bir ihtar ne başka bişey kanal aktif ve bağlı quiz e.

sonradan kesinleşirmi? tutarı diğerlerinin den yüksek diye?

yada çöp mü bilen biri lütfen bilgi versin

Benim de tek dash bir kanal var. Bağlı görünüyor, dashboard girebiliyorum ama kesinleşmedi. Aynı sorun bilmiyorum ne olacak. Genelde bir günde mi kesinleşiyordu bunlar?

yarın ödemeler de başlar heralde. inş şu atılanları öderler.

Benim de tek dash bir kanal var. Bağlı görünüyor, dashboard girebiliyorum ama kesinleşmedi. Aynı sorun bilmiyorum ne olacak. Genelde bir günde mi kesinleşiyordu bunlar?

sendeki normal geçen ay benim farklı dashboardlar kesinleşmişti bu dashboard 1 gün sonra kesinleşti çoğu kişidede aynı olmuştu.

ama benim kesinleşti 1 kanal eksik :confused::confused::confused: valla en önceli kanal oydu gerisi çöp zaten

Arkadaşlar $Payout kısmında DEC kısmında soru işareti var. O soru işaretine mouse u getirdiğimde ;

" Payouts for january will be avaible after the 15th of fab,2016. It may take up to 3 days to upload all the reports. Reports for different channels may become avaible on different days. "

yazıyor.. Diğer kesinleşmeyen arkadaşlarda da bu şekilde ibare var mı ? Bir de tam olarak ne anlama geldiğini bilen var mı ?

Arkadaşlar $Payout kısmında DEC kısmında soru işareti var. O soru işaretine mouse u getirdiğimde ;

" Payouts for january will be avaible after the 15th of fab,2016. It may take up to 3 days to upload all the reports. Reports for different channels may become avaible on different days. "

yazıyor.. Diğer kesinleşmeyen arkadaşlarda da bu şekilde ibare var mı ? Bir de tam olarak ne anlama geldiğini bilen var mı ?

benimde var hocam kesnleşen dashboardda

Hey gidi heeey. Geçen ay'da kesinleşmişti ama ÖDEMEMİŞLERDİ . Bakalım bu ay ödeyeceklermi ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri